.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Град
    Destanation unknown ((:
    "Оставам самаа отново самаа нима не повярва в това ?! "

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Мислиш ли,че като пускаш тема тук ще оправиш или промениш нещата?Просто,се замисли какво не е наред и започни да го оправяш...Като за начало и престани да се си повтаряш,че си сама...Може би доста хора са сами,но не са тръгнали да плачат и да се самосъжаляват!Пък и няма за какво да се сърдиш на фр-овете ти,щастливи са и си имат гаджета.Просто се постарай и ти малко.Успех!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Мислиш ли,че като пускаш тема тук ще оправиш или промениш нещата?Просто,се замисли какво не е наред и започни да го оправяш...Като за начало и престани да се си повтаряш,че си сама...Може би доста хора са сами,но не са тръгнали да плачат и да се самосъжаляват!Пък и няма за какво да се сърдиш на фр-овете ти,щастливи са и си имат гаджета.Просто се постарай и ти малко.Успех!
    Именно!
    И аз съм сам, но не виждам смисъл да почна да мисля такива неща - само да ми става по-зле и по-сдухано. Все пак никога не съм се водел по хората както овца по стадо. Може би това ме крепи по някакъв си негов начин, защото като гледаш другите с гаджета не значи, че и ти трябва да си. А замисляла ли си се като имаш гадже какви проблеми ще имаш ?

Недей се сдухва. Доста често ми се струва, че единствения ми приятел е кучето, но това не винаги е така (все пак не знам какво той мисли).

Най-важното е да не се водиш по хората! Като си по-различна ще си и по-интересна за хората около теб. На всеки му е писнало от кифли дето след второто изречение са твои!
    Don't tell me what I can or can't do !

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    За все влак си има пътници!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от chocoleptic
    Стани емо.

Оххх аре спрете с тва ЕМО !!! Във всяка тема, в която има някакъв проблем трябва да има поне 2-3 простащини от рода" Стани ЕМО". ПРЕСТАНЕТЕ с тва изтъка се вече !!!!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Именно!
    И аз съм сам, но не виждам смисъл да почна да мисля такива неща - само да ми става по-зле и по-сдухано. Все пак никога не съм се водел по хората както овца по стадо. Може би това ме крепи по някакъв си негов начин, защото като гледаш другите с гаджета не значи, че и ти трябва да си. А замисляла ли си се като имаш гадже какви проблеми ще имаш ?

Недей се сдухва. Доста често ми се струва, че единствения ми приятел е кучето, но това не винаги е така (все пак не знам какво той мисли).

Най-важното е да не се водиш по хората! Като си по-различна ще си и по-интересна за хората около теб. На всеки му е писнало от кифли дето след второто изречение са твои!
    както поясних не ми е за едното гадже, изобщо даже, просто ми е ужасно объркано, заради момчето, което харесвам и страшните приятели наоколо... и да, от една страна си прав, ама деда знам и аз... знам, че не трябва да се сдухвам, ама всеки път като започна да си мисля, че нещата не са толкова зле, нещо напълно ме отчайва..
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Голям фен Аватара на Remini
    Излез навън и се огледай.Ще видш,че ти не си единствения самотен човек...просто не ти е дошло времето..а и колкото повече се гласиш обикновено толкова повече ще чакаш.
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Цитирай Първоначално написано от emily_1234
    Цитирай Първоначално написано от chocoleptic
    Стани емо.

Оххх аре спрете с тва ЕМО !!! Във всяка тема, в която има някакъв проблем трябва да има поне 2-3 простащини от рода" Стани ЕМО". ПРЕСТАНЕТЕ с тва изтъка се вече !!!!
    Айде тихо бе , писна ми някви лигли в мензис да реват по темите ..
    Тя ще ми казва кво да пиша ..
    Бе я пътувай , мишка.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hurtmore
    както поясних не ми е за едното гадже, изобщо даже, просто ми е ужасно объркано, заради момчето, което харесвам и страшните приятели наоколо... и да, от една страна си прав, ама деда знам и аз... знам, че не трябва да се сдухвам, ама всеки път като започна да си мисля, че нещата не са толкова зле, нещо напълно ме отчайва..
    Недей да си мислиш колко са или не са зле нещата. Колкото повече го мислиш толкова повече ще се отчайваш. Както и да го гледаш е добре да си намериш някой, с който просто да говориш. Като има кой да ти се кара и да ти казва "това е правилно, това не е" ще ти е много по-спокойно и няма да се замисляш толкова.

П.П. От мен да знаеш, че тея компании не са нищо друго освен за запълване на времето. Като бях на 12-13 излизах с някаква компания и в последствие разбрах, че целта на излизането е да убием времето.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Недей да си мислиш колко са или не са зле нещата. Колкото повече го мислиш толкова повече ще се отчайваш. Както и да го гледаш е добре да си намериш някой, с който просто да говориш. Като има кой да ти се кара и да ти казва "това е правилно, това не е" ще ти е много по-спокойно и няма да се замисляш толкова.

П.П. От мен да знаеш, че тея компании не са нищо друго освен за запълване на времето. Като бях на 12-13 излизах с някаква компания и в последствие разбрах, че целта на излизането е да убием времето.
    Умно момче си,дано те послуша момичето...

Всичко е с цел убиване на време - форума, компанията, приятеля/ката ти, телевизията, излежаването .. дрън дрън

Споко, просто животът няма смисъл

Град
    Сливен

Re: самотна?! ;/

Не съм много сигурна защо изобщо пиша тази тема. може би просто искам да споделя и аз не знам. Тааааа, проблема ми е, че всеки път, когато харесам някой става нещо ужасно, приема ме само като приятел и т.н./след, което започва да се държи като задник и аз съм наранената/ Не знам какво става, започвам да виня себе си, защото не знам какво да правя...Празниците минаха повече от ужасно!А всичките ми т.нар. приятели ми разказват, колко страхотно е било.. Всеки път излизам и ги гледам всички по двойки, аз вечно самотната. Повтарят ми, че всичко ще се оправи, но на мен ми е ужасно зле..Сега ситуацията е същата всички са щастливи, а аз съм черната овца.. и започвам да се чудя дали изобщо са ми истински приятели, когато ме изолират така.. ://////
    И аз съм така спокойно не си единствената
    Get what you can and never get back

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
    Всичко е с цел убиване на време - форума, компанията, приятеля/ката ти, телевизията, излежаването .. дрън дрън

Споко, просто животът няма смисъл
    Има смисъл много ясно...Не говори глупости....

Град
    София
    Аз й давам съвет просто.

П.П. Дано наистина го мислиш това с "умното момче". Радвам се, ако е така.

наистина просто трябва да почакаш..и аз в момента съм в такъв период..

Град
    Бургас
    мерси на всички за съветите! от няколко дни вече съм малко по-добре, е пак ми става гадно като видя, че онова момче ми пише в скайп, или смс, но пак е по-добре. А и като излязох с някой хора, с които скоро не се бях виждала ми стана по-добре. След това и малко шопинг терапия иии сега мога да кажа, че не съм толко забита.. =]
    Maybe your own devices
    But i...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    мерси на всички за съветите! от няколко дни вече съм малко по-добре, е пак ми става гадно като видя, че онова момче ми пише в скайп, или смс, но пак е по-добре. А и като излязох с някой хора, с които скоро не се бях виждала ми стана по-добре. След това и малко шопинг терапия иии сега мога да кажа, че не съм толко забита.. =]
    Само така...Шопингът дано на теб ти помогне...На мен в повечето случай,не ми помага,но всеки човек си е различен...Разнообразявай дните си по възможност,за да не мислиш за момчето.Успех!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз й давам съвет просто.

Сигурна съм,не го мисля хах.

Град
    София
    Аз й давам съвет просто.

Радвам се, но все пак не ме познаваш, за да си толкова сигурна.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    gadno e,no i ti 6e sre6ne6 podhodq6iq,prosto se zabavlqvai i izlizai,ne misli za tova
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    не е глупаво, разбираемо е малко повече си се впрегнала просто...отпусни се..живей! Всичко идва от самосебе си.. нима можеш да определиш дали днес ще срещнеш твоя човек?
    и това е вярно, но... просто и аз не знам, явно съм поредния побъркан тийн ;d не знам какво ми става, на моменти просто се чувствам жалка дори и сега, а и приятелите ми не ми помагат особено

Ммм ..... не не си побъркан тийн всеки е имал такива моменти.Не си мисли че приятелите не искат да се занимават с теб.Ако при теб дойдат двама приятели и единия ти каже хайде с мен на купон,а другия ти каже остани с мен да плачем и да спим при кой ще отидеш ......... ? Излез малко вместо да пишеш тук ..... дори ако си от Бургас може да излезем заедно.Никога още един човек в компанията не е излишен.Разспусни и не мисли за това.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз й давам съвет просто.

Радвам се, но все пак не ме познаваш, за да си толкова сигурна.
    Ок хах,но все пак съдя и по мненията ти...По принцип съм много наблюдателна.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    не е глупаво, разбираемо е малко повече си се впрегнала просто...отпусни се..живей! Всичко идва от самосебе си.. нима можеш да определиш дали днес ще срещнеш твоя човек?
    и това е вярно, но... просто и аз не знам, явно съм поредния побъркан тийн ;d не знам какво ми става, на моменти просто се чувствам жалка дори и сега, а и приятелите ми не ми помагат особено

Ммм ..... не не си побъркан тийн всеки е имал такива моменти.Не си мисли че приятелите не искат да се занимават с теб.Ако при теб дойдат двама приятели и единия ти каже хайде с мен на купон,а другия ти каже остани с мен да плачем и да спим при кой ще отидеш ......... ? Излез малко вместо да пишеш тук ..... дори ако си от Бургас може да излезем заедно.Никога още един човек в компанията не е излишен.Разспусни и не мисли за това.
    да бе разбирам ги, знам за кво стана въпрос, ама на моменти ми става кофти и за това.. иначе днеска цял ден скитосвахме след даскало, яко идиотизъм с една приятелка пък и както казваш някой път може да излезем.. =]
    Maybe your own devices
    But i...

Hurtmore беше го написала по-горе от възраста е.Аз бях по същият начин и след време просто спрях да обръщам внимание на това дали другите хора около мен са с гаджета и да се питам защо аз нямам.Просто се отдай на други занимания ,ещата рано или късно ще се подредят-така че не си разваляй настроението.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Хей, стига с тея черни мисли! Всичко е такова, каквото сам си го направиш. Следователно като за начало спри да го мислиш толкова и си повтаряй, че всичко ще се оправи. Рано или късно ще достигнеш своето щастие. А знаеш ли, че е най-сладко, когато то дойде след доста чакане, както при мен? Тогава осъзнах и оцених каквото ми се случва.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си