.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Кажете,момчета и момичета!

Темата я пускам,защото искам момчетата да ми отговорят,както и момичета...Момчета,защо обичате да ни сваляте,когато си имате фр-ки?Същият въпрос ми е и към момичетата,спрямо момчетата.И защо след известно време спирате,после пак всичко започва?...Дайте,някакъв отговор,ако може мисля,че и на двата пола ще ни е интересно да го разберем...Когато го правите,кефи те ли се,въобще защо го правите,ако го правите изобщо...Аз,ще ви кажа за мен,че,когато съм с един човек,съм си само с него...Надявам се темата ми да ви е интересна.Това е от мен!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Защото си му е в природата на мъжа.Харесва му някое момиче после му омръзне и след това като няма друго такова момиче се връща при нея.Едната причина може да е,защото може би още я обича.Другата причина е секса.И те така.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на nymphadora
    И на двата пола си им е в природата.Нарича се флирт и е почти безобидно,ако естествепо само пофлиртувате

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    И на двата пола си им е в природата.Нарича се флирт и е почти безобидно,ако естествепо само пофлиртувате
    Абсолютно!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз питам,ако момче си има сериозна фр-ка,но се натиска на друго момиче сериозно какво става тогава?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Абсолютно!
    И аз съм на същото мнение. Пък и някои така се разнообразяват, особено когато са дълго време в една връзка...

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Аз питам,ако момче си има сериозна фр-ка,но се натиска на друго момиче сериозно какво става тогава?
    ASSHOLE ! Какво може да става? Ясно е , че ако обича приятелката си , другата му е просто за разнообразие ...

Супер фен Аватара на nymphadora
    ее,тва вече не е флирт момчето е идиот

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    ее,тва вече не е флирт момчето е идиот
    Тая тема я пуснах,заради една фр-ка...Има едно момче,което тя много харесва,но той си има гадже...Обаче се занимава и с нея...Не искам тя да страда,заради тоя глупак....

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Защото когато получим това което искаме то вече не ни е интересно .. след време като го загубим .. го пожелаваме отново защото пак го нямаме и се получава 1 порочен кръг ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Защото когато получим това което искаме то вече не ни е интересно .. след време като го загубим .. го пожелаваме отново защото пак го нямаме и се получава 1 порочен кръг ...

+1245
    Оценяваш нещо чак когато го загубиш ;x

white sensation

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Кажете,момчета и момичета!

Темата я пускам,защото искам момчетата да ми отговорят,както и момичета...Момчета,защо обичате да ни сваляте,когато си имате фр-ки?Същият въпрос ми е и към момичетата,спрямо момчетата.И защо след известно време спирате,после пак всичко започва?...Дайте,някакъв отговор,ако може мисля,че и на двата пола ще ни е интересно да го разберем...Когато го правите,кефи те ли се,въобще защо го правите,ако го правите изобщо...Аз,ще ви кажа за мен,че,когато съм с един човек,съм си само с него...Надявам се темата ми да ви е интересна.Това е от мен!
    Аз не правя така
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

аз съм моми4е и си знам-имам ли си приятел не се свалям с друг(ако се свалям с друг зна4и трябва да скъсам с приятеля ми защото явно не ми дава достатъ4но ) а обвързаните мом4ета-дори не ги поглеждам,не се занимавам с такива,защото знам 4е накрая ще страдам и то не само аз
    а защо другите го правят...ами то си е до 4овека,вярно е 4е 4овек иска това което няма,но някои просто знаят 4е не можеш да имаш вси4ко което искаш и си мислят с главите а не се поддават на някакви капризи
    I can't stop myself from loving you <3

Ако съм с някой, съм само и единствено с него! Дори не поглеждам друг, пък камо ли да се свалям с него...
    Посъветвай приятелката ти да си спретне един разговор с въпросното момче на четири очи и да се изяснят - или е с нея, или с приятелката си...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Ако съм с някой, съм само и единствено с него! Дори не поглеждам друг, пък камо ли да се свалям с него...
    Посъветвай приятелката ти да си спретне един разговор с въпросното момче на четири очи и да се изяснят - или е с нея, или с приятелката си...
    Това я съветвам,но нещо не иска...Мисли,че няма смисъл...Но само за него ми говори непрекъснато.. ..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    аз съм моми4е и си знам-имам ли си приятел не се свалям с друг(ако се свалям с друг зна4и трябва да скъсам с приятеля ми защото явно не ми дава достатъ4но ) а обвързаните мом4ета-дори не ги поглеждам,не се занимавам с такива,защото знам 4е накрая ще страдам и то не само аз
    а защо другите го правят...ами то си е до 4овека,вярно е 4е 4овек иска това което няма,но някои просто знаят 4е не можеш да имаш вси4ко което искаш и си мислят с главите а не се поддават на някакви капризи
    Евала!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Joro123
    нарича се мъжка к***а
    Не се измъквай... Кажи,ти правил ли си го?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    нарича се мъжка к***а
    Не се измъквай... Кажи,ти правил ли си го?

по твоите критерии аз съм на големата мъжка к***а на света постоянно забърсвам странични ама не сажалявам щото попадам само на боклуци
    Не си такъв,много добре го знаеш.... Точно в това е проблема,че попадаш на неправилните момичета...То и аз така,не случвам на момче...Обаче,не ме интересува...За мен сега други неща са важни.А,ти не спирай да се бориш за това,което искаш...дано се сетиш за какво говоря! Успех!

Повече от фен Аватара на marjesa
    Както казваше един приятел
    "Аз не изневерявам просто сравнявам"
    - тфа е отговора
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Повече от фен Аватара на suantito
    За да знаете, че не сте незаменими.

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    За да знаете, че не сте незаменими.
    То,че не сме,не сме..ясно е...Обаче,става много кофти така... Аз,не мога да го направя,защото обичам прекалено силно и истински просто...На мен в това ми е проблема и затова си страдам нон-стоп..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ako sum s nqkogo,sum samo s nego,ako puk iskam nqkoi dryg,zarqzvam toq i otivam pri dryg
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    съгласен

Цитирай Първоначално написано от Whyniser
    Защото си му е в природата на мъжа
    Защо не ходиш да се гръмнеш?

Град
    Shumen
    Da ti kaja az nikoga ne svalqm momchetata.Chesno kazano ako sum obvurzana togava e po-golqm apsurd da se zadqvam s dr momcheta poneje go namiram za....i neredno.Momchetata mislq che go pravqt prosto za da sa gazari,pichove.....jenkari i prochie neshta.Ne go namiram za redno i lichno na men ako mi se sluchi priqtelq mi da svalq dr momiche...Predpolagam shte mu biq shuta ako li ne i az shte si go vurna po nqkakuv nachin (kolkoto i detinsko da zvuchi)
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си