Цитирай Първоначално написано от MoNiTyYy90
Mislq 4e sam dostata4no golqma,za da nqkvi na po 15-16 godini da mi darjat smetka za tova koeto pravq....vijdala sam hilqdi momi4eta koito sa obsajdani i sam gledala kakvi ne6ta im pi6at bez dori da im znaqt imenata...no e normalno pri vas,za6toto vie nqmate tarpenie da si izlivate pumiqta varhu nqkoi....to4no za tova ne o4akvam da se razberete....pak i tuk po4ti nikoi nqma snimka...zamislete se malko...ako se haresvahte,6tqhte da imate snimka...no tuk ima samo 2-3 sas snimki....ne sa koi znae kvo,no pone ne se kriqt i ne gi e sram da pokajat kakvi sa...a vie samo se kriete,i daje i sami ne namirate smisala v tova..osven 4e nqkoi moje da pomisli 4e ste nqkoi hubavi i bezgre6ni momi4eta....a ako re6ite da si slojite snimka nqma mqsto koeto da ne e obraboteno s photoshop ot men tova be6e....nqmam vreme da se zanimavam s tva..i ne mi puka za mnenieto vi....vsqka vtora e obsajdana za tova nqma smisal samo na men da mi puka vse mi e taq,i ako me poznavahte ili pone znaehte na kolko sam moje bi 6tqh i da se pozamislq....
Спокойно миличка, не само снимките, но и начина ти на писане говори колко си умничка! И какво като нямаме снимки? Не е нужно да се снимаш "пo0o гащиИиЧкииИИ и гУлЙемИИиитТтиИИ баткУквцИиии" да ти пишат коментари, за да си красив.