.
Отговор в тема
Страница 7 от 11 ПървиПърви ... 34567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 254

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MoNiTyYy90
    Mislq 4e sam dostata4no golqma,za da nqkvi na po 15-16 godini da mi darjat smetka za tova koeto pravq....vijdala sam hilqdi momi4eta koito sa obsajdani i sam gledala kakvi ne6ta im pi6at bez dori da im znaqt imenata...no e normalno pri vas,za6toto vie nqmate tarpenie da si izlivate pumiqta varhu nqkoi....to4no za tova ne o4akvam da se razberete....pak i tuk po4ti nikoi nqma snimka...zamislete se malko...ako se haresvahte,6tqhte da imate snimka...no tuk ima samo 2-3 sas snimki....ne sa koi znae kvo,no pone ne se kriqt i ne gi e sram da pokajat kakvi sa...a vie samo se kriete,i daje i sami ne namirate smisala v tova..osven 4e nqkoi moje da pomisli 4e ste nqkoi hubavi i bezgre6ni momi4eta....a ako re6ite da si slojite snimka nqma mqsto koeto da ne e obraboteno s photoshop ot men tova be6e....nqmam vreme da se zanimavam s tva..i ne mi puka za mnenieto vi....vsqka vtora e obsajdana za tova nqma smisal samo na men da mi puka vse mi e taq,i ako me poznavahte ili pone znaehte na kolko sam moje bi 6tqh i da se pozamislq....
    Спокойно миличка, не само снимките, но и начина ти на писане говори колко си умничка! И какво като нямаме снимки? Не е нужно да се снимаш "пo0o гащиИиЧкииИИ и гУлЙемИИиитТтиИИ баткУквцИиии" да ти пишат коментари, за да си красив.
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Супер фен
    е що бе кво? има големи цици за възрастта си, нема лошо
    ама пак ми е се тая, само дето и аз имам вила в на 2 км от Своге и не мие толкова противна щото може д ами е некоя комшийка

BlackWings az 6e si q zavra v nqkoq dupka..ama ti vzemi se navri cqlata na maika ti v razpranata putka
    KaTy MaLkA sI iGrAeH S me4eTa SeGa Si IgRaQ s MoM4EtA....[!] ...
    MNoGy xOrA Ne Me XaReSVaT sRedeN PrAsT zA TqX za Da StAnE inTeResNy!!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Айде стига с тоя спам бе!

Град
    Destanation unknown ((:
    BlackWings az 6e si q zavra v nqkoq dupka..ama ti vzemi se navri cqlata na maika ti v razpranata p***a
    Ти за ква се мислиш , бе пикло насрана ? Ква си ти , за да говориш така ? Появи се тука от някво село и вече ми се прави на голямата . Ти нали нямаше да се занимаваш повече , тогава за какво още тровиш живота на хората с присъствието си ? Ай лапай един х*й за лека и нощ и заспивай !

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    BlackWings az 6e si q zavra v nqkoq dupka..ama ti vzemi se navri cqlata na maika ti v razpranata p***a
    Хахаха , и това ли отвори някое сайтче па го преписа от там , че да блеснеш с оригиналност

Супер фен
    ''nqkvi se oblqkli kato me4ki i se razkarvat po ulicata''
    хахахахаха yeahh baby! Айде ако те засека някъде ше ти дам да ми цунеш ЛАПАТА

mmm ne..tova go napisah precialno za nai-smotanite ni6tojni kopelenca a ti PreciousDiamond hodi da duha6 na ba6ta ti i si zatvarqi smradlivata usta....

Punisherrr a ti vzemi mi celuni g**a

Град
    Destanation unknown ((:
    mmm ne..tova go napisah precialno za nai-smotanite ni6tojni kopelenca a ti PreciousDiamond hodi da duha6 na ba6ta ti i si zatvarqi smradlivata usta....
    Мойта или твоята уста мирише , дето духаш на цялото ви село там ? Ай съобразявай се малко как говориш. Нямам намерение да падам на тъпото ти селяндурско ниво и да почвам да те обиждам . Само едно ще ти кажа - ако ти си знаеше, че не си КУУРВА нямаше да почнеш да се оправдаваш . Напъни си малкото мозъче и помисли над това . Ей такива селянки като тебе най-мразя .

П.П. Обърни специално внимание на картинката в подписа ми !

Супер фен
    Punisherrr a ti vzemi mi celuni g**a
    е са идвам в aha.bg да ти го целувам заедно с педалчетата

Ей такива селянки като тебе най-мразя .... are mn sorry ama selqnka 6e vika6 na maika si.... i nqma da se saobrazqvam...4e ne sam kurva ne sam...i horata go znaqt..a kvo mi puka za va6eto mnenieto...6tom spored vas sam kurva ok..neka taka da e....no kakto vie mn si pozvolqvate i vinagi govorite za drugite taka i az 6te govorq za vas...nali vseki ima mnenie....sega az kazvam moeto

Град
    Destanation unknown ((:
    Ей такива селянки като тебе най-мразя .... are mn sorry ama selqnka 6e vika6 na maika si.... i nqma da se saobrazqvam...4e ne sam k***a ne sam...i horata go znaqt..a kvo mi puka za va6eto mnenieto...6tom spored vas sam k***a ok..neka taka da e....no kakto vie mn si pozvolqvate i vinagi govorite za drugite taka i az 6te govorq za vas...nali vseki ima mnenie....sega az kazvam moeto
    Селянка ще викам на когото си искам ! И айде само не говори за майка ми . Бахти ограниченото лаайно дето трябва да си , за да обиждаш на роднини честно ! Мега тъпа си !

