Първоначално написано от
HardcoreSyndrome

Първоначално написано от
Sladyranna
HardcoreSyndrome
Пффффффф!!! Дай боже такива като теб никога да не стават родители! Просто няма смисъл да си хабя думите за теб
А по темата.. Обяснявай на майка ти по-подробно къде точно искаш да отидеш и не и се подчинявай, както каза SiegHeil.
Имам една приятелка която ама въобще не знае как да си отстоява правата, то и за това майка и още я пляска по дупето (а тя е на 15)
Как изобщо прецени?
Каква ти е работата, че ще казваш кой да има дете и кой не!!! На колко години си бе? 13-14-15.. какви права искате на толко?!
Знаете само да се оплаквате колко ви е несправедлив живота, защото не ви пускат да си развявате фустите на ляво и дясно!
Ае по-леко със заключенията!
Пфф.. имбецили
Хахаха не ме карай да се смея!!!
Първо не те знам какъв пол си, не че ме итересува. По nick name-a ти се преценява що за утрепка си..
" На колко години си бе? 13-14-15.. какви права искате на толко?! "
Сигурно си някакъв тип овца за да прибавяш "БЕ" към изреченията си? И дори да съм на 13-14-15 явно ти си 'ГОЛЯМАТА' за този сайт защото името му е TEENPROBLEM, за думата тийн не си ли чувала?
На човек правата му не идват от 20+, това че на теб тогава са те пуснали на воля не е ничий проблем.
"не ви пускат да си развявате фустите на ляво и дясно!"
Момичето което пусна темата е на 17 ако не си имал намерения да я четеш.
И щом към всяко твое мнение прибавяш "развяване на фусти, хващане за хуя на господ," и какви ли не изрази явно ти си тази която прави тези неща и излиза в такива компаний?
Виж, силно се съмнявам че ти стойш по цял ден вкъщи и четеш книги?
Такива като теб лесно се издават.
И къде видя момичето да е написало че иска майка и да я пусне за да отиде и да се наебе с първия които види или да се напие и напуши, дрогира и т.н.?
Това е твоята представа за илизане вечер, така ли?
Не, няма смисъл да се обяснявам на такива като теб..пределно си ми ясна...