.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

ФИНАНСОВИ ПРОБЛЕМИ ! ПОМОГНЕТЕ !!!

всичко започна с това майка ми няма пари да изплаща вноските във банките нямаме пукната стотинка скоро няма да има интернет , ток , вода ! някакви хора счупиха фризйорският салон откъде вземахме пари , майка ми няма откъде да взима пари а банките искат да изплати веднага незабавно ! помогнете дайте съвет ! ПС няма и работа ! та се чудим дали да замине за няколко месеца в италия или да търси решение !

В по - голям град ли живеете, и ако е така лесно може да се намери работа .

Цитирай Първоначално написано от DMX1

НЕ ЖИВЕЕМ В ПЛЕВЕН А В МОМЕНТА ТАМ Е ПЪЛНА БЕЗРАБОТИЦА ! ТОЧНО КАТО В ОКОВИ СМЕ ! НАЙСТИНА НЕЗНАЕМ ВЕЧЕ КАКВО ДА ПРАВИМ ! А НАЙ ЛОШОТО АПАРТАМЕНТА Е ИПОТЕКИРАН ! НАЙСТИНА ЩЕ СЕ НУЖДАЯ ОТ НЯКОЙ ЗЛАТЕН СЪВЕТ ! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от anonimnost

НЕ ЖИВЕЕМ В ПЛЕВЕН А В МОМЕНТА ТАМ Е ПЪЛНА БЕЗРАБОТИЦА ! ТОЧНО КАТО В ОКОВИ СМЕ ! НАЙСТИНА НЕЗНАЕМ ВЕЧЕ КАКВО ДА ПРАВИМ ! А НАЙ ЛОШОТО АПАРТАМЕНТА Е ИПОТЕКИРАН ! НАЙСТИНА ЩЕ СЕ НУЖДАЯ ОТ НЯКОЙ ЗЛАТЕН СЪВЕТ ! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
    кажи на майка ти да влезе в сайта jobs.bg .. там има обяви за работа... може да си намери някоя хубава работа и всичко да се оправи
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Цитирай Първоначално написано от hisy

кажи на майка ти да влезе в сайта jobs.bg .. там има обяви за работа... може да си намери някоя хубава работа и всичко да се оправи
    да , и това пробвахме в плевен предимно там се търси предимно мъжка работа , та въпрос много важен ми е дали майка ми да замине за италия и да ме остави на произвол на съдбата ( в случая банката може да ни вземе ипотекираният апартамент ) или да пробва с италия там работите са доста високо платени но чак след месец тя ще бъде получила заплата и незнам дали до тогава банката няма да ми направи на мене проблеми ! HELP ! мерси отново предварително

Град
    на ЛуНаТа

да , и това пробвахме в плевен предимно там се търси предимно мъжка работа , та въпрос много важен ми е дали майка ми да замине за италия и да ме остави на произвол на съдбата ( в случая банката може да ни вземе ипотекираният апартамент ) или да пробва с италия там работите са доста високо платени но чак след месец тя ще бъде получила заплата и незнам дали до тогава банката няма да ми направи на мене проблеми ! HELP ! мерси отново предварително
    ми. рискувайте... нека да замине.. но неможеш ли да заминеш с нея ? иначе другия вариант е да поискате заем от някой ваш приятел или роднина

Майка ти ако замине нямаш ли роднини, при които да останеш поне докато вземе заплата? Мисля, че е по - добре да рискувате, ако може да си намери там работа.
    Stay up all night with the stars *

[/quote] ми. рискувайте... нека да замине.. но неможеш ли да заминеш с нея ? иначе другия вариант е да поискате заем от някой ваш приятел или роднина [/quote]

хмммм еми трябва да завърша тая година немога да замина с нея !
    просто явно съм осъден от съдбата да страдам ! за една година кви гадории ми се случват все на мен оффф гадно ми е мн !

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    емм... положението наистина е кофти

може да отидеш за този един месец в някой твой приятел, а тя да замине за италия и след тва да се приберете във вашето жилище

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Майка ти ако замине нямаш ли роднини, при които да останеш поне докато вземе заплата? Мисля, че е по - добре да рискувате, ако може да си намери там работа.
    имам роднини но сме доста скарани с тях и най смешното е СЪСЕДИ СМЕ ! единственото е да остана сам саминичък в апартамента с кученцето ми !

Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    емм... положението наистина е кофти

може да отидеш за този един месец в някой твой приятел, а тя да замине за италия и след тва да се приберете във вашето жилище
    това е една добра идея всъщност имам доста добри приятели но проблемат е един само ! ТЯ Е ВЪВ СОФИЯ АЗ В ПЛЕВЕН ! СЛЕД КАТО ЗАВЪРША ДЕМЕК НА 30 ЮНИ тогава мога мерси добра идея но до-тогава ! незнам !

Започни работа и ти. Майка ти нека замине. Щом тази година завършваш, вече можеш да се грижиш сам за себе си.
    Успокой се и знай, че всичко ще се оправи. Всички хора рано или късно минават през такъв период в живота, а именно период на безпаричие.

Цитирай Първоначално написано от bubblebabe
    Започни работа и ти. Майка ти нека замине. Щом тази година завършваш, вече можеш да се грижиш сам за себе си.
    Успокой се и знай, че всичко ще се оправи. Всички хора рано или късно минават през такъв период в живота, а именно период на безпаричие.
    мерси но съм на 16 немисля че ще мога да намеря някаква работа вапреки че съм съгласен ! в момента се опитвам да си намеря някакви онлайн работи такива дето ти плащат за да гледаш рекламите им !

Град
    на ЛуНаТа
    мерси но съм на 16 немисля че ще мога да намеря някаква работа вапреки че съм съгласен ! в момента се опитвам да си намеря някакви онлайн работи такива дето ти плащат за да гледаш рекламите им !
    ако искаш можеш да си барман в някоя дискотека.. или нещо от тоя род..

За момчета има работа, повярвай. Може да си барман. Може да помолиш приятели да останеш при тях. Едва ли някои от съучениците ти ще откаже, ако им обясниш какво е положението и ако майка ти говори с родителите им. А баща ти? Не може ли да помогне?

ще пробвам каквото и да е ! МЕРСИ МНОГО НА ВСИЧКИ ЧЕ МИ ПОМАГАТЕ МЕРСИИИИ всичко със времето каквото стане даноооооооо! моля сеее

баща ми е починал ....

Град
    на ЛуНаТа
    ще пробвам каквото и да е ! МЕРСИ МНОГО НА ВСИЧКИ ЧЕ МИ ПОМАГАТЕ МЕРСИИИИ всичко със времето каквото стане даноооооооо! моля сеее
    всичко ще се оправи.. спокойно... не се тревожи... не губи надежда

всичко ще се оправи.. спокойно... не се тревожи... не губи надежда
    МЕРСИ АДСКИ МНОГО ЗА ПОДКРЕПАТА ! скайпът ми е: richkoy

баща ми е починал ....
    Съболезнования. Извинявам се за въпроса.

Всичко ще е наред.

Град
    Near To Hell
    Ооо щом си на 16 може да си намериш работа за добри парии
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: ФИНАНСОВИ ПРОБЛЕМИ ! ПОМОГНЕТЕ !!!

всичко започна с това майка ми няма пари да изплаща вноските във банките нямаме пукната стотинка скоро няма да има интернет , ток , вода ! някакви хора счупиха фризйорският салон откъде вземахме пари , майка ми няма откъде да взима пари а банките искат да изплати веднага незабавно ! помогнете дайте съвет ! ПС няма и работа ! та се чудим дали да замине за няколко месеца в италия или да търси решение !
    ;( ;( ;(
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

щом си на 16 можеш да си намериш работа.Ти сам каза ,че в момента се търси главно мъжка работна ръка... моето мнение е,че сега не е най-подходящият момент майка ти да заминава за чужбина:
    1-во: и в чужбина положението е почти същото
    2-ро: ще даде последните си пари за път и ако там нищо не стане?
    3-то: не искам да съм черногледа ,но точно в тази криза ,когато повече отчаяни хора започват да напускат България , има най-голяма опастност да попаднете на някои трафиканти...

моя съвет е да си намериш работа,с която да се прехранвате докато нещата се пооправят.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    намери си ти някъде работа.. майкати също не може да няма никъде .. или да се запише на борсата (от там също мисля че даваха някакви пари ) и на лято заминаваите да разботите в друга държава на работа!

Град
    Варна
    Аз съм от Варна и виждам доста често момчета и момичета на тази възраст да раздават флаери и до колкото знам им плащали между5-10 лв на час(не съм сгурна). Би трябвало и в Плевен да има токова нещо все пак не е от най малките градове.Успех и знай че рано или късно ще намерите изход от всичко това!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си