- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хмм..къде?
Дам заглавието е тъпо...![]()
И тъй искам да ви попитам къде мога да заведа гаджето си през зимата (сега)?В града ми няма мол тъй че отпада на кафе малко тъпо ми се вижда и са чудя какво въопще може да се прави...
![]()
Без ибавки моля![]()
Такава тема,до сега,в тоя раздел не е имало...![]()
В някоя градинка![]()
![]()
nicolepcd
Незнам какво има в вашия град![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Кажи от къде си![]()
nicolepcd
подкрепямПървоначално написано от summer_mo0n
![]()
на билярд, на кино, ... не знам какво има в твоя град, но както казаха най- добре у вас![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Няма да се ибавам!
Заведи я на кино, на билярд, на пицария. Във вас можеш също да я поканиш.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Абе тва да идеш у гаджето си се е превърнало в некво табу,че ше правите секс...![]()
У вас!:P
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Заведи я в циганската махала.Много ще и е интересно,а и на теб![]()
Ооо секи ден минаам от там за даскало....има изключително любезни хора тамПървоначално написано от jambo_bs
![]()
ама забери 2-3 скинарчета та да и направите представление/пиескаПървоначално написано от jambo_bs
"Изтребването на нечистокръвните"![]()
Сега по темата:
Както по-горе казаха: билярд, кино, у вас, някъде на ресторант можеш на изискана вечеря да я поканиш, като сте у вас може да гледате филми някакви.. просто развихри малко фантазията..
А пък някой ден можете да хванете автобуса/влака/или с някой приятел да ви закара в град в който има мол![]()
Просто развихри фантазията![]()
За кво ви е тоя мол само не разбрах...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
На Луната-единственият естественПървоначално написано от ffeqeqf
спътник на планетата Земя.
Там ще е интересно.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
..глад да влезнеш в МОЙТА СТАЯ да го правим пак и пааак![]()
Еми то си е така... а по темата ако не искаш да я заведеш у вас я докарай до нас...Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!