Проблемът е следният ... в момента имам приятелка, с която за съжаление не се виждаме през почивните дни ... само през работните. Проблемът е там че на мен това не ми стига и просто искам като нормална връзка да прекарваме свободното си време заедно - кино, кафе и тн.. Ок преглътнах факта че ще ми бъде трудно през почивките, но дойде следния проблем ... запознах се с едно момиче точно през тази ваканция ... доста добре си прекарахме няколко дни и явно и от двете страни се разляха химикали, които добре се смесиха. Още не съм я целунал, но въпросът е там че времето наближава за това, а не искам нито нея да изпусна, нито да нараня текущата си приятелка ( с която в общи линии не си прекарвам добре времето, освен когато дойде време за целувки и натискания и .. тем подобни, с две думи нямаме обща приказка и нон стоп се нервя за нещо). Затова направих тази тема ... за да помоля за помощ. Всички приятели ми казаха да гледам поне веднъж себе си и да тръгна с новата си приятелка, но просто винаги съм бил екстраверт ( мисля за другите, преди да помисля за себе си ) и просто сърце не ми дава да я нараня ... Съвет ?