.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Цитирай Първоначално написано от mimilia
    ми то и аз уча, но не съм си променила мнението, което си имах отпреди.
    Ами значи си много умна, браво .
    не, просто отрано започнах да си изгравдам представа за юивота и това, което уча само я допълва и дефинира, нищо поюече
    A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.

----> http://prize.bg/mimilia

Град
    софия
    всеки сам изгражда своята личностна система под влиянието на личните си убеждения.Разбира се в повечето случаи тези убеждения са породени от заобикалящия ни свят и хората в него.Друг е въпроса,че това че съществуваш не те прави личност.Обикновено в дадена общност или кръг от хора има една или две истински личности със своя собствена ценностна система а останалите от тази общност просто им подражават

Цитирай Първоначално написано от Naman07
    Тук се съгласявам с tqnko.Според психологията, освен сам, друго яче не може да си изградиш личността.Когато се отделиш от хората и от света в който живееш, тогава започваш да изграждаш личността си.

Съгласна съм.Човек сам изгражда своята личност,какъв да бъде той...

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    тук таме
    ....зависи кой как ще ти повлияе!
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    ако няма нещо ,което е край него и от което той да взима пример,тогава той ще се научи на нищо.
    МНОГО МНОГО ГРЕШНО!
    Представи си едно бебе в среда на абсолютно нищо,наистина нищо,откъде то ще суче ,откъде то ще взима примери как да оцелява?
    Няма откъде,всъщност в обстановка на нищо то практически няма да може да оцелее,но да речем,че то може да живее,което води до въпроса, а от какво ще се учи,като няма да има на какво да греши?

Ще цитирам : "Човек се учи от грешките си." ,като няма как да правиш грешки ,ти няма какво да учиш,следователно...няма какво да обяснявам повече.
    Аз да си представя нищото ? Ти можеш ли да си го представиш, че мен караш ?
    "откъде то ще суче ,откъде то ще взима примери как да оцелява?"
    Няма да суче, а ако суче от майка си от кой ще взима пример ? От майка си или от другите бебета.. естествено, че е инстинкт за оцеляване.
    Като малък ти взимаш пример от родителите си и от тези които са най-близо до теб,единствено обстановката на цялостно нищо е обстановка в която не може да има външни предпоставки за оформяне на характер,с други думи външният свят 100% влияе върху оформянето на характера .
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Цитирай Първоначално написано от himera666
    Който мисли, че може, има огромни проблеми с философията...
    Кант дали е имал ?

Хората,нещата,околната среда ако щеш влияе на човешкия разум .. НО човекът само избира кое да поеме и кое не . Сам решава на какво да вярва и на какво не . Личността не се опира на това дали ще суче или не . Тук говорим за действията му като разумно същество .. изграждането на собственото му АЗ .. личността която занапред ще се развива или пък ще стои в застой . Но това пак е повлияно единствено от собствената воля на въпросния индивид . Според мен хората сами се изграждат .. останалите фактори просто дават избор на това какъв да станеш .
    И в крайна сметка пак всичко опира до секс и пари .

Град
    тук таме
    НО човекът само избира кое да поеме и кое не . Сам решава на какво да вярва и на какво не
    Зависи кой и/или какво,как му е повлиял
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Разбира се че Не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си