- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Днешната младеж :S
О ето я и неорентираната пиклаааПървоначално написано от MoNiTyYy90
Виж кфо ще ти кажа, малката. Има хора , които са далече над твоето мислене и живота им не свършва, ако имат по-малко коментари в някакъв долнопробен сайт за запознанства ( да , колкото и невероятно да ти звучи , не всички живеят за коментари ) И какво ние трябваше да се изядем от яд , че си пишеш с поредното комплексарче ли ? Ауу , да , много ме е яд , ще взема и аз да си снимам циците , че може даже и путката , зашото изгарям от желание да си пиша с "най-сладкото момченце" в някакъв сайт (:
2. Кой какво прави си е лично неговя избор. Ако някой не води твоя начин на живот , не значи непременно , че е задръстен нали се сещаш ? Защото някои хора имат нещо , наречено морал , нещо наречено принципи . Ако не знаеш какво е това , нека ти разясня - нещо, което ТИ определено нямаш !
3. ДА , не вярваме , че си на 14 . Или по-скоро , не искаме да повярваме. Защо ли ? Мисля, че от всички коментари до сега , можеш да си изведеш някакъв отговор, надявам се , не си чак толкова ограничена ...
4. Спри да живееш в заблуждение, че винаги всички ще те харесват, защото не е така ! ...Айде със здраве (( :
П.П. Сега ако има някой самоубил се, защото има по-малко коментари от теб, ти ще си виновна (: