.
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 254
    Момиче,толкова си проста,че ако беше малко по умна щеше да го разбереш! Аве поне си мълчи,тогава можеше хората да те помислят за умна курва знайш ли Отчаяно се опитваш да ни накариш да вярваме,че си на повече от 14,ама с този акъл на 5 годишна не виждам как!
    Освен това момчетата не са толкова тъпи колкото ги изкарват.Пишат ти сладки батковци щото изглеждаш и се държиш като леко момиче,което става за ебане..е,как няя ти пишат? ... на 20 вече ще си 10 пъти по горзна,с разпрана путка и ще станеш на парцал...опа,май вече си такъв.. по-добре си мълчи *въпреки че човек като те погледно,дори и облечена му ставаш ясна!*
    Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)

LyingMyWayFromU iska6 li da vidi6 grozna jena s razprana putka...emi hodi i pogledni maika si i posle ela da kaje6 dali e gadno
    "като ти е през пичката даи да минем оттам и аз и костадин и тузаро и респекта и меспекта и сичките поне да има с кво да се фалиш... наиш кви термометри имаме по 22 градуса и кусур".. sa za6to govori6 gluposti.... 2 moje bi ama 22 ee ne se izlagai...
    KaTy MaLkA sI iGrAeH S me4eTa SeGa Si IgRaQ s MoM4EtA....[!] ...
    MNoGy xOrA Ne Me XaReSVaT sRedeN PrAsT zA TqX za Da StAnE inTeResNy!!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    [quote="MoNiTyYy90"]LyingMyWayFromU iska6 li da vidi6 grozna jena s razprana p***a...emi hodi i pogledni maika si i posle ela da kaje6 dali e gadno
    ...

така са животните..не се ядосвай

Kostadin_682 razkarai se be smotanqk prost....

абе няма ли кой да я разкара тая от тука?!

Re5peC7 6to ne si go na4uka6 v debeliq,smradliv zadnik......

Цитирай Първоначално написано от MoNiTyYy90
    Re5peC7 6to ne si go na4uka6 v debeliq,smradliv zadnik......
    ахахаха ся...не всички имаме като твоя

Град
    Kostadin_682 razkarai se be smotanqk prost....

Мене поне като са ме раждали не са ми объркали лицето със задника, пикло...или не, по мязаш на мъж с перука,извинявай!
    Майка ми е нещо,което ти не си и никога няма да бъдеш- умна и красива!
    Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)

to4no taka...ti sa6to ne moje6 da mi kaje6 ni6to...zatova az sa6to 6te si pi6a kolkoto i kakvoto si poiskam

Град
    Destanation unknown ((:
    Майко , мърло , ако те намеря жалната ти майчица само това ше ти кажа . Така ше ти смачкам циганска мутра , че няма да се познаеш , сериозно ти говоря ! Затваряй си малко тая уста ! Както съм нервна в момента, просто едвам се сдържам да не те наредя толкова здраво, че няма да знаеш откъде ти е дошло, вярваш ли ми ?!

Град
    to4no taka...ti sa6to ne moje6 da mi kaje6 ni6to...zatova az sa6to 6te si pi6a kolkoto i kakvoto si poiskam
    ...

LyingMyWayFromU radvam se za maika ti...sigurno ne e i o4akvala 4e nqkoga 6te rodi takav kato tebe... sig te e sabrala ot kilima sled porednata 4ikiq na ba6ta ti.....

Супер фен
    МоНииИиЧкЕее, ей сега тука сме в един клуб с едни приятели около 40 годишни някъде и аз си разлгеждах профилчето ти и те пък взеха,че....проявиха интерес
    Та са тука Тошо Пръча пита колко е тарифата?

Град
    LyingMyWayFromU radvam se za maika ti...sigurno ne e i o4akvala 4e nqkoga 6te rodi takav kato tebe... sig te e sabrala ot kilima sled porednata 4ikiq na ba6ta ti.....
    ох майко мила пък то ако става нещо от тебе... ако знае добрата ти майчица какви ги пишеш във форума... малее... смятай че няда да видиш бел ден...

Punisherrr ne znaeh 4e priqtelite ti sa na po 40 godini sig gadjeto ti e na 50-60

Kostadin_682 мс за подкрепата,пич
    Не..не толкова оригинално селско парче не бях виждала ...тебе дори от килима не са те събирали,а по скоро от канализацията
    мале като ти видя физиономията ми идва да я завра в лайната от кадето си дошла! .. не ми се занимава повече с теб..просто си смешна и тъпа и задръстена аре със здраве,травестит!

Супер фен
    Punisherrr ne znaeh 4e priqtelite ti sa na po 40 godini sig gadjeto ti e na 50-60
    На 54
    Но по-важно е,че на Тошо Пръча вече му е станал,а ти още се бавиш с информация за тарифата? (Нощна)

Kostadin_682 абе пич мислиш ли, че така ще и дойде акъла в главата ? Изгубена е каузата. Само бой може да и вкара ум в главата, колкото за равновесие поне... Лошо е че вече се задръстихме от такива...

Град
    Сливен
    MoNiTyYy90 а ти знайш ли какво си.Ти си едно недоразумение на една маймунска чекия Тай че си затваряй смрадливата уста Kostadin_682 и Жорката са големи пичове няма ги обиждаш
    Get what you can and never get back

leoparda93sl..shhtt da ne kaja i az ot kade si se poqvila ti.. a Kostadin_682 i toq drugiq 4e sa "pi4ki" taka si e

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от joro1234

искам те
    10x жорка
    Get what you can and never get back

Emii tova sega e "moderno" ..Ujas .. Nakudee wurwii swetut? Az sum mnogo po-malka ot tiq det si slagat polugoli snimki w neta i si mislqt che weche sa weliki..i razbiram che twa e nqkwo tupo..za kwo..nqkoi da mi gleda guza ili cicite i da si misli i az ne znam kwi neshta..nqma smisul..ama loshoto e ..che pochwat weche..ii pod 14 godini da si slagat takiwa snimki.. .. E to twa dori e smeshno.. Nqma smisal..Pone towa e moeto mnenie..!

prosto se opitvam da sam kato vas misleh 4e selskata prostotiq ne e interesna ama vie mi dokazahte 4e e zabavna prosto do sega ne mi se be6e slu4valo da vidq tolkova smotani hora kato vas...trqbva da si go zapi6a nqkade da vzema da pokaja na priqtelite mi....6toto te misleha 4e tolkova prosti hora kato vas ne moje da sa6testvuvat...ama sa ne moje samo az da sam razli4na za tva kakto se darjite vie taka se darja i az....za da nqma 4ak tolkova golqma razlika....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си