- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ФИНАНСОВИ ПРОБЛЕМИ ! ПОМОГНЕТЕ !!!
всичко започна с това майка ми няма пари да изплаща вноските във банките нямаме пукната стотинка скоро няма да има интернет , ток , вода ! някакви хора счупиха фризйорският салон откъде вземахме пари , майка ми няма откъде да взима пари а банките искат да изплати веднага незабавно ! помогнете дайте съвет ! ПС няма и работа ! та се чудим дали да замине за няколко месеца в италия или да търси решение !
В по - голям град ли живеете, и ако е така лесно може да се намери работа .
Първоначално написано от DMX1
НЕ ЖИВЕЕМ В ПЛЕВЕН А В МОМЕНТА ТАМ Е ПЪЛНА БЕЗРАБОТИЦА ! ТОЧНО КАТО В ОКОВИ СМЕ ! НАЙСТИНА НЕЗНАЕМ ВЕЧЕ КАКВО ДА ПРАВИМ ! А НАЙ ЛОШОТО АПАРТАМЕНТА Е ИПОТЕКИРАН ! НАЙСТИНА ЩЕ СЕ НУЖДАЯ ОТ НЯКОЙ ЗЛАТЕН СЪВЕТ ! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !![]()
кажи на майка ти да влезе в сайта jobs.bg .. там има обяви за работа... може да си намери някоя хубава работа и всичко да се оправиПървоначално написано от anonimnost
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
да , и това пробвахме в плевен предимно там се търси предимно мъжка работа , та въпрос много важен ми е дали майка ми да замине за италия и да ме остави на произвол на съдбата ( в случая банката може да ни вземе ипотекираният апартамент ) или да пробва с италия там работите са доста високо платени но чак след месец тя ще бъде получила заплата и незнам дали до тогава банката няма да ми направи на мене проблеми ! HELP ! мерси отново предварителноПървоначално написано от hisy
![]()
ми. рискувайте... нека да замине.. но неможеш ли да заминеш с нея ? иначе другия вариант е да поискате заем от някой ваш приятел или роднинаПървоначално написано от anonimnost
![]()
Майка ти ако замине нямаш ли роднини, при които да останеш поне докато вземе заплата? Мисля, че е по - добре да рискувате, ако може да си намери там работа.
Stay up all night with the stars *
[/quote] ми. рискувайте... нека да замине.. но неможеш ли да заминеш с нея ? иначе другия вариант е да поискате заем от някой ваш приятел или роднина[/quote]
хмммм еми трябва да завърша тая година немога да замина с нея !
просто явно съм осъден от съдбата да страдам !за една година кви гадории ми се случват все на мен оффф
гадно ми е мн !
емм... положението наистина е кофти![]()
![]()
може да отидеш за този един месец в някой твой приятел, а тя да замине за италия и след тва да се приберете във вашето жилище![]()
![]()
имам роднини но сме доста скарани с тях и най смешното е СЪСЕДИ СМЕ ! единственото е да остана сам саминичък в апартамента с кученцето ми !Първоначално написано от LittlePrincess
![]()
това е една добра идея всъщност имам доста добри приятели но проблемат е един само ! ТЯ Е ВЪВ СОФИЯ АЗ В ПЛЕВЕН ! СЛЕД КАТО ЗАВЪРША ДЕМЕК НА 30 ЮНИ тогава мога мерси добра идея но до-тогава !Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
незнам !
Започни работа и ти. Майка ти нека замине. Щом тази година завършваш, вече можеш да се грижиш сам за себе си.
Успокой се и знай, че всичко ще се оправи. Всички хора рано или късно минават през такъв период в живота, а именно период на безпаричие.![]()
мерсиПървоначално написано от bubblebabe
но съм на 16 немисля че ще мога да намеря някаква работа вапреки че съм съгласен ! в момента се опитвам да си намеря някакви онлайн работи такива дето ти плащат за да гледаш рекламите им !
ако искаш можеш да си барман в някоя дискотека.. или нещо от тоя род..Първоначално написано от anonimnost
За момчета има работа, повярвай. Може да си барман. Може да помолиш приятели да останеш при тях. Едва ли някои от съучениците ти ще откаже, ако им обясниш какво е положението и ако майка ти говори с родителите им. А баща ти? Не може ли да помогне?Първоначално написано от anonimnost
ще пробвам каквото и да е ! МЕРСИ МНОГО НА ВСИЧКИ ЧЕ МИ ПОМАГАТЕ МЕРСИИИИ![]()
![]()
всичко със времето каквото стане даноооооооо! моля сеее
![]()
баща ми е починал ....
всичко ще се оправи.. спокойно... не се тревожи... не губи надеждаПървоначално написано от anonimnost
![]()
МЕРСИ АДСКИ МНОГО ЗА ПОДКРЕПАТА !Първоначално написано от hisy
![]()
скайпът ми е: richkoy
Съболезнования. Извинявам се за въпроса.Първоначално написано от anonimnost
![]()
Всичко ще е наред.![]()
Ооо щом си на 16 може да си намериш работа за добри парии![]()
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
;( ;( ;(Първоначално написано от anonimnost
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
щом си на 16 можеш да си намериш работа.Ти сам каза ,че в момента се търси главно мъжка работна ръка... моето мнение е,че сега не е най-подходящият момент майка ти да заминава за чужбина:
1-во: и в чужбина положението е почти същото
2-ро: ще даде последните си пари за път и ако там нищо не стане?
3-то: не искам да съм черногледа ,но точно в тази криза ,когато повече отчаяни хора започват да напускат България , има най-голяма опастност да попаднете на някои трафиканти...
моя съвет е да си намериш работа,с която да се прехранвате докато нещата се пооправят.![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
намери си ти някъде работа.. майкати също не може да няма никъде .. или да се запише на борсата (от там също мисля че даваха някакви пари ) и на лято заминаваите да разботите в друга държава на работа!
Аз съм от Варна и виждам доста често момчета и момичета на тази възраст да раздават флаери и до колкото знам им плащали между5-10 лв на час(не съм сгурна). Би трябвало и в Плевен да има токова нещо все пак не е от най малките градове.Успех и знай че рано или късно ще намерите изход от всичко това!![]()