.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Питане за брадата :/

Значи наскоро като се загледах забелязах,че почва да ми излиза брада и по скулите не са големи косми ама все пак си личат като се вгледаш,а като гледам другите никой друг няма там,става въпрос за заградените части на снимката http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1008/2032568876.JPG ето там та въпроса ми е какво да ги правя

Град
    Перник
    Това е нормално,но при някои мъже го има.Може да ги скубеш с пинсета,но е болезнено,за това може с фотоепилация
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    Перник
    Мисля че човека се опитва да ги махне

и така да е...

тогава да ходи на фотоепилация иначе после ше стане като поп(ако ги обръсне)

А с кола маска или нещо такова...имам чувството,че всички ме гледат само там и,че е много гадно нз как го намират ако изобщо ги виждат ама май е много гадно

Първо на фотографа му кажи да намали малко силата на прякото осветление, което осветява лицето ти, че челото е бая прегоряло. И второ да не те ретушира толкова, че вече е станало ужасно.

А иначе не знам къде ги виждаш тея косми.. Аз нищо не намирам там.. Сам се филмираш.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    пинцета е решението... болезнено било, ше търпи малко! да не е п*утка

Град
    варна :)
    с пинсета е решението .... но по добре не ги барай хич ко ти пука ко мислят другите

Град
    Перник
    Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Първо на фотографа му кажи да намали малко силата на прякото осветление, което осветява лицето ти, че челото е бая прегоряло. И второ да не те ретушира толкова, че вече е станало ужасно.

А иначе не знам къде ги виждаш тея косми.. Аз нищо не намирам там.. Сам се филмираш.
    Това не е той на снимката..

Цитирай Първоначално написано от UFOs

Това не е той на снимката..
    да...давам пример

Цитирай Първоначално написано от BallFace

Първо никой не ти иска мнението за светлината на снимката и за ретуша, и второ - това не е той!Знаеме, че си голямо про във фотографията и т.н., ама вече ставаш смешен...

По темата: И аз имам там и не ги пипам.Случайно някой път може да реша да ги махна с кола маска, което ти го препоръчвам щом искаш да ги махаш.Да не си и пробвал с бръснача, шото ше стане мазало :х
    да знам а иначе някой някога казвал ли ти е нещо за тях ?

Аз откъде да знам, че не е той.

нашия даскал по история има такива но не се притеснявай ако са малко с пинсета бе каква фотоепилация още малко и лазерна му препоръчайте ако все още не сте де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си