- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с размера
100% s1m siguren 4e kogato vidite tazi tema 6te si pomislite : "tozi sq mu e mal1k i se oplakva" ...
NE. To4no obratnoto e .Na 14 godini s1m i mi e 19 sm . Pritesnqvam se 4e 6te stane prekaleno golqm i momi4eto nqma da moje da me zadovoli ka4estveno. Nqkakvi predlojeniq ?
Съжалявам освен да си го отрежеш с трион![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
хахаха значи като станеш на 21 ще ти е 26см...да не си НЕГЪР ?
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Еми господ те е наказал с голем член. Ся като прайш секс заключвай вратата и затваряй прозорците хеахеаххае
малко ме съмнява да се фука...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
И къв е проблема?! Те момичетата харесват +20cmПървоначално написано от DaNTeS
![]()
Егаси хора с всякакви проблеми!![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Момичета, момчето чака предложения. Възползвай те се, не всеки ден ви се дава нещо с такива размери.Първоначално написано от DaNTeS
![]()
![]()
![]()
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
23 санта и котешка глава ... немам оплакванияПървоначално написано от DaNTeS
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
емии нищо не можеш да направиш по въпросанито ти,нито някой друг
![]()
Ами ако ти е и тънак (тоест дебелина под 13 см) значи си най-преебания човек на земята и като тръгнеш да ръгаш момиче освен,че тя няма да те задоволи ами и ти нея няма да успееш.
Йога и мъдрост
Ako se fukah 6tqh da kr1stq temata "Kolko vi e golqm" (mai ima takiva)Първоначално написано от aka6a_vamp
i v posta da napi6a "Az s1m na 14 i mi e 19 santa![]()
"
savoy predstavi si da ne moje6 da si go vkara6 celiq. 6te e mn qko a ?
Shtom se pritesnqvash, che tq nqma da te zadovoli kachestveno, se zamisli dali ne e po-dobre ti da se opitvash da q zadovolish kachestveno.
Eating isn't cheating - Arnold
Е виж сега има хора, които се развиват на 14 години...Първоначално написано от dimitar_ak
Има такива, които се развиват на 16-17 години та и по-късно...
Така, че е възможно!![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
az dokato ne vidq ne vqrvam![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
HAhXHAHxAhxahxhxhAHXhAXHahxHAXHAHXhxhAxhahxhhaHXha hhxaaПървоначално написано от DaNTeS
![]()
![]()
![]()
![]()
ubi me ...
И ние к'во? По-малък няма да ти стане от нашите мнения.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Махни тая снимка на майка ти бе, не е хубаво да се ебаваш така с родителите си!![]()
Да аз пък сам на 16 и ми е 40 см...искам да попитам какво да направя по въпроса...![]()
А бе да питам.. защо се заяждаш така със всички...? или се някакви тъпи коментари пускаш...Първоначално написано от CanyH
![]()
Еми наистина е малко дразнещо..., защо не си пишеш коментари без да се заядеш с някой? why ?Първоначално написано от CanyH