- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- самотна?! ;/
"Оставам самаа отново самаа нима не повярва в това ?! "![]()
Мислиш ли,че като пускаш тема тук ще оправиш или промениш нещата?Просто,се замисли какво не е наред и започни да го оправяш...Като за начало и престани да се си повтаряш,че си сама...Може би доста хора са сами,но не са тръгнали да плачат и да се самосъжаляват!Пък и няма за какво да се сърдиш на фр-овете ти,щастливи са и си имат гаджета.Просто се постарай и ти малко.Успех!![]()
Именно!Първоначално написано от slun4ice_90
И аз съм сам, но не виждам смисъл да почна да мисля такива неща - само да ми става по-зле и по-сдухано. Все пак никога не съм се водел по хората както овца по стадо. Може би това ме крепи по някакъв си негов начин, защото като гледаш другите с гаджета не значи, че и ти трябва да си. А замисляла ли си се като имаш гадже какви проблеми ще имаш ?
Недей се сдухва. Доста често ми се струва, че единствения ми приятел е кучето, но това не винаги е така (все пак не знам какво той мисли).
Най-важното е да не се водиш по хората! Като си по-различна ще си и по-интересна за хората около теб. На всеки му е писнало от кифли дето след второто изречение са твои!
Don't tell me what I can or can't do !
За все влак си има пътници!![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Първоначално написано от chocoleptic
Оххх аре спрете с тва ЕМО !!! Във всяка тема, в която има някакъв проблем трябва да има поне 2-3 простащини от рода" Стани ЕМО". ПРЕСТАНЕТЕ с тва изтъка се вече !!!!
както поясних не ми е за едното гадже, изобщо даже, просто ми е ужасно объркано, заради момчето, което харесвам и страшните приятели наоколо... и да, от една страна си прав, ама деда знам и аз... знам, че не трябва да се сдухвам, ама всеки път като започна да си мисля, че нещата не са толкова зле, нещо напълно ме отчайва..Първоначално написано от Boyd
![]()
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Излез навън и се огледай.Ще видш,че ти не си единствения самотен човек...просто не ти е дошло времето..а и колкото повече се гласиш обикновено толкова повече ще чакаш.
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Айде тихо бе , писна ми някви лигли в мензис да реват по темите ..Първоначално написано от emily_1234
Тя ще ми казва кво да пиша ..
Бе я пътувай , мишка.
Недей да си мислиш колко са или не са зле нещата. Колкото повече го мислиш толкова повече ще се отчайваш. Както и да го гледаш е добре да си намериш някой, с който просто да говориш. Като има кой да ти се кара и да ти казва "това е правилно, това не е" ще ти е много по-спокойно и няма да се замисляш толкова.Първоначално написано от Hurtmore
П.П. От мен да знаеш, че тея компании не са нищо друго освен за запълване на времето. Като бях на 12-13 излизах с някаква компания и в последствие разбрах, че целта на излизането е да убием времето.
Умно момче си,дано те послуша момичето...Първоначално написано от Boyd
![]()
Всичко е с цел убиване на време - форума, компанията, приятеля/ката ти, телевизията, излежаването .. дрън дрън![]()
Споко, просто животът няма смисъл![]()
И аз съм така спокойно не си единственатаПървоначално написано от Hurtmore
![]()
Get what you can and never get back
Има смисъл много ясно...Не говори глупости....Първоначално написано от Vladkoy
Аз й давам съвет просто.Първоначално написано от slun4ice_90
П.П. Дано наистина го мислиш това с "умното момче". Радвам се, ако е така.
наистина просто трябва да почакаш..и аз в момента съм в такъв период..
мерси на всички за съветите! от няколко дни вече съм малко по-добре, е пак ми става гадно като видя, че онова момче ми пише в скайп, или смс, но пак е по-добре. А и като излязох с някой хора, с които скоро не се бях виждала ми стана по-добре. След това и малко шопинг терапия иии сега мога да кажа, че не съм толко забита.. =]
Maybe your own devices
But i...
Първоначално написано от Hurtmore
Само така...Шопингът дано на теб ти помогне...На мен в повечето случай,не ми помага,но всеки човек си е различен...Разнообразявай дните си по възможност,за да не мислиш за момчето.Успех!
![]()
Сигурна съм,не го мисля хах.Първоначално написано от Boyd
![]()
Радвам се, но все пак не ме познаваш, за да си толкова сигурна.Първоначално написано от slun4ice_90
gadno e,no i ti 6e sre6ne6 podhodq6iq,prosto se zabavlqvai i izlizai,ne misli za tova
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от Hurtmore
Ммм ..... не не си побъркан тийн всеки е имал такива моменти.Не си мисли че приятелите не искат да се занимават с теб.Ако при теб дойдат двама приятели и единия ти каже хайде с мен на купон,а другия ти каже остани с мен да плачем и да спим при кой ще отидеш ......... ? Излез малко вместо да пишеш тук ..... дори ако си от Бургас може да излезем заедно.Никога още един човек в компанията не е излишен.Разспусни и не мисли за това.![]()
Ок хах,но все пак съдя и по мненията ти...По принцип съм много наблюдателна.Първоначално написано от Boyd
![]()
да бе разбирам ги, знам за кво стана въпрос, ама на моменти ми става кофти и за това.. иначе днеска цял ден скитосвахме след даскало, яко идиотизъм с една приятелкаПървоначално написано от jambo_bs
пък и както казваш някой път може да излезем.. =]
Maybe your own devices
But i...
Hurtmore беше го написала по-горе от възраста е.Аз бях по същият начин и след време просто спрях да обръщам внимание на това дали другите хора около мен са с гаджета и да се питам защо аз нямам.Просто се отдай на други занимания ,ещата рано или късно ще се подредят-така че не си разваляй настроението.
Хей, стига с тея черни мисли! Всичко е такова, каквото сам си го направиш. Следователно като за начало спри да го мислиш толкова и си повтаряй, че всичко ще се оправи. Рано или късно ще достигнеш своето щастие. А знаеш ли, че е най-сладко, когато то дойде след доста чакане, както при мен? Тогава осъзнах и оцених каквото ми се случва.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...