- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Алкохол + Секс
Там питах се дали малко алкохол или нещо отпускащо биха направили секса по-приятен???
Има подобна тема...и там ме имат за наркоманка вече![]()
a po temata http://www.vbox7.com/play:9609c04f![]()
![]()
stiga da e v umereni koli4estva sum suglesen
Зависи за всеки индивид думата приятен може да има различно значение. Примерно за мен няма да е по приятен но за някой друг със сигурност може да е . Същото е и с наркотицитеи т.н
Лично аз предпочитам на трезва глава с твърдия звер на война да ходя![]()
+1Първоначално написано от x3eme
![]()
da alkoxola e zaduljitelen
i daje posledno kato pravix sex mn se radvam 4e bqx piqna i ne pomnq mn kvo pravix 6tot mi e po-dobre taka kato nqmam mn spomeni ot tazi burna no6t
Алкохол + Секс и на купоза за посрещането на нова година една мацка изгоря поне 30 пъти от 10 различни човека![]()
![]()
така че ако ме питаш мене ебанйето става и без пиенйе
![]()
![]()
Защо пък алкохол ?!? Пробвайте с АмфеткиСамо че не прекалявай, 'щото може и да не ти стане
![]()
![]()
![]()
и тогава п**ката ще му удари първо рев, после смях.
Не бе пич закарай я в някое мощно село, вкарай я в един обор нахакай я с ракия и слата боб с лук и я изчукай мазно при овцете.![]()
![]()
![]()
Скивай ся работата е там, че жените са лигави (без лоши чувства сяка дама обича да се лигави по много) закарай я на разходка (като се постопли) или пък на ресторант (ама не много евтин щото ще каже баси тоя на къв селски ресторант ме доведе, пък аз си мислех да правим хубав секс) направи се там на нежен и романтичен, не забравяй по-малко настояваш, повече даваш и ПОВЕЧЕ ПОЛУЧАВАШ.
За мой женски ужас, при 90% от момичетата това действа.Първоначално написано от unknown90
![]()
Да,но алкохола в умерени количества...
При мен помага.
Падат дрехи и задръжки и я карам яката.. ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Зависи.. ако си от много вреем с приятеля си(приятелката си) може и да ти е приятно.Като пие малко(е не да се напие естествено) издържа повече
, пък и си имаме доверие и..
![]()
Но ако си от няколко месеца не мисля че ще е добре
Алкохол + секс ...
Хората които имат опит ще знаят , че малко алкохол води до полови смущения![]()
Или реплики от сорта : "Мило вие като пиете жените ви падат задръжките на нас мъжете ... съжалявам за снощи" а в други случаи алкохола води до сънливост ...
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
алкохола отпуска и ти става по-свободно.. ама в малки количества пиеш, за да можеш да се контролириаш![]()
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
Ми аз по принцип се сдържам да пия със секс без секс щот така ми харесва.Като пия и става лошо а и не се усещам какво правя.Ако момичето е пило доста а аз не съм също няма да ми хареса защото тя няма да знае къде е![]()
Alkohol kolkoto da razspusne6 i da premahne zadrujkite... 6to NE
Predpolagam 4e v temata ne se pita "kogato si piqn do bezsuznanie..."![]()
ne mislq 4e pre4i.na men mi pomaga 6toto i na4e sum sramejliv
Алкохол+Секс=Петък вечер=9 месечна агония=Безкрайно уравнение,че дойде![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Секса не ми доставя такова удоволствие,когато съм подпийнал![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Алкохола повишава желанието и сваля задръжките, но при мъжете намалява възможностите. Да няма после "ама спадна ми"Първоначално написано от bobbi69
хах мн зависи колко е алкохола...някои дори не могат да си го дигнат
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
pri moite maje ne e pre4elo tova 4e sa piqni puk
dori moga da kaja 4e sa po izdarjlivi piqni