Цитирай Първоначално написано от summer_mo0n
Цитирай Първоначално написано от MoNiTyYy90
haide samo da ne mi govori6 taka.. "malkata" za6toto dori ne znae6 na kolko sam...da ne se okaje posle 4e e obratno iiiii znam 4e ima hora koito ne me haresvat...normalno e....vinagi ima hora koito da ne te haresvat...no pone drugite imat malko sivo ve6testvo v glavite si i si mi go kazvat napravo a ne puskat temi a za Kostadin_682...em da.imam ne6to protiv tebe....predi da govori6 vzemi se pogledni v ogledaloto i togava pak 6te govorim....i da si pusne6 dalga kosa pak nqma da ti se sbadne jelanieto da si jena... eto..naprimer i az ne odobravqm tova da ima maje s dalgi kosi i da ne moje6 da razbere6 dali e jela ili maj ....i ako bqhte pone malko po umni nqma6e da sedite pred PC-to po cql den i da se rovite v internet... ne mislq 4e izob6to ima nqkakav smisal da si gubq vremeto s takiva kato vas....a vie kato nqmate kvo drugo da pravite..davaite si mnenieta za nqkoi ot temite tuka i se kefete....ima dostata4no temi,pone 6te imate s kvo da se zanimavate cql den... nadqvam se da sme se razbrali....
Започвам да се замислям дали наистина си на 14 защото бедния ти речник е като на някое 10 11 годишно дете определено умственото ти развитие в застои щом не моежеш да си вземеш пука от всички коментари и да се засрами ... но разбирам сивото ти вешество не е особенно много личи жалка и смешна си осъзнаи се на какъв по-прост начин да ти го каже човек не знам
Какво сиво вещество бре... то това нещо липсва...