- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо приятелката ми ....
Грешката е в теб, че допускаш всичко това.Зарежи я!
Stay up all night with the stars *
Пфф ...приятелката ти заслужава силен шамар! ...Зарежи я, човече! Така се самонараняваш жестоко!![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
абе тури и го един... и готовоохх съжалявам мн днес съм изцяло превзета от Великата Простотия
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ха тя братовчедка и не е за изпусканеПървоначално написано от marjesa
По темата благодаря много на всички вас супер сте
п.п. Катинар + Кофа изчерпахме вариантите
Да ти се чуди човек, защо си още с нея![]()
Нервираш се излишно....Заеби я и това е...Явно,не държи на теб и това е...
Хах,не е ли логично кво трябва да направиш след като се държи така с теб?!
Е,ако не си се сетил:Зарежи я!![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Първоначално написано от PreciousDiamond
Съгласнаааааааа![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Ако си се привързал към нея,няма да я оставиш,но ще е въпрос на време тя да те зареже...![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
В такива случаи препоръчвам бой, сух хляб, сръбска музика и тесни обувки за провинилата се!
П.П.: в случай, че сръбската музика я кефи...мощно траш метъл![]()
Тая тема става банална!!!! Извода е един...Зарязваш е и така...колко мнения са ти нужни от сорта "зарежи я,скъсах я....." "lock"![]()
Опитай се да я накараш да повярва че те губи и да и покажеш какво означава това.Ако няма файда директно реализирай това,което си я накарал да повярва,защото няма смисъл да се занимаваш с такова момиче.Незнам дали този номер действа,защото тепърва мисля да го изпробвам и аз.Покажи и че не си и даденост и неможе да те има по всяко време когато си пожелае,а ако продължава в тоя дух може да те загуби.
Ако я обичаш направи така,а ако не чак толкова вземи и тегли майната и я зарязвай направо.
Tq naistina e prava .... Podobre sam otkolkoto s nqkoi koito da te luje i da te pravi na idiotПървоначално написано от merediana
![]()
![]()
![]()
Еми щом те лъже постоянно, значи не те уважава. Според мен изхода е само един - зарежи я.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."