- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Днешната младеж :S
Спокойно миличка, не само снимките, но и начина ти на писане говори колко си умничка! И какво като нямаме снимки? Не е нужно да се снимаш "пo0o гащиИиЧкииИИ и гУлЙемИИиитТтиИИ баткУквцИиии" да ти пишат коментари, за да си красив.Първоначално написано от MoNiTyYy90
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
е що бе кво? има големи цици за възрастта си, нема лошо
ама пак ми е се тая, само дето и аз имам вила в на 2 км от Свогеи не мие толкова противна щото може д ами е некоя комшийка
BlackWings az 6e si q zavra v nqkoq dupka..ama ti vzemi se navri cqlata na maika ti v razpranata putka![]()
![]()
![]()
![]()
KaTy MaLkA sI iGrAeH S me4eTa SeGa Si IgRaQ s MoM4EtA....[!] ...
MNoGy xOrA Ne Me XaReSVaT sRedeN PrAsT zA TqX za Da StAnE inTeResNy!!
Айде стига с тоя спам бе!![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ти за ква се мислиш , бе пикло насрана ? Ква си ти , за да говориш така ? Появи се тука от някво село и вече ми се прави на голямата . Ти нали нямаше да се занимаваш повече , тогава за какво още тровиш живота на хората с присъствието си ? Ай лапай един х*й за лека и нощ и заспивай !Първоначално написано от MoNiTyYy90
Хахаха , и това ли отвори някое сайтче па го преписа от там , че да блеснеш с оригиналностПървоначално написано от MoNiTyYy90
![]()
![]()
![]()
хахахахахаПървоначално написано от MoNiTyYy90
yeahh baby! Айде ако те засека някъде ше ти дам да ми цунеш ЛАПАТА
![]()
mmm ne..tova go napisah precialno za nai-smotanite ni6tojni kopelenca![]()
![]()
a ti PreciousDiamond hodi da duha6 na ba6ta ti i si zatvarqi smradlivata usta....
Punisherrr a ti vzemi mi celuni g**a![]()
![]()
![]()
![]()
Мойта или твоята уста мирише , дето духаш на цялото ви село там ? Ай съобразявай се малко как говориш. Нямам намерение да падам на тъпото ти селяндурско ниво и да почвам да те обиждам . Само едно ще ти кажа - ако ти си знаеше, че не си КУУРВА нямаше да почнеш да се оправдаваш . Напъни си малкото мозъче и помисли над това . Ей такива селянки като тебе най-мразя .Първоначално написано от MoNiTyYy90
П.П. Обърни специално внимание на картинката в подписа ми !
е са идвам в aha.bg да ти го целувам заедно с педалчетатаПървоначално написано от MoNiTyYy90
![]()
![]()
Ей такива селянки като тебе най-мразя .... are mn sorry ama selqnka 6e vika6 na maika si.... i nqma da se saobrazqvam...4e ne sam kurva ne sam...i horata go znaqt..a kvo mi puka za va6eto mnenieto...6tom spored vas sam kurva ok..neka taka da e....no kakto vie mn si pozvolqvate i vinagi govorite za drugite taka i az 6te govorq za vas...nali vseki ima mnenie....sega az kazvam moeto
Селянка ще викам на когото си искам ! И айде само не говори за майка ми . Бахти ограниченото лаайно дето трябва да си , за да обиждаш на роднини честно ! Мега тъпа си !Първоначално написано от MoNiTyYy90
"Мега тъпа си ! " e v vseki slu4ai ne kolkoto teb![]()
![]()
![]()
Не виждаш ли , че вече нямаш какво да кажеш ? Защо просто не си затвориш устичката и не отидеш пред огледалото да си снимаш путката?Първоначално написано от MoNiTyYy90
Кооолко мъка има по тоя свят.. монитуууууу ли си каква си- не те знам, ама най-добре се скрий, че ставаш смешна,и стига псува като каруцарка /пък може и да си не знам.../!
Maybe your own devices
But i...
Hurtmore ti mlakvai 6toto nikoi ne te pita....PreciousDiamond az 6te se snimam ama ti vzemi se metni ot nqkade 4e tiq smotani ni6tojestva kato tebe ne zaslujavat da jiveqt![]()
sveta e palen s pikli kato tebe....edna po malko 6e mu doide dobre...
АЗ съм пиклата така ли ?Първоначално написано от MoNiTyYy90
Мършо малка , не ме карай да си отвярям устата , че и без това целия форум ни гледа сеира в момента!
не си ти човекът, който ще ми каже какво да правя! единствената пикла тук си ти, така че най-добре направи още една гореща фотосесийка, за да има на какво да се радват загорелите батковци (=Първоначално написано от MoNiTyYy90
Maybe your own devices
But i...
awe kakto vie si kazvate mnenieto za men taka az si kazvam moeto za vas....i vie ne ste horata koito 6te mi kazvate kvo da pravq....ama ste prosti...za 6e se darja kato vas vmesto da si gubq vremeto da obqsnavam na idioti..dano taka da vzemete da me razberete....![]()
![]()
![]()
MoNiTyYy90, защо още се подвизаваш тука девойко ?нали не ти пука за мнението на нас ''ni6tojestvata''
? А като гледам и време хич нямаш... ужас...заета ''жена'' си ти
![]()
Поздравления за добрия подходПървоначално написано от darla
Миличка, ти това го повтаряш от сутринта и въпреки ограниченото количество от време, което имаш ти продължаваш да се занимаваш , което пък ме навежда на мисълта, че повтаряш заучени фрази , така че млъкни , преди съвсем да се изложиш !Първоначално написано от MoNiTyYy90
мнението ни не е конкретно към теб, а към всички "вървежни" мацки, които са ужасно смешни, но трагичното е, че това са 70% от днешните тийнове..Първоначално написано от MoNiTyYy90
Maybe your own devices
But i...
Охооо какви драми само се развиват.Първоначално написано от PreciousDiamond
Айде,айде почвайте залаганията,коя ще победи
Монито или Прешъс,приемат се всякакви залози!!!
![]()