- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Днешната младеж :S
бе ко ни влиза в работата, не сме ние хората които да ги съдят. PreciousDiamond -това ти ли си на снимката (яка снимчица) и така де в своге не ми се очертава да ходяа и тедо незнам къв пол си, ама що не идеш я оправиш веднъж от мен.
![]()
BringYourOwnBeer евалааз приключюам тука гоюорете си какеото искате изобщо не ме засяга нито мене нито пък най -малко Мони
![]()
не ща да взимам страни, но това е положението. Смятам утре се разхождам по центъра с маска на заек, забавно е да събираш погледи, после ще се снимам - някой да ми каже нещо - и да кажеш никва файда, щот си е мой избор![]()
![]()
тая вечер нещо ми става ве
![]()
Та като си има приятел от 223423544534 години и мноу са обичкът кво ми се пъчи през монитора?Щом показваш - ше бъдеш коментиран!
НЕ може да очаквате само ''ЦеЛуФЧиЦиИ'' ''МиЛуФчиции'' ''ШляДуРррИи'' и тъй нататък от тази чудна реч...![]()
всъщност ся се усетих - свободна държава, псувайте и хулете на воля, кои са другите само ние сме самите сме важни, коментирайте, целувайте, скачайте, постройте снежен човек, кво всички седят затворени![]()
![]()
![]()
Ограничен народ. Ако на профила пише че е на 12 години ще повярвате ли?Или пък на 8 години? Тука каквото ви се покаже вярвате.
"Ограничен народ." - нали се сещаш че и ти си част от народа![]()
хора незнам вие как ще реагирате като ви го кажа, но като някоя постави голата си снимка някъде и всички я обсъждат - тя печели
![]()
![]()
![]()
Та tedeto или там откъдето си се пръкнала не ни интересува как се казва,глупавата и ограничена курве приятелка...та дори и да я защитаваш с тъпите си и ограничени спам мнение не ме трогваш.Едно показва тоба,че щом и ти като нейна приятелка не я поправчш и не и показваш,че прави грешки в малоетния си етап от живота ..това ме сочи точно към дилемата,че и ти си същото малко и тъпо момиченце без приоритети![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
подкрепям мишокаПървоначално написано от Punisherrr
и аз тъй им се радвам ама не съм педофил
![]()
Ах,такива как ги мразя ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Искат яки коментарченца от яки баткоФци за тва се снимат голи![]()
Хората на 12 вече мислят кой да фанат за х*я , вие ся за едни снимки ...![]()
darja se taka kakto drugite se darjat s men, Imeno za tova me vijdate vinagi uhilena shtoto znam che sum vi SHOK i psihicheski ste labilni.
Edva kogato se porazrovi v 2-3 foruma 4ovek razbira za6to nari4at internet "globalno selo".Forymite sa palni s hora,4iqto selqniq naistina e
globalna...Te mrazqt celiq svqt,nai-golqmata im radost e da izsipvat pomiqta si varhu vsi4ko..Anonimnostta dava krila na omrazata im i te
se opiqnqvat ot beznakazanoto pliuene....V pove4eto slu4ai zad gramki nikove,se kriqt nevzra4ki neosa6testveni loose-ri s malki me4ti i o6te
po-ni6tojvi vazmojnosti....Na "hora" kato vas ne moje da im se zatvorqt ustite,za6toto vse gledat da se nabutat rabotite na hora koito dori
ne poznavat..ne mislq 4e nqkoi go interesuva mnenieto vi...zabelqzah 4e edna postoqnno govori za tova kak bila rodila na 17 ili 18 nz kolko
be6e...i moje li da te pitam ne6to....spored teb tova za primer li e da te iz4uka nqkoi i da rodi6 na 17...po dobre snimki otkolkoto da nadue6
korema na 17-18 godini...i tova 4e gadjeto mi bilo s men samo za da me izpolzva...aaa bihte li mi kazali vie pak ot kade znaete dali izob6to
pravim sex...no s tova nqma da se zanimavam sega....bila sam malka kurva...e haide kato me vidite da se 4ukam s nqkoi ili da razberete 4e
naistina sam spala s nqkoe mom4e togava pak 6te govorim...za6toto na dumi vseki e bogat..nali taka?...tova koi kak si jivee jivota na vas
ne vi vliza v rabotata....kato neznaete kak da si jiveete va6ite,ne se barkaite v 4ujdite...6te se snimam kakto az si re6a...ne ste vie tezi koito
6te me oprekvate za ne6to...kato ne vi haresva nqma da gledate i tva e...mislite si 4e kato pusnete edna temi4ka momi4etata 6te sprat da se snimat
kakto na tqh si im haresva...mn ste zabludeni...govorite sqka6 6te na po 50-60 godini..ot tezi deto ako edno momi4e ne e oble4eno kato monahinq zna4i
e kurva...i sega razbira se 6te se zapo4ne s prosta6kite mneniq i komentari.."ama ti za6to se snima6 taka"..za6to li?..za6toto taka mi haresva...