"Мега тъпа си ! " e v vseki slu4ai ne kolkoto teb

Град
    Destanation unknown ((:
    "Мега тъпа си ! " e v vseki slu4ai ne kolkoto teb
    Не виждаш ли , че вече нямаш какво да кажеш ? Защо просто не си затвориш устичката и не отидеш пред огледалото да си снимаш путката?

Град
    Бургас
    Кооолко мъка има по тоя свят.. монитуууууу ли си каква си- не те знам, ама най-добре се скрий, че ставаш смешна,и стига псува като каруцарка /пък може и да си не знам.../!
    Maybe your own devices
    But i...

Hurtmore ti mlakvai 6toto nikoi ne te pita....PreciousDiamond az 6te se snimam ama ti vzemi se metni ot nqkade 4e tiq smotani ni6tojestva kato tebe ne zaslujavat da jiveqt sveta e palen s pikli kato tebe....edna po malko 6e mu doide dobre...

Град
    Destanation unknown ((:
    Hurtmore ti mlakvai 6toto nikoi ne te pita....PreciousDiamond az 6te se snimam ama ti vzemi se metni ot nqkade 4e tiq smotani ni6tojestva kato tebe ne zaslujavat da jiveqt sveta e palen s pikli kato tebe....edna po malko 6e mu doide dobre...
    АЗ съм пиклата така ли ? Мършо малка , не ме карай да си отвярям устата , че и без това целия форум ни гледа сеира в момента!

Град
    Бургас
    не си ти човекът, който ще ми каже какво да правя! единствената пикла тук си ти, така че най-добре направи още една гореща фотосесийка, за да има на какво да се радват загорелите батковци (=
    Maybe your own devices
    But i...

awe kakto vie si kazvate mnenieto za men taka az si kazvam moeto za vas....i vie ne ste horata koito 6te mi kazvate kvo da pravq....ama ste prosti...za 6e se darja kato vas vmesto da si gubq vremeto da obqsnavam na idioti..dano taka da vzemete da me razberete....

Супер фен
    MoNiTyYy90, защо още се подвизаваш тука девойко ? нали не ти пука за мнението на нас ''ni6tojestvata'' ? А като гледам и време хич нямаш... ужас...заета ''жена'' си ти

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от darla
    Mislq 4e sam dostata4no golqma,za da nqkvi na po 15-16 godini da mi darjat smetka za tova koeto pravq....vijdala sam hilqdi momi4eta koito sa obsajdani i sam gledala kakvi ne6ta im pi6at bez dori da im znaqt imenata...no e normalno pri vas,za6toto vie nqmate tarpenie da si izlivate pumiqta varhu nqkoi....to4no za tova ne o4akvam da se razberete....pak i tuk po4ti nikoi nqma snimka...zamislete se malko...ako se haresvahte,6tqhte da imate snimka...no tuk ima samo 2-3 sas snimki....ne sa koi znae kvo,no pone ne se kriqt i ne gi e sram da pokajat kakvi sa...a vie samo se kriete,i daje i sami ne namirate smisala v tova..osven 4e nqkoi moje da pomisli 4e ste nqkoi hubavi i bezgre6ni momi4eta....a ako re6ite da si slojite snimka nqma mqsto koeto da ne e obraboteno s photoshop ot men tova be6e....nqmam vreme da se zanimavam s tva..i ne mi puka za mnenieto vi....vsqka vtora e obsajdana za tova nqma smisal samo na men da mi puka vse mi e taq,i ako me poznavahte ili pone znaehte na kolko sam moje bi 6tqh i da se pozamislq....
    e kak,tosamiq ti nick MoNiTyYy90 e dostatu4no poqsnitelen za teb samata!Kulna se ako edin den deteto mi "govori" taka 6te mu s4upq ru4i4kite!"monituuu","molutuuu" i zaduljitelno s gOLeMi i MalKI bUkvI,po- fIE6un E!
    Поздравления за добрия подход

Град
    Destanation unknown ((:
    awe kakto vie si kazvate mnenieto za men taka az si kazvam moeto za vas....i vie ne ste horata koito 6te mi kazvate kvo da pravq....ama ste prosti...za 6e se darja kato vas vmesto da si gubq vremeto da obqsnavam na idioti..dano taka da vzemete da me razberete....
    Миличка, ти това го повтаряш от сутринта и въпреки ограниченото количество от време, което имаш ти продължаваш да се занимаваш , което пък ме навежда на мисълта, че повтаряш заучени фрази , така че млъкни , преди съвсем да се изложиш !

Град
    Бургас
    мнението ни не е конкретно към теб, а към всички "вървежни" мацки, които са ужасно смешни, но трагичното е, че това са 70% от днешните тийнове..
    Maybe your own devices
    But i...

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Миличка, ти това го повтаряш от сутринта и въпреки ограниченото количество от време, което имаш ти продължаваш да се занимаваш , което пък ме навежда на мисълта, че повтаряш заучени фрази , така че млъкни , преди съвсем да се изложиш !
    Охооо какви драми само се развиват.

Айде,айде почвайте залаганията,коя ще победи
    Монито или Прешъс,приемат се всякакви залози!!!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си