Ами значи моят проблем с родителите започва да става мн сериозен понеже майками не иска да разбере че не съм толкова малка вече . Аз искам да излизам вечер да ходя по купони но не не можело то ... за бога на 17 съм !!! всички ми се чудят но какво да направя .Казах и че след няколко месеца вече ще съм пълноолетна и дали отново ще се отнася така и тя ми заяви че докато съм под нейния покрив свобода няма да имам .това направо ме потресе от сякаде. започна да му обеснява за вемената и колко ме била обичала и как преди не било като сега и нищо не е сигурно по наше време бла бла бла това го разбирам твърде добре но не е точно така както тя си мисли . вече ми писна хора това е освен тъпо ами и ме кара да се чувствам ужасно смотано и ми е мн кофти Crying or Very sad Как да и обесня кк да и кажа че не е права не искам да се караме а нормално да обсъдим но не може бе не може .. просто нямам идея само си предстаям 18 годишна - мама не ме пуска Shocked Sad Направо някой път ми иде да си фана парцалите и да и направя на пук обаче някак си още повече ще влуша нешата