Цитирай Първоначално написано от MoNiTyYy90
summer_mo0n kato se misli6 za tolkova "krasiva" dokaji go de....6tom nqma6 pic zna4i ne si 4ak tolkova hubava za kakvato se predstavq6....to da vzemem vsi4ki da si slojim snimki na modeli i izvesni li4nosti i da zapo4nem da komentirame horata s tehni snimki kolko po-hubavi sme ot tqh....da te svetna samo 4e ne vseki go e sram da si slaga snimka...pone polovinata koito pi6at tuk imat snimki i ot edna strana imat pravo da kajat 4e sa hubavi za6toto vse pak moje6 da gi vidi6...a ne nqkva da se predstavq za kakva li ne pak da se okaje 4e sa samo dumi.... ne mi se i misli kakvi 6te stanat komentarite ako vseki ot vas si sloji svoq snimka....."... защо не съм к***а с фотошопирани цици ?"...i cicite mi ne sa foto6opirani...tva 4e ti si ploska ne zna4i 4e vsi4ki trqbva da sa kato teb....napalno istinski sa si....na nito 1 snimka ne sam si opravqla tqloto s photoshop.... tva 4e ti si nqkoq debela kranta nikoi ne go interesuva....i nikoi ne ti e vinoven 4e si nqma6 cici...hodi se oplakvai na maika ti,ne na men.... i taka...tai kato umnite otstapvat to4no tova 6te napravq i az....pisna mi ot edni i sa6ti komentari...nikoi ne napisa ne6to po originalno i razli4no...vseki se darji za photoshopa i cicite....to se vidq 4e ustite vi nqma kak da se zatvorqt...za tva bb i priqtno vi pisani v taka "interesnata" tema.... :P
ОХхХх разбирам,че си една неосъзната кукличка и се мъчиш да ни затапиш и да оригиналничиш,но айде излез от тоя твой филм и виж реалността ...след като не разбираш от намеци и бъзици и не се сещаш за какво ти се говори...ще го кажа възможно най-просто > НИКОЙ НЕ Е КАЗВАЛ,ЧЕ Е ПО-ХУБАВ ОТ ТЕБ!
ТОВА,ЧЕ СЛАГАШ СВОЯ СНИМКА(поне с дрехи) НЕ Е ЛОШО(щом нямаш нищо против да те види всеки,който пожелае)НО ТУК ОБСЪЖДАМЕ ОПРЕДЕЛЕН ВИД СНИМКИ И ЖЕЛАНИЕТО ДА СЕ ПОКАЗВАТ НЕЩА(части от тялото),КОИТО НЕ СА ТИ ДАДЕНИ ДА ГИ СПОДЕЛЯШ С ВСЕКИ,ЗА ДА ПРИВЛЕЧЕШ ВНИМАНИЕ....И СЕ ЧУДИМ АДЖЕБА ЗАЩО ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН НА МЛАДИТЕ ГОСПОЖИЦИ ДА ПРИВЛЕКАТ НЕЧИЕ ВНИМАНЕ!!!
И спри да се заблуждаваш с това,че който не се показва е грозен,комплексиран....дрън дрън дрън... Това,че си красив не значи,че ТРЯЯЯЯБВАА да си направиш каталог на бельото във всеки сайт,тикво проста!

Сега разбра ли за какво се говори?