Цитирай Първоначално написано от global
Духай ти. Като са ти толкова симпатични арабите, които между другото нямат никакъв кой знае какъв принос за човечеството, ходи да живееш при арабите.

Странно нещо са атакаджиите - хем са християни, а според библията евреите са избрани и Господ ги е пратил да живеят там, където са, хем защитават арабите

Ето и една от разликите между евреите и палестинците:

Аз не защитавам конкретно евреите. Но съм против исляма. Аз и по принцип съм против религиите, но конкретно съм против исляма доста повече. Има огромна разлика между християнството и исляма. Ти да си виждал християни-самоубийци-терористи? Ислямът е голямо зло за човечеството и трябва да се премахне.
Евреите не са никакъв богоизбран народ, това си е тяхна измислица, в това нито един нормален Християнин не трябва да вярва, защото противоречи на Християнството, което проповядва, че всички хора са равни пред Бога в делата си и няма такива богоизбрани или небогоизбрани народи.
А иначе си личи как ти се иска да защитаваш евреите и тяхната "праведна" кауза, нали все пак евреите и САЩ са дупе и гащи, има си хас да защитаваш едните, пък да плюеш по другите.
А що се отнася до арабите- със сигурност арабите са дали нещо на света и то никак не малко за разлика от евреите, които нищо не са дали. Арабите са имали велика цивилизация и култура през Средновекоевието и това ако не го знаеш хвани една история за 8-ми клас и попрочети малко, та да не дрънкаш за пореден път глупости... Иначе сега са нищо, но това не означава, че като цяло нямат принос към световната история.