- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали е Бременна
Една моя приятелка е правела секс,но не се е пазила от 1 месец насам и се вие свят повдига и се от любими неща за ядене даже не и е дошло.Направи си тест и беше положителе имаше 2 розови чертички.Възможно ли е да е бременна тя е на 14.Сори че пиша от моита регистрация обаче тя няма, и ме помоли да пиша във форума.![]()
При положителен тест няма вероятност да не е бременна(или поне е мнооого минимална).Да тичка при гинеколог в най-скоро време и да занапред да мисли повече.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
да мисли или име или да каже на техните за да нарави навреме аборт
Ами сигурно е бременна по добре да каже на майка и че ще ства баба
budeshta mama
Бързо на гинеколог, че работата лоша станала хаха![]()
казваи и да бяга при генеколог или да задържа бебето и да става маика на малди години..... и за напред да внимава със секса![]()
Милата се се шашна днеска и е станало лошо в даскалото.Някои да знае кога ще започне да и личи,че аз нямам никакъв опит в тея неща се пак съм на 13 Мерси мн.![]()
Мдам, бременна СИ. Няма кво да се лъжем, ваще ще те удушат.
Едит: след 3тия месец ще ТИ проличи.![]()
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
да бе стига с тея приятелки бе..те ако искат да питат ще питат..ама ше си развалиш репутацията все пак![]()
Абе и аз тва си помислих, ама викам айде ще си замълча културноПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Любопитен факт:Най-младата "българка" родила дете е на 12
http://dnes.dir.bg/2008/02/13/news2661797.html
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Защо ли си помислих, че е скапана циганка преди да отвора линка ?!
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
зе ми думите...да мрат мангалите прости....ухх..
Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
+111
Първоначално написано от aka6a_vamp
+222
Ама наистина ли сте толкова ужасно болезнено нерално глупави и безотговорни? ... леле ама тва е плашещо,ей...
![]()
И не ви ли преминава...поне лекинко... през ума,че МОЖЕ (и още как) да се забременее така ???ама хиииич ли не ви интересува???...мънинко??
![]()
УЖАС!!!!![]()
Amiiii maaalko e bremennnaaa...![]()
Is everybody going crazy?!?
Ми как мислиш ти а,дали не е бременна след като ни казваш това...баси на 14 години и деца тръгнали да ми праят...хващайте си куклите и си играйте не правете секс!!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
стига ба кака и те душа имат и те хляб и тухли требе си берат нидейти такаПървоначално написано от aka6a_vamp