- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- имам нужда от съвет!!!
през септември с моя приятел правихме секс и презервативът се скъса и решихме да довършим без. На сладващия ден ми дойде цикалът, през октомври ми закасня, но беше напално нормален, ако изключим закъснението. През ноември беше много слаб а сега през декември е слаб и розовеещ. Има ли вероятност да съм бременна? Следя организма си и нямам проблеми от сорта на гадене или нещо друго сварзано с бременност.
e 6tom ti e do6lo na sledva6tiq den kak moje da pita6 podobno ne6to
P.S kato vie e strah pravete go s prezarvativi ne da se opravdavate posle 4e sa se skusali i da se 4uuudite i maete dali ste bremenni![]()
напрао не го правете, кой вв форума разпрааше как чекиите са му майката .. ;Х
ем дам ама съм чувала за тия двойни овулации и т.н. затова се притеснявам
ama pa 4ak da si tolko naivna...
vis6a forma na doverie e proverkata![]()
Отиди до аптеката и си купи тест за бременност.Вече е минало достатъчно време ,за да отчете точно.Аз лично много се съмнявам да си бременна,но за да си 100% сигурна си направи тест.Айде успехи![]()
колегата цицкин ;KПървоначално написано от Mr.Nightmare
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
Няма как да си бременна, но за тове успокоение си направи един тест
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
нито той нито аз смятаме да ставаме родители
аз също се съмнявам да съм бременна, но все пак се притеснявам
![]()
Са през януари ше е сила!Първоначално написано от vladity1993
Добре де - един тест (Shure Check) ти е 3.30. Не е толкова сложно. Взимаш го, четеш листовката и си го правиш. Ние няма как да ти кажем дали си бременна. Успех миличка.![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оооооооооо по дяволите....преди да се разгоните и да си начешете крастата добийте елементарна сексуална кУлтура!
Ааа братле, как се казваше тва филмче?Първоначално написано от MegabytE
Леле колко му се радвах като малък. :Д
п.п. мн съм тъп, то си го пише в подписа..
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
![]()
![]()
4е може мацето да кара цветна бременост
![]()
![]()
БлЯя..БлЯ...
Не си бременна.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
извинявай ама аз си имам сексуалната култура и определено не съм разгонена тва кам другите не към менПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
и го казва човек предполага се по умен от мен...щом ме познаваш и знаеш окПървоначално написано от balon4eee
И къде си я криеш сексуалната кОлтура? В гардероба и само по празниците ли я обличаш?Първоначално написано от vladity1993
Щом ти е дошъл при това не един път....ми близко е до акъла.
Виж защо розовеел питай доктора. Тук не сме кибер АГ отделение
Къде викаш ти е кОлтурата?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ся последно с "О" или с "У"Първоначално написано от valdesbg
къде си я крия си е мой проблем просто исках малко чуждо мнение но явно не трябва да се питат хора като теб
![]()
Бе принципно е с У ама за по интересно го пиша с голямо О(е и по други причини, ама...)
Като искаш чуждо мнение, което да ти е от полза - при доктора, иначе тук си говорим врели некипели..
Проблема не е че питате, проблема е че питате глупости и не мислите...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House