.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Въпрос за фотошоп...

Хей! Та по същество...От доста време искам да направя един колаж на фотошоп , а за тази цел копвам разни неща от различни снимки и ги наслагвам ( логично ) , но проблемът е , че копираните фрагмети са много големи и искам да ги смаля , а не мога...Използвам ласото за изрязване и може би това е причината , но така ми е по-удобно. Много ще се радвам , ако имате идеи и ги споделите

Начи...
    Здрасти, като начало.

Оня ден се занимавах с тва като нагласях подписа си да почвам да го слагам по снимките.. Като го маркираш даваш дясно копче и Layer via Copy и го запазваш като *.PSB за да няма бял фон около селекцията.
    Отвяраш го тоя файл самостоятелно, оразмеряваш го и пробваш да видиш дали ше стане по тоя начин -> като си отворила фотошопа с мястото, на което искаш да ги поставяш занасяш файла посредством drag and drop (демек го пренасяш от някоя папка във фотошопа) и после го преместваш при работния файл.
    Надявам се да си разбрала... Успех, не е много сложно!

Цитирай Първоначално написано от n0x
    ctrl + t
    Мамка му!!!

Цитирай Първоначално написано от LizZz
    ctrl + t
    Мамка му!!!
    кво

Хах , мерси много , много , много! Ам , с риск да стана досадна ( не , че ще ми е за първи път де ) ще попитам как мога да се добера до онази част от free transformation , която ти дава възможност да си разпъваш селектираното на всички страни ( т.е. да изкривиш правите отсечки на селектирания прозорец както си поискаш...). Това го знаех , но тази пуста памет ! Мерси пак

ctrl + t дясно копче на мишката в/у селекцията-> warp

Цитирай Първоначално написано от LizZz
    ctrl + t
    Мамка му!!!
    кво
    Ми не го знаех.. Толкова съм се мъчил, а то било комбинация от две копчета.. Евала!

^.^ Фотошоп не е играчка. Толкова много ми се смяха, че се отказах да се уча дори. Лиз като каза това за двете копчета и се сетих как една приятелка с точно 8 клавишни комбинации извади менюта, който търсех бувално 30 минути.

Цитирай Първоначално написано от TheBlackStranger
    ^.^ Фотошоп не е играчка. Толкова много ми се смяха, че се отказах да се уча дори. Лиз като каза това за двете копчета и се сетих как една приятелка с точно 8 клавишни комбинации извади менюта, който търсех бувално 30 минути.
    хаха не било играчка
    ...

таа тва за контрол и т

като задаржиш шрифт се смалява равномерно

Хм , май няма тази опция...Което всъщност е почти невъзможно , при положение ,че я бях използвала с един по-стар фотошоп...Моят се оказа CS , a според баща ми бил най-новият И все пак много благодаря за съветите , а като пак зацикля някъде , което ще е скоро , ще пиша

най-новият е цс4

цс3 > рлз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си