.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

абе стана нещо..

Значи имам приятел от 3 месеца,който си мислех че харесвам нооо на един купон на който тои не беше с бившия ми си говорехме и се оказа че още имаме чувства един към друг и двамата .. но сегашния ми приятел не знае за случилото се...чудя се да продължа връзката си с него която е сигурна но не се чувствам щастлива или да се върна при бившия който е доста вятърничев но го обичам. извинете че ви филмирах ама

недей!...от личен опит ти го казвам...след 1 2 седмици...пак ще те остави....просто може би ти го е казъл защото е сам а неиска....я си представи отива на купон и се запознава с няква какво правим след тва ти оставаш сама нали...?гледай си връзката и не се връзвай...

Град
    Shumen
    Spored men zaloji na sigurnoto ....Tova e moq suvet.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    1во си помисли как ще нараниш сегашния си приятел.. е затова после цикате, че момчетата искали само секс..
    Ми като имаш чувства към бившия си закакво си тръгнала с друг.. да ще кажеш, че сега си осъзнала че имаш чувства към него..
    Затова за момичетата най-често казват "Не знаете какво искате".. Не с всички е така, но..

Град
    Destanation unknown ((:

Re: абе стана нещо..

Цитирай Първоначално написано от ot4aqna2
    Значи имам приятел от 3 месеца,който си мислех че харесвам нооо на един купон на който тои не беше с бившия ми си говорехме и се оказа че още имаме чувства един към друг и двамата .. но сегашния ми приятел не знае за случилото се...чудя се да продължа връзката си с него която е сигурна но не се чувствам щастлива или да се върна при бившия който е доста вятърничев но го обичам. извинете че ви филмирах ама
    Кат не си щастлива , кво прайш с него ?! А и другото , което е, ако тръгнеш с бившия си няма да бъде същото нали знаеш ? Абе .. с две думи - тъпа си и не знаеш какво искаш ..

независимо от бившия щом не си щастлива със сегашния си приятел най-добре го остави-с времето ще се привържете пове4е и ще ти е още по-трудно да го оставиш затова го направи още сега
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    [
    Кат не си щастлива , кво прайш с него ?! А и другото , което е, ако тръгнеш с бившия си няма да бъде същото нали знаеш ? Абе .. с две думи - тъпа си и не знаеш какво искаш ..
    абе не обиждай сега моми4ето-не е тъпа,просто е объркана
    лесно е от страни да даваш съвети но когато ти сам си в такова положение е много по-трудно

Град
    Destanation unknown ((:

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    [
    лесно е от страни да даваш съвети но когато ти сам си в такова положение е много по-трудно
    Айде ти ше ми кажеш, че не съм била в такова положение ! Точно , че съм била и после осъзнах , колко тъпо съм изглеждала в този момент, защото бях с човек , с когото не бях щастлива ! И тя ше го осъзнае, ама ше е късно ((:

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    [
    Айде ти ше ми кажеш, че не съм била в такова положение ! Точно , че съм била и после осъзнах , колко тъпо съм изглеждала в този момент, защото бях с човек , с когото не бях щастлива ! И тя ше го осъзнае, ама ше е късно ((:
    е не съм казала 4е не си била в такова положение а 4е е по-трудно да прецениш когато си (от написаното се вижда 4е и на теб тогава ти е било трудно)

Голям фен Аватара на Remini
    Бивш нов....след като си скъсала с бившия,надали ще ти е много готино пак да си с него...а си тръгнала с новия ...просто за ходенето..
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Абе.. явно и с двамата няма да станат нещата, не знам защо си мисля така.. Но аз все пак бих опитала с бившия, така или иначе имаш чувства към него, няма смисъл да замотаваш другото момче.. опитай си късмета пак, ако излезне нещо хубаво - супер, ако ли пък не - здраве да е
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

От два стола, та на земята...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    1во си помисли как ще нараниш сегашния си приятел.. е затова после цикате, че момчетата искали само секс..
    Ми като имаш чувства към бившия си закакво си тръгнала с друг.. да ще кажеш, че сега си осъзнала че имаш чувства към него..
    Затова за момичетата най-често казват "Не знаете какво искате".. Не с всички е така, но..
    лелее,преведи ми кво пише в подписа ти моля те...на книжовен или на некъв диалект е?
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    От два стола, та на земята...
    мисля, че накрая така ще стане.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от GameMaster
    Spored men zaloji na sigurnoto ....Tova e moq suvet.
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Повече от фен Аватара на Scarface_
    подкрепям PreciousDiamond ... ,но давай върни се при бившия ...хем ша си угодиш на акъла ,хем ще отървеш сегашния си приятел от теб
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Абе я ги заеби и двамата и да ти е спокойно на душата

Град
    Чаfдар Етрополе

Цитирай Първоначално написано от ot4aqna2

Незнам ама много ме кефят чурапките ти

Голям фен Аватара на beb4yy
    Златно правило е никога да не се връщаш при бившо гадже

Да те забият с фразата "не съм превъзмогнала бившия си" - безценно... От моя гледна точка и личен опит поне знам, че с такова момиче не трябва да имаш нищо общо вече.
    I don't wanna claim that I'm special...but I'm a bit special. You know what I mean?

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    премисли...в миналото не се връщай и човека до себе си не наранявай.......не давай на мислите да те преборят а после да настъпи разочарованието и ти да останеш сама

Град
    Габрово
    Ами според мен помисли много внимателно. Дали тези стари чувства към бовшия не са се появили просто като заблуда , за да ти докажат , че не изпитваш нищо към сргашния си приятел..?
    Моят съвет е да не се занимаваш с нито един от двамата, зашото в единия случай ти ще си наранената , а в другия - ще нараниш човек който не го заслужава (сегашния ).
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Супер фен Аватара на nymphadora
    Гледай наистина от двата стола да не паднеш на земята...
    Първо се убеди в чувствата на бившия,преди да зарезваш сериозния си приятел.

Е как така от днес, за утре, откри, че все още имаш чуства към бившия си? Толкова лесно ли става?
    Според мен ако се върнеш при него, ще започнеш да искаш отново момчето, с което си сега. Ако пък си останеш с настоящият си приятел ще искаш бившия. Смятам, че няма да можеш да си с никой от двамата, но ти препоръчвам да избереш бившия (понеже смяташ, че имаш някакви шансове за щастие, а може аз да греша)
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си