- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Питане за брадата :/
Значи наскоро като се загледах забелязах,че почва да ми излиза брада и по скулите не са големи косми ама все пак си личат като се вгледаш,а като гледам другите никой друг няма там,става въпрос за заградените части на снимката http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1008/2032568876.JPGето там та въпроса ми е какво да ги правя
![]()
и така да е...
тогава да ходи на фотоепилация иначе после ше стане като поп(ако ги обръсне)![]()
А с кола маска или нещо такова...имам чувството,че всички ме гледат само там и,че е много гадно нз как го намират ако изобщо ги виждат ама май е много гадно![]()
![]()
Първо на фотографа му кажи да намали малко силата на прякото осветление, което осветява лицето ти, че челото е бая прегоряло. И второ да не те ретушира толкова, че вече е станало ужасно.
А иначе не знам къде ги виждаш тея косми.. Аз нищо не намирам там.. Сам се филмираш.
пинцета е решението... болезнено било, ше търпи малко! да не е п*утка
с пинсета е решението .... но по добре не ги барай хич ко ти пука ко мислят другите![]()
![]()
да...давам примерПървоначално написано от UFOs
![]()
да знам а иначе някой някога казвал ли ти е нещо за тях ?Първоначално написано от BallFace
нашия даскал по история има такива но не се притеснявай ако са малко с пинсета бе каква фотоепилация още малко и лазерна му препоръчайте ако все още не сте де![]()