- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашия Дневник
Наистина не е странно.Първоначално написано от Blab
Нямам дневник, но ако много се ядосам хващам някоя тетрадка и на гърба сипя обиди, омраза.. или си изливам чувствата, все тая.
Нямам "организиран" дневник. Пробвах се да си направя, дори го почнах, но нещо не се получи. Не ме кефи да "имам" някаква книга,в която да пиша като се ядосам иликато имам какво да пиша. Така не се сещам.
По-добре ми е да нямам такова нещо и като ми стане гадно да посягам към "екстремни" материали - тетрадки, чинове, каквото мога да изпонадраскам и после да скъсам, изтрия, намачкам или да скатая...
Имам блог, но го чувствам ненужен. Да не говорим че все го трия и си правя нов. Имах всякакви имена на блога, все ги трих (а като ги изтриеш после не можеш даги ползваш...) - странна работа.
Но се оказва че като съм бЕсна нямам достъп до компютър.. а и като тръгна да блъскам по клавиатурата.. някак си нещо не ми се получава..![]()
Родена съм да си пиша гадориите на скайп или в тетрадките.. или в notepad, но не и в организирани дневници, блогове и т.н. Просто май не ми върви на такива неща - въпреки че отстрани изглежда приемливо (например блога ми) - но аз знам че не са абсолютно максимално 100% натурални и точни..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
преди имах такава глупост и пишех от време тогавашните ми 12 годишни "любовни" мъки и кво ли не още . само за едно събитие съм писала адекватно и то защото беше доста важно в живота ми .. сега не разбирам смисъла защо изобщо съм го правила . .изливането на мисли върху хартия е доста знам ли и аз .. тъпо може бив момента запазвам мислите и емоциите си за себе си . . или ги изливам в компанията на една приятелка .. доста по-добър вариант от безмълвната хартия според мен ..
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
Имам си един дневник, в който пиша, но пиша редовно. Когато ми е мн тъжно, тъпо, когато се случи нещо важно з амен... и тогава пиша. Никой никога няма да го прочете![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...