a vie ako bqhte "tolkova umni" za kolkoto se mislite nqma6e po cql den da sedite pred PC-to i da se zanimavate s gluposti....i tova 4esto
spre6tanoto..."kak moje momi4e na 14 godini da se snima taka"...abe hora vie koga ste me vijdali 4e da znaete dali sam na 14 we..dori ne me poznavate
a ve4e zapo4nahte da govorite...no kato si nqmate druga rabota za6toto qvno nikoi ne se inateresuva ot vas 4e da imate s kakvo drugo da se zanimavate
pi6ete si komentar4eta koito qvno samo vie si 4etete i vie si sporite...nqma kakvo drugo da vi napi6a...no dori znam kakva 6te vi e reakciqta sega...
"tq e naduta".."tq e kurva"..."tq e smotana" i t.n..po dobre smotana otkolkoto da se barkam na horata v rabotite i da dosajdam....blagodarq za vnimanieto...
ot Monity
Къв си лудПървоначално написано от BringYourOwnBeer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\/
![]()
какво толкова ги коментирате снимките... нали трябва да има на кво да лъска мъжката част от обкръжението![]()
всеки сам гради живота си ! кеф ти снимаш се в "аха"... кеф ти снимаш се за Плейбой... все пак както е написано и в цитата по-горе - живеем в свободна държава
Аз съм момче на 18 но нито я мисля са оригинална нито за нещо повече от останалите като нея. Какво като има незнам си какво, това ли е начина да го покажe? Незнам какво мислят другите на мойта възраст но аз съм с остаряло мислене защото родителите ми така са ме възпитали, заради което ги уважавам и даже ми се повръща от многото такива истории.
П.С. Много ме съмнява, че е на толкова години.
няма кво да си говорим такива момичета за мен са провалени децамислят че след като чичковците и момчетата който се имат за голямата работаа си бият чекии са много готини... просто вече всички момичета стват такива к***и и леки просто ще се осъзнаят но тогава ще е късно
![]()
Масова деградация!![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Вярно е за жалост..., но факт.Първоначално написано от m3talmania
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ей прошляк недорасъл с жълто около устата , нямаше да пиша в тая тема , защото си викам " Айде не я познавам , може да е свястно момиче с объркани принципи" ама като се опитах да ти прочета полуграмотното и несвързано жалко подобие на реч разбрах каква стока си! ТИ МОЖЕШ ЛИ ДА ПИШЕШ В СВЪРЗАНИ ИЗРЕЧЕНИЯ БЕ?Първоначално написано от summer_mo0n
И какво направи сега ,демонстрира ни невероятната си мисъл и умствен потенциал като копира от интернет , някакъв цитат за глобалното село? http://www.ivosiromahov.com/2_article/a9-4.html Мислиш че можеш да ни заблудиш, че имаш акъл ли?
Нямаш нищо друго което да демонстрираш , освен циците си ,извадени на показ в някакъв сайт където дърти чичковци и батковци лъскат бастунчетата на тях . И това толкова ласкае празната ти главица , че нямаш време да се научиш да пишеш !
Я да видим дали ще се сетиш защо ти викаме курва?
днешната младежж
в гъза да я ебeшш![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
хахахахаа копирала си от някъв сайт мъдрите мисли и дошла да ги сподели,та да видим ние и да се засрамим![]()
хахаха лелее...
е са вече определено се уреди с присмех
![]()
и за финал се съгласявам с предното изказване ''Днешната младеж-в гъза да я ебеш!''![]()