- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Днешната младеж :S
Мухахаха!Първоначално написано от MoNiTyYy90
![]()
![]()
![]()
1. Научи се да пишеш.
2. Начи...долу-горе сме на една възраст с тебе...и ами какво да ти кажа, мила, моите цици са доста по-големи от твоите, но...нямам намеренеие да ги показвам на целия свят, защото според мен едно момче ще изпита най-голямо удоволствие, когато е с едно момиче и то му споделя нещо, което никой друг не е виждал, близал, стискал и прочие.(хах, т'ва малко мяза на темата за клиторите...но няма да коментирам)
3. Всички, които имат регове в сайтове за запознанства са пълни шитс, казвам го, не щото искам да се заяждаме, а просто щото такива са ми наблюденията.
4. Когато употребяваш клишета и изрази, които аз използвах на 10-11-ами замисли се за мозъка си(ако някъде там, под небосвода, същесвтува. Дай, Боже!). Начи...не искам да ругая блондинките, защото моята коса също е тъмно руса, но...СТИГА, БЕ! ЗАРАДИ ТАКИВА П**** КАТО ТЕБЕ НИ СЕ СМЕЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ!
5. Като не ти пука за темата-защо пишеш в нея?
6. Ти някакви комплекси ли имаш за тялото си, че така хубаво си се омазала с фотошопа? Не можеш да ме заблюдиш, точно мен-НЕ. Това ми е работата(защото, докато някой свирят на кавала на батко си, други си вадят хляба или градят бъдещето си). Поне лицето да си беше замазала леко. Само на оная снимка с цаките тип мУхЪЪъ ми хареса, щото не ти виждах лицето.
7. Ай спри да смамиш в хубавия ни форум и ходи да се чукаш с ония от Аха, защото тука никой няма да се наеме.
8. Не обиждай момчето, защото специално на външен вид и коментари от целия форум ми е най-любим( заедно с Тянко)Мисля, че е много мъжествен даже. Прилича на Тома от Мюзик Айдъл, само дето е по-чаровен...НО аз не си правя излюзии с 19-20 годишни младежи, защото далеч не съм за толкова големи(и ако все още не си разбрала и аз съм на 14).
Много поздрви пъ мен в Ахато, Импулс и т.н. Кажи им на фешъните, че е отново на мода да си емо и да си режеш вените. На бас, че до месец всички овце ще са се пренесли в жертвоприношение на бог ХаУс и бог иМоУуу.
Бай!![]()