- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете,момчета и момичета!
Темата я пускам,защото искам момчетата да ми отговорят,както и момичета...Момчета,защо обичате да ни сваляте,когато си имате фр-ки?Същият въпрос ми е и към момичетата,спрямо момчетата.И защо след известно време спирате,после пак всичко започва?...Дайте,някакъв отговор,ако може мисля,че и на двата пола ще ни е интересно да го разберем...Когато го правите,кефи те ли се,въобще защо го правите,ако го правите изобщо...Аз,ще ви кажа за мен,че,когато съм с един човек,съм си само с него...Надявам се темата ми да ви е интересна.Това е от мен!![]()
![]()
Защото си му е в природата на мъжа.Харесва му някое момиче после му омръзне и след това като няма друго такова момиче се връща при нея.Едната причина може да е,защото може би още я обича.Другата причина е секса.И те така.![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
И на двата пола си им е в природата.Нарича се флирт и е почти безобидно,ако естествепо само пофлиртувате![]()
Абсолютно!Първоначално написано от nymphadora
![]()
Аз питам,ако момче си има сериозна фр-ка,но се натиска на друго момиче сериозно какво става тогава?Първоначално написано от nymphadora
И аз съм на същото мнение. Пък и някои така се разнообразяват, особено когато са дълго време в една връзка...Първоначално написано от PreciousDiamond
ASSHOLE !Първоначално написано от slun4ice_90
Какво може да става? Ясно е , че ако обича приятелката си , другата му е просто за разнообразие ...
ее,тва вече не е флиртПървоначално написано от slun4ice_90
момчето е идиот
Тая тема я пуснах,заради една фр-ка...Има едно момче,което тя много харесва,но той си има гадже...Обаче се занимава и с нея...Не искам тя да страда,заради тоя глупак....Първоначално написано от nymphadora
![]()
![]()
Защото когато получим това което искаме то вече не ни е интересно .. след време като го загубим .. го пожелаваме отново защото пак го нямаме и се получава 1 порочен кръг ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Първоначално написано от mickelangelo
+1245
Оценяваш нещо чак когато го загубиш;x
white sensation![]()
Аз не правя такаПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
аз съм моми4е и си знам-имам ли си приятел не се свалям с друг(ако се свалям с друг зна4и трябва да скъсам с приятеля ми защото явно не ми дава достатъ4но) а обвързаните мом4ета-дори не ги поглеждам,не се занимавам с такива,защото знам 4е накрая ще страдам и то не само аз
![]()
а защо другите го правят...ами то си е до 4овека,вярно е 4е 4овек иска това което няма,но някои просто знаят 4е не можеш да имаш вси4ко което искаш и си мислят с главите а не се поддават на някакви капризи
I can't stop myself from loving you <3
Ако съм с някой, съм само и единствено с него! Дори не поглеждам друг, пък камо ли да се свалям с него...
Посъветвай приятелката ти да си спретне един разговор с въпросното момче на четири очи и да се изяснят - или е с нея, или с приятелката си...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Това я съветвам,но нещо не иска...Мисли,че няма смисъл...Но само за него ми говори непрекъснато.. ..Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
Евала!Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Не се измъквай...Първоначално написано от Joro123
Кажи,ти правил ли си го?
Не си такъв,много добре го знаеш....Първоначално написано от Joro123
Точно в това е проблема,че попадаш на неправилните момичета...То и аз така,не случвам на момче...Обаче,не ме интересува...За мен сега други неща са важни.А,ти не спирай да се бориш за това,което искаш...дано се сетиш за какво говоря!
Успех!
Както казваше един приятел
"Аз не изневерявам просто сравнявам"
- тфа е отговора![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
За да знаете, че не сте незаменими.
То,че не сме,не сме..ясно е...Обаче,става много кофти така...Първоначално написано от suantito
Аз,не мога да го направя,защото обичам прекалено силно и истински просто...На мен в това ми е проблема и затова си страдам нон-стоп..
![]()
ako sum s nqkogo,sum samo s nego,ako puk iskam nqkoi dryg,zarqzvam toq i otivam pri dryg![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Da ti kaja az nikoga ne svalqm momchetata.Chesno kazano ako sum obvurzana togava e po-golqm apsurd da se zadqvam s dr momcheta poneje go namiram za....i neredno.Momchetata mislq che go pravqt prosto za da sa gazari,pichove.....jenkari i prochie neshta.Ne go namiram za redno i lichno na men ako mi se sluchi priqtelq mi da svalq dr momiche...Predpolagam shte mu biq shuta ako li ne i az shte si go vurna po nqkakuv nachin (kolkoto i detinsko da zvuchi)
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/