.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Скука :(

Град
    Destanation unknown ((:

Скука :(

Не знам дали има такава тема ,ама ... какво правите като ви е скучно ?! С какво си разнообразявате ежедневието , когато навънка е студено, вали сняг и не можете да излизате ?

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    ами..гледам телевизия,пускам някой филм на компа или...ям,спя ..в краен случай отивам на гости на някой фр или го взимам в нас да стоим,ако вали сняг/дъжд и не може да се излиза
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

говоря си с приятелки по скайп, слушам музика, пея , гледам филми, чета някоя книга, снимам разни неща или се обличам и вися на терасата.. направо възхитително снега на какъв размисъл те подлага

точно пък когато вали сняг е няй-хубавото време в годината

Точно като вали сняг излизам :P Иначе по принцеп си чета нещо,правя разни джунджурийки,драскам си, гледам нещо по телевизията ууча Въобще все ше има какво да се прави

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Гледам филми .. ровя се из форума.. чета полезна инфрмация,уча.. подреждам
    П.С. На мен не ми прече да излизам и в снега!

Обожавам когато вали навън сняг Излизам навън,но ако е много студено слушам музика,гледам филми или тв или пък чета книга...

Град
    in my world!
    хах точно от тъпотия днеска седнах да понауча малко ех тоя сняг чудеса прави (ужасно го мразя ) ей сега отивам малко до магазина...мн се дразня като ми е адски тъпо само се тъпчя както и да е..ми може да гледаш филм.да отидеш да досадиш на комшията или да отидеш до някоя фр която живее наблизо,да почетеш книга,да свириш на китара да си пееш и т.н
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

stoq nakompa

Мен времето не ме спира да изляза, вчера и днес не е спирало да вали, аз по цял ден съм на вън. А иначе ако си стоя вкъщи, съм пред компютъра и се ровя из нета, гледам тв, спя, седя и си мисля за нещо, вися на прозореца или на терасата, говеря по телефона, чета, уча, чистя, все ще измисля какво да правя .

Повече от фен Аватара на Valhala
    Слагам късите панталонки и на стадиончето ...Иначе съм пред компа, телевизора,спя...абе има много неща
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Мен времето не ме спира да изляза, вчера и днес не е спирало да вали, аз по цял ден съм на вън. А иначе ако си стоя вкъщи, съм пред компютъра и се ровя из нета, гледам тв, спя, седя и си мисля за нещо, вися на прозореца или на терасата, говеря по телефона, чета, уча, чистя, все ще измисля какво да правя .
    И аз така. xD
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Гледам някое филмче, чета книга, седя на компа, виждам се с някоя фр или в нас, или в тях, свиря на китара, пиша си разказчета или спя.
    Ти си толкова важен за всички
    Играеш ролята на този, който всички искат да бъдеш
    Но аз знам кой си всъщност
    Ти си този, който плаче, когато е сам.
    Но къде ще отидеш
    Когато няма кой да те спаси от самия теб
    Не можеш да избягаш

ами с фр съм попринцип гледаме филми четем списания смеем се ежедневното и вечерта по скайп

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ми аз по принцип винаги на компа си имам 2 или 3 изтеглени филма, които си ги имам за спешни случаи..Но сега ми каза очния, че не е хубаво за очите да седя на компа повече от два часа и аз се уплаших, така че гледам само един и после чета нещо, спя, или вадя упражнения по английски...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Хасково
    Гледам филми,чета, на компа или пък излизаме с някоя фр на снега да си правим снимки

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    mii obiknowenno trydno si namiram zanimanie kogato mi e skychnoo
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Скука :(

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Не знам дали има такава тема ,ама ... какво правите като ви е скучно ?! С какво си разнообразявате ежедневието , когато навънка е студено, вали сняг и не можете да излизате ?
    у нас музика ... и така... винка някой приятел да дойде на лаф моабет и така

виса пред компа,кат не сам пред него,чета списание,гледам Тв или пък ям
    - Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
    - И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.
    http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332

бля бля .. амииии гледам филми
    Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Скука :(

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    в такива случай - кефя се как студения вятър клати клоните на дърветата и/или гледам как падат снежинките
    <N>

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxaxax

когато ми е скучно обожавам да си говоря с майка ако е вкъщи... ако не викам някой друг и се събираме и се опитваме да се забавляваме... ако не ми е до хора изобщо, харесвам да си седя и да си майсторя нещо или да си украсявам дневника, отнема време но пък ме успокоява.. понякога гледам филми или слушам музика и просто лежа на леглото и си мисля но това е рядко..

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Пускам Lil John на домашното кино, и слушам докат не почнат ми пищят ушите. (като съм сам де) Иначе ходя на кафета, или играя на компа.

Цитирай Първоначално написано от justt
    mii obiknowenno trydno si namiram zanimanie kogato mi e skychnoo
    Аз също.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си