- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не Ви ли нервят?
Понякога не се ли изнервяте като видите някой/някоя да говори за връзката си? Ама толкова да се привъзнася, че да неможете да я траете? Да ви обяснява как се наричали 'миличкУУУУУ' или 'сладичкУУУУУ' или тем подобни лиготни, които мен ме изкарват извън релси![]()
НеПросто защото сигурно съм в обкражение , което е минало възраста "сладичкуу"
![]()
![]()
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Еми фалят се хората , кфо да ги правиш ?!![]()
Знаеш как ги наричаме, isedd..
За мен мъжете , говорещи по този начин за връзката си са "путка мъж"
А жените- са мега лигли, които още не са излезли от розовия си свят.
Дерзайте!
Аз пък разбрах първоначално, че за кифлите дето си викат на милоууу( тва е по-гадно)![]()
Дразнат не дразнат тва е положението.![]()
Тоя текст не е от Паник-а бееее !Първоначално написано от Joro123
![]()
ми не съм срещала някой тка нагло ми мрънка ама сиг ще се изнервя и аз![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
My curse е да ...Първоначално написано от Joro123
Защо ?
![]()
E едва ли от преди да се родя, ама се радвам , че не съм само азПървоначално написано от Joro123
![]()
Първоначално написано от marjesa
Ами не ме интересува какво си говорят.Ако си заговорят такива аз вътрешно ще получа пристъп от смях.![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Да,писнало ми е от такива лигавщини..."Милууу бичъм те","сладкъъ","бубкееее шлядка","шушенце-мушенце"...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()