- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С най-добрият си приятел ....
здравеите на всички .. минавам по същество...Искам да спя с най добрия си приятел... кофти но факт.Аз нямам нищо към него тои също(в смисъл на любов)... обичаме се като приятели всичко е точно.А сме прекалено различни за връзка..ще попречи ли това на приятелството ни според вас.Чакам мнения ..![]()
![]()
.... Ничия .....
Не мисля. Щом искаш, давай.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Ми ест,че като се изчукате ще ви се променят отношенията...или ще стане нещо или край с приятелството ви...струва ли си?
Край с приятелството ви. 99.99999999 % съм сигурна, че така ще стане.
Ама като те сърби п*тката давай...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
edno priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e ne moje da ima bez ediniq da haresa drugiq
vinagi e taka vupros na vreme e
i ne vednuj sum kazval 4e sexa VINAGI razvalq priqtelstvoto
pravi si izvodi![]()
Първо истинско приятелство между момче и момиче е невъзможно (говоря за безобидно истинско приятелство) според мен. А да не говориме стане ли въпрос за секс дори да бъде без чувства след това няма да бъде същото , а и има голяма вероятност приятелството ви да си замине.........
naprotiv ima istinsko priqtelstvo mejdu mom4e i momi4eПървоначално написано от ViolentSaint
az imam takava priqtelka na koqto stra6no durja i mnogo obi4am kato 4ovek i kato priqtel![]()
В някои случаи е навредил в други не.
Ако си на принципа 'да става каквото ще става', го направете. Но ако държиш на него и те е страх да не го загубиш по- добре недей.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
пояснение... тои знае какво искам от него..и всичко е на физическа основа.. иначе приятелството си ни е чудесно..тва е като друг раздел..така да го кажа.. баси приятелство с екстри .. нз как да го нарека![]()
.... Ничия .....
Еми може би не се изразих както трябва и аз имам приятелки, на който бих казъл всичко и бих споделил, но в много от случайте се стига до там, че единия иска да спи с другия и приятелството минава на 2роо ниво
ViolentSaint
... вече моят любимец ...![]()
![]()
:P
.... Ничия .....
mai iska6 da kaje6 priqteli s privilegiiПървоначално написано от deeppain888
![]()
no dori da go napravite taka priqtelstvoto vi 6te se promeni,6te gledate razli4no edin na drug i nqma da e su6toto povqrvai mi.kazvam go ot li4en opit za6toto i az imah podoben "problem" no pri nas ne6tata ne stignaha do sex i pak priqtelstvoto ni se skapa,smqtai ako go bqhme napravili kak 6te6e da e
x3eme
..и твоят съвет е да не го правя ....![]()
![]()
.... Ничия .....
ne te karam da me slu6a6 no az ne bih go napravilПървоначално написано от deeppain888
i ti kazvam kakvi 6te sa posdledstviqta ako se stigne do sex
a ti kakto iska6 me razbirai![]()
....... тука оцъклям очи и се замислямПървоначално написано от deeppain888
ПС: до преди час съм хакал ракийка така, че ми е позволено
м дам ... но все пак мислиш ли,че когато човек иска нещо адски силно трябва да го направи защото аз подтискам това вече година..и винаги съм слагала приятелството ни на 1 място..но от тогава нещата се промениха доста защото така или иначе откакто го целунах..нищо не е същото ... и си прав за това че нещата се променят..и вече е малко късно..въпроса ми е дали да се задълбочат освен етапа целувка...ти как би постъпил..?Първоначално написано от x3eme
.... Ничия .....
Може още да се надява на 3ти път...Първоначално написано от XXX_f
Първоначално написано от XXX_f
хехех добър вариянт и щом не ви разваля отношенията..
глупости, аз спах с най-добрия ми приятел 2 пъти даже...той малко се почуди защо не искам 3-ти ама това е друга тема. И не ни се развалиха отношенията по никакъв начин. даже станахме по - близки като се замисля[/quote]
XXX_f .... сякаш теб чаках цяла вечер![]()
![]()
![]()
.... Ничия .....
az bih zalojil na priqtelstvoto i bih se vuzdurjalПървоначално написано от deeppain888
vse pak e dosta trudni4ko da nameri6 srodna du6a za priqtel s kogoto da spodelq6,s kogoto da govori6 za vsi4ko,ot koito da iska6 suvet
a stignete li po dale4 kakto sama si osuznala ne6tatata 6te sa korenno razli4ni
ponqkoga ne moje da slu6ame razuma i slu6ame surceto taka 4e ti poslu6ai edno ot dvete i preceni
samo posle da ne sujalqva6 za ne6to