- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размера!!!
Понеже има хиляди теми за тоя пусти размер на мъжкото достойнство..реших да пусна и аз една в по-друг вариант обаче.И по същество,момичета,случвало ли ви се е като видите размера на момчето с което ще правите секс да се изплашите/дори да го задоволите само орално без нищо друго/,а момчета случвало ли ви се е да изплашите момиче с размера си?
Или пък поговорката "Със салам куче не може да уплашиш,е вярна"!
Вие сте ........
Оо, Пепи.... докараха кренвиршите!
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
ne![]()
Моя си е 16-17 едвали ще уплаша някоя
Камоли да я заболи докато я ръгам!![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Дааа... сплашвали са ме 1 път![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
АХхаХахАХахаххАхахааа
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Ем, с дължина не, но сегашния ми приятел е с доста дебел и обикновенно (нищо, че вече не съм девствена) малко ме боли в началото на всеки акт.![]()
![]()
![]()
![]()
случвало ми се е,не беше много приятно
да заради пенисченце се отказах
Първоначално написано от hottie
10cm?
Трябвало е поне шанс да му дадеш...![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
ми само веднъж с дебелината![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
много пъти са се стряскали като са го пипали и после са го виждали ,повечето му викат красавецаПървоначално написано от Misha91
![]()
Не ми се е случвало![]()
заради това скъсахме с бившата
просто не можеше да го поеме под какъвто и ъгъл да й го вкарвам
Абе за какви сантиметри говорите бе хора?!Първоначално написано от DimovB
![]()
Не ми се е случвало да изплаша някой все още но ми се радват а и не можем да пропуснем,че номера е как си служим с "гордостта" а не толко колко е дълъг и дебел ... но все пак и това играе роля в осезаемостта на този процес :d
Life is too fast to listen to slow music.
еми.. аз с по-малко от 20 см не признавам за член... просто... нищо не усещам за какво да правя секс тоя...
Ти си само за някой американски затвор,негрите щи сцепят задника кат куцо пиле доматПървоначално написано от SexyBabyoo7
![]()
ама в американския затвор няма ли да съм само при жени? в сми не са ли разделени на женски и мъжки затворите?