.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Просто лош късмет ?!

Първо. Много се чудих дали да пусна тази тема, така че сигурно ще напиша куп глупости, които няма да разберете от сега ви предупреждавам ! :]

Накратко искам да ви попитам Какъв Ми е проблема ? Не казвам, че съм перфектен, но когато всичко ми е на едно добро ниво, какво ми пречи да си намеря хубава свястна (или свестна не съм сигурен ) приятелка ?
    Преди точно година си дадох сметка за живота си и какво искам да променя. И реших да направя всичко, което съм искал до сега.
    Имах шкембе и бях слаб(физически) , промених се, изкарах плочки, станах машина в тялото... Притеснявах се от момичета, почнах да си лафя, станах доста outgoing и вече не се притеснявам. Бях на ръба в училище, почнах да отделям по 1-2 часа и се оказа, че съм бил доста умен. Направих всичко, което не ми е харесвало в мен наобратно ! Но само едно не се промени, това което най-много желаех да си намеря гадже ;S Дори и аз не знам защо го искам. Може би да се изфукам пред приятели, заради самата емоция ли... но f*ck it искам го....
    И тук идва самият проблем, какво ми пречи имам свободното време, дар слово, обличам се добре, доста момичета са ми казвали, сладур и разни такива, но момичета, към които съм изтръпнал... ъъ знам че нищо сигурно не сте ми разбрали до сега, но просто имах нужда да се изпишам

Град
    столицата
    Трудно харесваш.Повярвай,като се влюбиш в някоя,нищо няма да те спре
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

hottie
    Guest
    много се вглъбяваш.приятелката ще дойде, когато най-малко очакваш

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    И аз съм нещо подобно като теб , в повечето случей като харесам някое момиче , то не ме харесва или пък да кажем 10 момичета ме харесват а аз нито 1 от тях не .. странен вкус имам . Но все пак ми върви за сега не мога да се оплача

Град
    Ямбол
    Оффф...

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

не е лош късмет..напротив добър е не ти трябва такова животно повярвай ми ...трябва да си мазохист, че да искаш такова бедствие

Цитирай Първоначално написано от hottie
    +10

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Е,като започнете да пускате такива теми... Не бързай,бе човек всичко с времето си.

направил си всичко което можеш да промениш в себе си: тялото, станал си по-добър ученик, по- общителен, всичко! но това за приятелката и любовта, изчакай ТЯ да дойде при теб! това ти е проблема... за всичко си има време в тоя живот, ще я срещнеш, когато най-малко очакваш
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами добре дошъл в клуба при мен е същото ... само дето ... когато ми се залепи някое момиче .. обикновено то не ми харесва ... а когато аз харесам някое .. то не иска и да ме вижда
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Просто лош късмет ?!

Цитирай Първоначално написано от yeahright
    Първо. Много се чудих дали да пусна тази тема, така че сигурно ще напиша куп глупости, които няма да разберете от сега ви предупреждавам ! :]

Накратко искам да ви попитам Какъв Ми е проблема ? Не казвам, че съм перфектен, но когато всичко ми е на едно добро ниво, какво ми пречи да си намеря хубава свястна (или свестна не съм сигурен ) приятелка ?
    Преди точно година си дадох сметка за живота си и какво искам да променя. И реших да направя всичко, което съм искал до сега.
    Имах шкембе и бях слаб(физически) , промених се, изкарах плочки, станах машина в тялото... Притеснявах се от момичета, почнах да си лафя, станах доста outgoing и вече не се притеснявам. Бях на ръба в училище, почнах да отделям по 1-2 часа и се оказа, че съм бил доста умен. Направих всичко, което не ми е харесвало в мен наобратно ! Но само едно не се промени, това което най-много желаех да си намеря гадже ;S Дори и аз не знам защо го искам. Може би да се изфукам пред приятели, заради самата емоция ли... но f*ck it искам го....
    И тук идва самият проблем, какво ми пречи имам свободното време, дар слово, обличам се добре, доста момичета са ми казвали, сладур и разни такива, но момичета, към които съм изтръпнал... ъъ знам че нищо сигурно не сте ми разбрали до сега, но просто имах нужда да се изпишам
    Бай Тоя е благоразположен към теб.
    Предполага,че си интелигентно момче,
    пишеш грамотно и се изразяваш културно.
    Само премахни тези аутгоинг и фък-мък,
    имаме си в българския и псувни и думи за
    всичко.Това беше допълнителна забележка.

По същество.
    Щом си постигнал всичко това,
    значи си прогресирал като личност.
    Това само по себе си е голямо постижение.
    На твоята възраст(15-16 години) е нормално
    да ти минават мисли за приятелки.
    И още по-нормално ти се наложи да избираш-
    яката пичка от бара,която се натиска с всеки
    и доброто,готино момиче,което се налага да
    търсиш със свещ под дърво и камък и
    няма гаранция дали ще намериш.
    Няма да те заблуждавам.
    Нищо сигурно няма на този свят.

Изборът...най.важното нещо в живота.
    Да тръгнеш по лесното,или да го играеш
    сериозен?Среден вариянт постигат само
    полу-богове като Бай Тоя.
    Щом си гъзарче,имаш парички и дрехи,
    отиваш в дискотека,набелязваш някоя,
    танцуваш с нея(внимаваш да не попаднеш
    на гаджето и с габарити на трикрилен гардероб)
    и се пробваш и така нататък.
    Ако не стане-следующата
    Но тук рискуваш да се озовеш до
    пача с 340 думи в речника.
    НО можеш и да попаднеш на интелигентно
    красиво момиче,което да е голямата ти любов.
    Вариянт 2 е да си пасивен,да опитваш да
    запленяваш обектите на твоите желания с
    интелект,разговори и леки намеци.
    Тук трябва повече сиво вещество
    и нещо,което аз обрисувам с турцизма "Пиниз" :P
    И пак нямаш гаранция на какво ще се натъкнеш.

