- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо приятелката ми ....
Защо приятелката ми ме прави на луд и си мисли, че не и знам всичките номера от/до ... ???
Първо че съм я засичал над 100 пъти да ме лъже като ми казва, че е на едно място а е на друго.
Лъже ме по телефона постоянно.
А най-наглото е че ме лъже и в очите.
Дайте съвет какво да я правя.
Грешен раздел!
редактирано от RiseGirl
emi i maikata ko sa zanimava6 s neq
Искаш да не те лъже?....Ами какво чакаш тогава....зарежия![]()
Бой. Хвърли и един здрав бой....Първоначално написано от unknown90
![]()
ACϟDC
Остави я,даже не виждам още какво търсиш с нея...
Зимаш едни остри ножици и я режеш по най-бруталния начин! Друг начин нема,щотом почнала дате лаже в очите....
Ами ямно момичето ти изневерява,ако не се лъжа де...По-добре я зарежи![]()
Аз не разбирам,що и позволяваш да си играе с теб да те праи на идиот,просто я зарежи,щотсамо се унижаваш,като я търпиш![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Та по въпроса ти как смяташ,че ние може да ти кажем какво може да направиш?Можеш единствено да пораснеш и да спреш да я следиш като хрътка и да спреш само себе си да нараняваш...има семо едно решение изваждаш на показ изцепките и и я зарязваш,ако не го направиш,защото да речем я обичаш наранения тук ще си ти !Защото нали е казано"Една връзка се изгражда от доверието "
'Успех![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Само се чудя кфо още търсиш при нея ... зарежи я кфо чакаш
Евала, че си я търпял до сега... но мисля, че е крайно време да се разделите...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ти си си виновен. Тя си те върти, а ти си още с нея.
късаш с нея и се оттърваваш от проблемитеВъобще как си й позволил да ти се качи на главата
![]()
емииииии то ясно ,че всички ще кажат ЗАРЕЖИ Я , включително и аз ! Ама то се вижда... щом до ся я е траел начи има стабилни чувства и едвали с лека ръка може да ги захвърли !![]()
иии все пак я зарежи .. щото няма да ти отвърне на чувствата !
Ти вярно може да й знаеш всичките номера, ама въпреки това тя пак те върти на малкия си пръст... отдавна трябваше да си я зарязал
Както всички казаха:
Зарежи я.. самоче по такъв начин, че да разбере какво е загубила и после да иска да се върне при теб, но да е вече късно...
Друго не мога да кажа..![]()
Незнам какъв съвет да ти дам но бих ти казала как бих постъпилаПървоначално написано от unknown90
Бих и го върнала по - много брутален начин ... Нека види кфо ти еСтани потаен , прави се че ти е все тая къде е тя и с кого е
Е накрая и прати по пощата снимки как го правиш с браточедка и
![]()
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Проблемът не е в нея, а в теб. Ти си й позволил да си играе с теб, какво се оплакваш сега? 2 точни приказки на място, ако й беше казал на време, сега нямаше да те прави на глупак.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.