- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размера!!!
Със здравия крак/крило![]()
It's the question.
познатоПървоначално написано от SunShinePearl
![]()
House music is something that you will never understand fuckin village people
със моите 4 см всичките ги плаша
...Първоначално написано от x3eme
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не завиждайПървоначално написано от Hilary_
![]()
може пък някой да ми повярва![]()
![]()
Ако знаеш само колко ти завиждам...Първоначално написано от x3eme
:P Ехх..размечтах се!
И защо си помисли че не ти вярвам...?!
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
айде не ме издавай ся![]()
мда случвало ми се е ..малко позабави нещата но в крайна сметка пак си свършихме задачата![]()
Първо трябва да понаучете малко математика и тогава да вземете някакво отношение по въпроса ,защото явно числата са ви непознати за по голямата част от хората тука
Чета някакви си 23 ,25см вие изобщо имате ли си понятие от сантиметри .
Aз пък не можах да уплаша една със моя 1метров член-ха-ха-ха-ха-ха ,някоя друга ще изяви ли желание да и го пльосна по задника![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти па ги изкара ебати идиоткитеПървоначално написано от ubuntu
![]()
винаги съм го казвала и пак ще го кажа.размерът има значение!но ... прекаленото не е желателно ...все пак говорим за удоволствие не за мъчение....... да и на мен ми се е случвало да е прекалено голям...и до секс все още не се е стигнало...
.... Ничия .....
Първоначално написано от sparco_sl
Първоначално написано от EeeBobii
е, примирете се, че на някои жени не им стигат 7 см. и 17 не им стигат. все пак и да се примирите и да не го направите, оная ви работа по-голяма няма да стане, така че не го мислете много?![]()
Събирам дарения ще си протезирам kyрa искам да ми стане поне 35см за да задоволявам нуждите на всяка ненаситница.....Първоначално написано от plmn
Моля изпратете SMS с текст KУP на номер 123456 * и помогнете на малкия да порастне...![]()
![]()
* цена на един sms 6лв без ддс!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Аз пратихПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Явно откъде идва ника ти...Първоначално написано от deeppain888
А по темата... размера наистина си е от значение, ама не и дължинатаОт това колко е дебеличък приятеля се подобрява усещането... с прекалено дълъг най-много да й бръкнете в стомаха
Аз затова съм щастлив - дължина 7см - дебелина - 13см
![]()
![]()
господи,ти си не мъж-мечта,а не знам и аз квоПървоначално написано от DimovB
![]()
да ве нали сяка се плаши от 20 сантиметровия даже като го правих с една не можеше да и влезе до края та ми се караше и ме ядоса и си тръгна на бързо деба не стига че и пускам та и претенции ...![]()
![]()
![]()
![]()
Аз наистина се уплаших.. просто гледката не беше много равностойна с представите ми.. беше огромен... чак извиках.. сконфузна ситуация... но не беше зле! Но да кажа и за значението на размера... приятеля ми не е много надарен... никак даже.... изобщо... но трябва да ви кажа, че с него правих най-страхотния секс в живота си... не, не че размера няма значение, но е много по-важно до каква степен се отдаваш на това изживяване..![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg