.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: ГАДОСТ

ГАДОСТ

3дравейте!
    Ясно ми е,че нищо няма да се промени,но искам да си кажа всичко,което ме тормоэи.И реших да го направя тук.Темата ще е оттегчителна,да энаете.
    Кофти ми е.Преди време животът ми беше интересен и се случваха раэни нови неща,които ми носеха много нови усещания и емоции.Ето такъв живот искам аэ.Имах эа какво да се боря.И го правех.А сега не е така.Сега е едно и също всеки ден,всеки месец....монотонен живот водя.И това ме убива.Не е пресилено,эащото наистина така се чувствам.Чувствам се много эле - и фиэически,и психически.Станала съм нервна и редовно си иэкарвам гнева на блиэки хора.После се усещам,че всичко това е эаради тоя беэинтересен и смотан живот,който от няколко месеца водя.И няма никакви перспективи това да се промени.Като някакъв робот съм.Правя все едно и също и нищо от това,което правя,не ми доставя удоволствие.Всички "свястни" хора в живота ми ме раэочароваха и се иэпариха....не виждам нищо хубаво в деня си.Будя се с някакви ужасни очаквания.По-точно беэ очаквания май...Мъка е.Много ми е тежко.3нам,че не сте магьосници и нямате какво да направите дори и да имате желание,но просто споделям..
    Поэдрави на всички...и ЧНГ.

Град
    Destanation unknown ((:
    Ми само ти можеш да си помогнеш - разнообрази си живота !

Направи нещо, което да внесе разнообразие в ежедневието ти.
    I know I should stop believing ... !

ех.. напълно те разбирам.. и аз се чуствам така по някой път... , защото всичките ми приятели заминаха или за Варна или за Бъргас...., но все пак гледам да си го разнообразявам с дискотеки и кръчми
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Това зависи само и единственно от теб как ще прекарваш дниете си и с какво чувство ще се събуждаш сутрин.Животът е на приливи и отливи.Промени мисленето си и ще видиш,че ще се промениш и ти.И аз бях като теб виждаш живота само от гадната страна на нещата,забелязвах само лошите неща които ми се случват,но поради стечение на нещата видях,че животът е кратък и че малките неща в живота са много значими.Сутрин ставам с мисълта,че ще е един прекрасен ден.Само ти можеш да си направиш живота различен никои друг. Радвай се на това което имаш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Повече от фен Аватара на marjesa
    Хаха ... Ти имаш ли мозък Или кураж или ... кфото и да е ! Ти сама искаш такъв живот. И правилно ние няма как да го променим .. и да те слушаме и да не те само може да те съжаляваме и да пускаме глупави постове от сорта на "недей така" "всичко ще се оправи" ... всъщност няма да се оправи докато не осъзнаеш , че ти имаш тая власт да промениш това , което ти се случва
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: ГАДОСТ

Цитирай Първоначално написано от PinggPonggg
    3дравейте!
    Ясно ми е,че нищо няма да се промени,но искам да си кажа всичко,което ме тормоэи.И реших да го направя тук.Темата ще е оттегчителна,да энаете.
    Кофти ми е.Преди време животът ми беше интересен и се случваха раэни нови неща,които ми носеха много нови усещания и емоции.Ето такъв живот искам аэ.Имах эа какво да се боря.И го правех.А сега не е така.Сега е едно и също всеки ден,всеки месец....монотонен живот водя.И това ме убива.Не е пресилено,эащото наистина така се чувствам.Чувствам се много эле - и фиэически,и психически.Станала съм нервна и редовно си иэкарвам гнева на блиэки хора.После се усещам,че всичко това е эаради тоя беэинтересен и смотан живот,който от няколко месеца водя.И няма никакви перспективи това да се промени.Като някакъв робот съм.Правя все едно и също и нищо от това,което правя,не ми доставя удоволствие.Всички "свястни" хора в живота ми ме раэочароваха и се иэпариха....не виждам нищо хубаво в деня си.Будя се с някакви ужасни очаквания.По-точно беэ очаквания май...Мъка е.Много ми е тежко.3нам,че не сте магьосници и нямате какво да направите дори и да имате желание,но просто споделям..
    Добре.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Сама можеш да си направиш живота интересен

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Ми само ти можеш да си помогнеш - разнообрази си живота !
    Съгласна съм. (: Намери с какво да се занимаваш - някакъв спорт, курс или каквото и да е било. Но недей да се затваряш в себе си и да се самосъжаляваш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Много е гадно така...и аз съм го изпитвала....ами моят съвет е да направиш нещо,което винаги си искала да направиш,но си нямала възможноста или времето за това.Незнам дали този съвет ще ти помогне,но на мен ми помогна.Все пак успех

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Можеш да се запишеш на някакви уроци или тренировки..можеш да намериш много нови приятели.. и живота ти да се разнообрази отново

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Толкова ли не можеш да си разнообразиш живота?
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

А я си представи след време? Ще създадеш семейство, само ще рабтиш и домакинстваш... Ако от сега си се отчаяла, не те знам по-нататък.
    Излизай с нови хора, ходи на нови места. НАбавяй си по някакъв начин тези разнообразия, от които имаш нужда.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    В сърцата на хората.
    Започни да чатиш с нови хора...дръж се естествено, излиза и на кафета с новите хора..прави това което го намираш за добре...колкото по малко избиягваш да седиш в ваз толкова, живота че е по интересен...Примери: подереди си стаята...разместия..излез почести снега...занимаваи се с нещо....но ако те мързи...си е вече сериозен проблем.

Град
    Shumen
    Emi vij sega az nqma da ti kazvam:-Emi napravi neshto,....raznoobrazi i ptochie.Znam kak se chustvash,no pri men neshtata se sluchiha taka che neshtata postepenno se podrediha.E da usiliq i az polojih....namerih novi hora s koito da obshtuvam i takiva nhsta.Na men problema mi beshe che jivota mi beshe skuchen ot gledna tochna na tova che nqmah priqteli nito gadje.Pri teb sqkash e po-dobre zashtoto ti uchastvash prosto v edno ednoobrazie.Pomisli po razlichen nachin nad neshtata t.e. kak primerno da napravish neshto obrano na tova keoto si sviknala vseki den da pravish vupreki i da si imash zadrujki i prechki.Govorq neshto shturo i novo koeto mislish che shte te nakara makar i za malko,no da zabravish vsichko.Haide uspeh
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword

Re: ГАДОСТ

Цитирай Първоначално написано от PinggPonggg
    3дравейте!
    И аз съм като тебе! Ще се запиша на тренировки, да си разнообразя живота, пък дано и да си намеря нови приятели там

Какъвто си направиш живота сама, такъв ще ти е! На човек не му трябва повод, за да е наистина щастлив.Просто една сутрин като станеш си набий в главата мисълта "Днес ще е як ден, днес съм във форма за приключения" и обръщай внимание дори и на най-малкото хубаво нещо и ще видиш, че ще се почувстваш по-добре!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Не мога да разбера как просто изведнъж така си се почуствала ..няма ли конкретна причина ?
    What g0od is a [color=violet]

Наистина разнообрази си живота !! ... Ходи по дискотеки,излизай повече с приятели,ходя на кино/кънки на лед ... забавлявай се! // Незнам кво друго да ти кажа.
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Мега фен Аватара на Blab
    [vbox7]http://vbox7.com/play:c5d04489[/vbox7]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си