С горенаписаното Бай Тоя доказа наново
    Теорията на относителността на Алберт Айнщайн
    и постави началото на нови движения във философията,
    естетиката и нумерологията.
    Бай Тоя Ви благодари за вниманието.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    столицата
    Философското движение - Бай Тоизъм набира привърженици.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Цитирай Първоначално написано от MP

Искам и още вариянти от бай-тоя
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Ако си ми верен,ще ти издам
    още хиляди тайни за жУвота.
    Ако не-ще те чукам кат`жУвотно

Радвам се, че някой ме разбра !
    В момента съм в такова положение, че всеки вариант е за предпочитане... Само, че едно нещо ми е чудно Защо природните закони работят преди мен ? Примерно : Силният мъжкар, взима яката мацка. (при животните ) Добрият спортист, печели медал. Дано сте разбрали за какво говоря. Разхождам се по улиците ( както казах аз съм доста "разхождащ се" ) и гледам някое страшно красиво момиче с момче, за което поддръжката е нещо "terra incognita" ?! Не казвам, че съм нещо повече, от който и да е, но какво по дяволите ?!?!?! Сякаш някой от горе се опитва да ми каже : "Ти си пре*бан братле ! Честито ! " Не ми пука колко тъпа ще е мадамата, аз имам нужда от е*ане всеки ден, просто нивата на тестостерон ми го изискват ;/ И мастурбацията не помага, просто защото не мога да излъжа себе си. Не знам и аз... Това наричам лош късмет, липса на шанс !

Град
    Радвам се, че някой ме разбра !
    В момента съм в такова положение, че всеки вариант е за предпочитане... Само, че едно нещо ми е чудно Защо природните закони работят преди мен ? Примерно : Силният мъжкар, взима яката мацка. (при животните ) Добрият спортист, печели медал. Дано сте разбрали за какво говоря. Разхождам се по улиците ( както казах аз съм доста "разхождащ се" ) и гледам някое страшно красиво момиче с момче, за което поддръжката е нещо "terra incognita" ?! Не казвам, че съм нещо повече, от който и да е, но какво по дяволите ?!?!?! Сякаш някой от горе се опитва да ми каже : "Ти си пре*бан братле ! Честито ! " Не ми пука колко тъпа ще е мадамата, аз имам нужда от е*ане всеки ден, просто нивата на тестостерон ми го изискват ;/ И мастурбацията не помага, просто защото не мога да излъжа себе си. Не знам и аз... Това наричам лош късмет, липса на шанс !
    Абе отивай на диско,като ти
    се чука,13-14 годишните са готови,
    даже пари не ти трябват за тях.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Споко не си все пак на 30 или 40 и няма за какво да се притесняваш.Може още да не си срещнал подходящата ,но и това ще стане.Аз от личен опит мога да ти кажа,че когато отчаяно искаш да си намериш гадже просто не става номера и точно,когато най-малко подозираш късмета ти се охилва насрeща.Трябва и повечко самочувствие да имаш между другото.

Омг...знаеш ли какво ,недей да гледаш в чуждата паничка и да казваш защо тоя има повече ..гледай си в тфоята !!! Не си ли се замислял ,че някое от тия момчета (с готините мацки),на външен вид може да не е нищо повече от теб ,но пък по характер да е ...примерно да не иска само еб*не от момичето ,или да не бъда такава оптимистка... , да е по.добър актъор да речем ....Извинвай аамаа първоначално реших ,че си търсиш сериозна приятелка ..а то ко било А ти ми пускаш тема (в Любов ) как да си намериш нещо за ебане (колкото и тъпо да било ) ..ем нещо не се чуствам трогната от проблема ти... разбирам че тфа са нужди,амааа е тъпо се отнасяш към момичетата като към кухи същества ,дет служат само за задоволяване на нуждите ти ..ем тогава `що не си купиш една надуваема кукла да я ръ*аш ..че и претенции няма да има ...
    What g0od is a [color=violet]

Супер фен
    като мислиш по тоя начин няма и да си намериш, доста си ограничен... имал нужда всеки ден от е*ане, ми еби се в г*за бе кат имаш нужда

и аз не вярвах, ама момичетата имат нужда не само от е*ане, а и от внимание, грижи, някой на когото могат да се опрат в труден момент и тн. като и даваш всичко това, ще ти се отблагодарява с много неща... щом не си го разбрал все още, ще имаш за е*ане както се изразяваш само двете си ръце хаха лузър!

Град
    Бургас

Re: Просто лош късмет ?!

хах, доста добре те разбирам, и аз за 1 година промених повечето неща, които не харесвах в себе си .. и при мен е същия проблема, казват ми, че съм хубава ала-бала, а пък тези, които съм се влюбвала пълен провал....
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    +10
    Точно така
    Бай дъ лей:Има поне три такива теми .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Спри да се задълбочаваш толкова,просто си живей живота и тя сама ще дойде

Град
    Destanation unknown ((:
    Бай дъ лей

Както и да е .. съгласна съм с мъдрия философ - Бай Тоя

Град
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Бай дъ лей

А Бай Тоя би полегнал
    върху тебе на аватара ти

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Бай дъ лей

А Бай Тоя би полегнал
    върху тебе на аватара ти
    Стига да не ме разпльокаш на леглото ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми