- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Днешната младеж :S
Знам че може би темата не е точно за тук но от доста време се питам какво става с днешната младеж ето какво открих в ед сайт
http://moni666.aha.bg/
и ще кажете че това е нормално ... но това са децта в днешно време... убедени са че са оригинални като са се снимали голи ... срам за родината ни
ем кво да ти кажа....не всички са така,но за жалост повечето са..
Потресаващо е, но голяма част от тях мислят, че като се снимаш гола или по бельо, ще покажеш какво притежаваш и колко си "готина" и сигорно целят повече интерес от мъжката страна или нещо подобно..
Друг коментар не мога да дам.. а и само те си знаят какво целят с това![]()
Напреднали , оборотни , разгонени 14 годишни момичетаИмат цикъл от два месеца и се правят на голями
Заеби ги или ще се осъзнаят или на 18 ще се друсат и ще си мислят , че са готови да умрат тъй като са видяли всичко от живота
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
мислят се за оригинални ... но са смешни и лесни ...Първоначално написано от myNameIsImmortal
И като се възмущаваш .. нищо няма да постигнеш . Техен си избор .. нека загорелите чичковци да бият чекии на снимките им (:
еее тази сега не е голичка. показва момичео, че има цици и....цици.![]()
Но отива ли на едно дете на 14 да има такива снимки ...Първоначално написано от isedd
kude be ?Първоначално написано от isedd
na snimkata po belio ne6to sutiena mn prazen mi izglejda ama ina4e na drugite snimki i dvete![]()
sa dovolno golemi
![]()
miri6e na ne6to ot sorta na photoshop i s tva opisanie sig celi da se izkara "realna"
абе гади ми са от такива чесно!![]()
ку**и колкото искаш... под път и над път...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
И тая е на 14?!Това, ако ми е дете, щях до го скърша от бой!
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мен, ако питаш на каквато и възраст да пак да е по белио пак няма да ми хареса, ма аз съм с по-остаряло мислене![]()
Естествено е мъжката част на сайта да каже "Ухаа как ше я шибам тая" или подобно.![]()
Ми кво да ги праишаз се научих да им се радвам
сега задружно им се възхищаваме с педофилите
![]()
(и като махнем майтапа... горко и тежко на тези девойки... създават си кофти репутацията сами,а после в повечето случаи се оплакват защо ги наричаме ''така'' и ''така''...) жалкичко...
А между другото много от момичетата по тея сайтове си крият годините и се пишат с 1-2-3 години по-големи. Така, че прави си сметка![]()
то във сайт бая работи можеш да скриешПървоначално написано от m3talmania
...кой знае още кво
![]()
Колко разочаровани ебачи има само ако знаем...![]()
![]()
Първоначално написано от Joro123
Не!! Абе вие сичките загорели момчета тва и чакатеАма това момиче единствено търси внимание.Аз па никъде не видях да говорят колко е"красива"тя всъщност,а смао циците и са обсъждани...
Аз съм възмотена от сегашното смятане за красота !!
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
"сегашното смятане" за красота няма нищо общо (( : Както виждаш, никой не е казал, че е красива . Просто поредната п*тка , която чака да я разпориш от е*ане ((:Първоначално написано от balu4ka
Е нема що.Повечето тука сте на толко тъй че не се правете на големи.Най-лесно е да съдиш.Всички са минали и ще минат тоз период.А за момичето.Няма какво да се говори.Кой аджаба ще и даде да се оперира за да има силикон.Има толкоз много неща за да се оперира ама спокойно и на нея ще и тресне акъла на 20.Тогава ще се чуди какво да прави.Всяко момиче може да свие гръдниш кош и ето я известната снимка "Сезона на Дините".Но дали всяко момиче ще качи на сайт е друг въпрос.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Хах.. и на мен не ми харесват този тип снимки, но факт е, че нищо не можем да направим ; ))
Stay up all night with the stars *
Е има снимка на която лицето и не се вижда.Как да и видим красотата ?Първоначално написано от balu4ka
![]()
da!Vinagi me e bilo qd,4e ne sum evtina kurva i ne puskam podobni svoi snimki v saitovete,ta da luskat bastunite 4ikiboici kato teb!Golqm kompleks mi e!Първоначално написано от Joro123
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Такива момичета като това го правят за да им се повдигне самочувсвието .. и понеже в реалния живот нямат с какво да заинтригуват едно момче и започват да си правят разголени снимки ...![]()
Всяко уверено уважаващо себе си момиче (нямам напредвит надуто ) трябва да вярва ,че може да спечели едно дрго момче със качества и ум , а не с кифленско държание
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
balu4ka написа:
Joro123 написа:
Цитат:
Напреднали , оборотни , разгонени 14 годишни момичета
нищо повече не ми трее , само водка Surprised Surprised Cool
абе п**** заспали яд ви е че нямате такива цицки нали Smile Razz
Не!! Абе вие сичките загорели момчета тва и чакате Wink Ама това момиче единствено търси внимание.Аз па никъде не видях да говорят колко е"красива"тя всъщност,а смао циците и са обсъждани... Shocked Аз съм възмотена от сегашното смятане за красота !!
Е има снимка на която лицето и не се вижда.Как да и видим красотата ?
Ами точно...!Но си направих труда да прочета и тук там некой коментар върху снимките и в сайта,прочетох няколко от рода "Боже,колко си красива" и как да не ти стане смешно.Такива деца след време ще се чудят на акъла си за какъв гъз са показвали (цици,гъз,и т.н) Няма да имат момче до себе си, а поредния привлечен батко за 1 ден![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Написах му на тфа момиченце коментар и му дадох линк да види какво мислят другите за да се осъзнае ма то нещо не му хареса че взе и изтри коментара..![]()
![]()
Много ми е жал за такива като нея! Срам и Позор за истинските жени!!!
Ако бог прави чудеса, най-голямото е, че създаде теб! Ако бог прави гершки, най-голямата е, че те държи далеч от мен!
Няма да се осъзнае...Тя си мисли,че е много яка така,каквото и да пишем няма да се спре...Пък и то да беше само тя...
![]()