- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ретро спомени за форума (:
ВЪРНЕТЕ QUENCH!
Поздрав за теб с тази песенПървоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yyapY97ugNk[/youtube]
Grumpy old madman
Айде нещо истинско!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M_yWyBjDEaU[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5hSW67ySCio[/youtube]
Grumpy old madman
Реално погледнато..
не ме е налегнала грижа за форума.
Преди влизах доста по-често, пишех доста по-често и повече. Сега нито имам толкова време, нито ми се занимава. Я вляза, и то по навик. И като вляза, гледам, гледам темите, то няма и една хубава тема. Или ще е някаква лигня, или ще е тема, пълна с хранилки. Отговорите са еднотипни, заебавам "на кафево, нема ти се верва и тнт" и обичайните хранилки. Просто онези потребити, които ми правеха добро впечатление, пишеха хубави неща, почти изчезнаха.
А за това кой се променил. Всеки се променя с времето, във форума, извън него. Да, не са същите потребителите, не са същите темите, не е като преди 1-2-3-4 години.
И от цялата работа кофтито е, че няма къде да си убия един-два часа от свободното време. ;д
kaкво се оплаквате, че няма хубави теми?
Е направете една хубава тема!
Grumpy old madman
Преди няколко години (2-3) бях с друг ник и пишех повече от сега. Като цяло винаги главно само съм чела тук, но сега дори да ми се пише, рядко има за какво. Или темите са поначало глупави, или отговорите са такива. Преди няколко седмици видях някаква за постиженията ни през 2008ма или нещо подобно. Много смислена тема ми се видя, само че никой не беше писал в нея..
Ox, как се казваше тази песен..?Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Единствената която помня и признавам е sladky2008скоро не съм е виждал ама до колкото разбрах е изяла БАНан
![]()
![]()
![]()
![]()
то си личи разликата между наборите обаче.
на мен ми лисват мненията на fire_of_satan ,много готина мадама беше...
нищо не ми липсва, запомнил съм от форума само няколко човека...
влизам и ако няма нещо интересно се махам.. това е
Raise your fist!
Наистина много се промени форума. То вярно, че и аз влизма супер рядко, но вляза ли да напиша 1 мнение си е направо успех. Разгледам тук там и това е. Напоследък влизам, за да си търся някакви разработки по литератураОсъзнавам, че преди Кофата си е била супер добре и темите са били доста смислени
Липсват ми споровете дали момичетата разбират от футбол
![]()
Хубави времена бяха ....
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
и на мен ми харесваше повече форума до преди 3 години, но е нормално да стане така. потребителите, които тогава са посещавали форума са били тийнове, след което живота ги е понесъл насам и натам, всеки със нови задължения след завършването на даскало. малко хора останаха зарибени по тия лиготийки туклично аз намерих страхотни хора тук и със 2-ма все още поддържам стабилна връзка, дори и да е само по скайп, но все пак е редовно
то това е важното
![]()
Ми аз съм от скоро ама ддз наистина има някой незабравими СПАМ моменти![]()
Шшш, тая песен е мн яка бре :РПървоначално написано от Canis_Dirus
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Първоначално написано от chelsea
Още съм тука, не ме погребвай!![]()
Все още чета разни теми, но нищо не ме вдъхновява достатъчно, за да пиша...![]()
На мене повечето хора, от далечната 2003, май беше, ми липсват. Тогава си обсъждахме разни житейски въпроси, а хората нямаха компютри, следователно нямаше ламери. Нета беш с модем....![]()
Give me your best shot motherfucker!
о, чудно, радвам се!
спомням си конкуренцията между тийнпроблем или бгтийн.юсобщо взето юзърите бяха едни и същи, но както и да е.
и когато нета беше с модем ...баба ми и дядо ми само се сърдеха, че не могат да се свържат с домашния телефон с часове.
Хаха аз бях от bgteen-аПървоначално написано от chelsea
Яко се псуваха двата форума обаче - сега малко западна там - готините се изнесоха мноо бързо по едно време,а тъпите и те се разкараха
Трябва да го видя кво прави админа само
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
хубаво беше...Първоначално написано от Pliok0019
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.