- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да се запознаем
takaaa pri mene e dulga istoriq ama 6e vi razkaja na burzoimam si gaje ama mislq skoro da skusam s nego poradi 2 pri4ini 1- na nova godina bqh sus drugo mom4e 2- vuv momenta si haresvam drug tva to4no mi e problema... sus nego samo se znaem no ne se poznavame li4no kak da se zapoznaemm e vuprosa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А това момче, което харесваш , не е това , с което си била на НГ така ли ?Горко му на приятеля ти
![]()
Едит: ТИ си една шаврантийка и такива като тебе не заслужават да си имат приятел !![]()
И каква е гаранцията, че втория има чувства към теб?
нали знаеш, от два стола, та на земята...
![]()
О.о о.О
![]()
чай ся ....
1. Имаш си гадже !
2. При положение , че си имаш - си била с друг !
3. Искаш нов !
Върви си вземи студен душ .. помисли .. и ела пак !
П.П : Незнам за теб , ама на мен ми звучи адски тъпо и неадекватно!
Da ti gi imam precedentite poradi koito shte go zarejesh choveka.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
1-ви вариант
отиваш и му казваш:
-Може ли да се запознаем,аз съм...
-Аз се казвам ....
-Приятно ми е
![]()
2-ри вариант:
-Хей, пич, как я караш,готина прическа![]()
3-ти вариант
-Извинявай,колко е часаАаа иначе как се казваш ,времето днес е мн хубаво
![]()
![]()
Първоначално написано от PreciousDiamond
+10000000000000
ACϟDC
+1.. е просто можем да съжеляваме за приятеля ти... определено не заслужава приятелка като теб..Първоначално написано от FlashMX
1- Ти си неграмотна, тъпа, к?рва.2-незнаеш ли приказката за кучето, което хвърлило малкия кокал, за да вземе по-големи и накрая останало гладно. Ти си като кучето.3-горко му на приятела ти
ama + tva priqtela mi e bil s druga dva puti ot kakto hodime...
Хах .. бахти забавнотоama + tva priqtela mi e bil s druga dva puti ot kakto hodime...Ти си с други , той е с други .. Тфа не е ходене, малкото ми заблудено момиченце
![]()
Абе аз ли не разбрах или той ти изневерява, ти харесваш друг въобщее...![]()
![]()
мамини сладки... голямо "ходене"![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Да ти имам проблемите...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
е какво мрънкаш сега? по-хубаво от това няма!Първоначално написано от rus0t0pate14
ходи си с него, като ти писне с други.... а тоя няма ко да ти каже щот е същата шматка... как да се запознаете? ми използвай въображението си!! мн глупави теми
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]