- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете,момчета и момичета!
Аз не го правя! Когато съм с някой, съм си само с него. Един единствен път изневерих и ми беше доста гузно.
Относно "невинните" флиртове.... Когато флиртуваш с някой, а си имаш приятел/ка, това автоматично изключва невинността. (Според мен.)
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Според мен пък няма невинни флиртове.Щом флиртуваш с някой показваш че поне малко ти е симпатичен.Флиртува се за самочувствие и на двамата,но как ще ти гали това самочувствие ако човека отсреща не ти е поне малко симпатичен.Аз ако имам гадже не бих флиртувал,защото,го приемам като малкооо...курварско за момчетата и курвенско за момичетата.Макар че знам ли...живота винаги може да ни опровергае.
Аз го правя,защотоискам да сравня и двамата...примерно:аз си имам приятел...хубав,умен...ама карактера му куца...със супер голямо самочувствие ...
![]()
а другото момче може да не е най-големия красавец ама характера му е
даржи се мило
и в край на сметка красивия излезе пълен кавал
иии...след време няма да гледам колко е хубав
...ама и външния вид има голямо значение...защото първо гледаме външно...а след това вътрешно....
Аз лично немога докато имам приятел да флиртувам с друг пък камо ли нещо друго...незнам просто немога да го направя,защото знам,че приятеля ми ако разбере ще му е много кофти и никога не бих си позволила да нараня човека който обичам..., а ако вече нямам чувства към него първо ще му кажа (ще скъсаме) и тогава ще търся друг,но със сигурност няма да го лъжа ...
nqqm navika da go pravq ama kato me qdosa s neshto ili se napravi na interesna v diskotekata i az q ostavqm i otivam da si svalqm nqkoq ot sasednata masa za da i e gadno i da vidi kakvo mi e i na men kogato i tq se ligavi.
Razvrazkata vinagi e edna: Tq si otiva shtot i e losho uj, az q izprashtam i se vrashtam v diskoto s drugana na sledvashtiq det si zvanq na moeto slance i vse edno nishto ne e stanalo![]()
super jivot
Първоначално написано от nymphadora
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Prawilno!Първоначално написано от Whyniser
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
лично аз както ти когато съм с едно момиче съм само и единствено с него но според мен това се получава защото и двата пола по този начин поддържат собственото си его доказват на себе си колко са велики и колко са харесвани и че могат да имат всеки когато си поискат и колкото си поискат по този начин се чувстват велики и после се хвалят колко бройки имат има и друго определение за тези хора бройкаджий
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Абе след тва мое мнение може да ме заклеймят, ама аз не виждам нищо лошо стига да не се прекрачват границите на нормалното.![]()
Невинните (да мисля, че има и такива) флиртове от време на време си ги позволявам, признавам си. Обаче никога, когато има шанс приятелят ми да разбере(не искам да го наранявам) и никога повече от няколко закачки. И бих приела подобно поведение и от страна на партньора, стига да не прекалява и той.
Защо ли? Ами по простата причина, че когато се занимавам и с други всъщност осъзнавам колко много обичам приятеля си и с какво ме е спечелил. И ОК, признавам... ама на всеки му е приятно от време на време да си вдига самочувствието като знае, че все още може да впечатли някого(независимо мъж или жена), въпреки че е обвързан.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
otgowora e kratuk: zashtoto horata obi4at flirta!
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Shawty is a killa, and im just a playa![]()
![]()
The Spark
Правим го, за да си докажем, че още ставаме ...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ма сичко е за флирта и евентуално за другоПървоначално написано от nymphadora
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.