- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 16 годишен
и на 14 да е пак може да забременее
има вероятност.. но след като той е свършвал извън нея не виждам причина да е бремена![]()
В тоя форум бече всяка тема е по-абсурдна от предната..
eee vijte http://moetootmashtenie.info/index.p...d5bfe040e8f54cПървоначално написано от Extremescream
Кое не бе ?!Първоначално написано от fashion4etyy
Фешанче смотано.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Злато яко ще звучи 12 годишна роди от 14 годишенПървоначално написано от x3eme
![]()
Може що да неможе.![]()
Durex бе хорааааааа Duuuuuuurex
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
^Тва да не е новата песен на Галена ?
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
abe ei vinagi s prezervativ beeeee !!! tva dali si go vadi predi da svar6i ne e opravdanie 6ansa ot zabramenqvane pak si go ima se edno po vreme ne sexa ne izliza spermaabe VINAGI S PREZERVATIV!!!
nemoje da se zabremenee ot 16 godi6en a ??? parvo 4e kakvoto i da stava pri sex trqbva da se izpolzvat prezervativi makar i da ne svar6va v neq ima ne6to nare4eno predequlacionna te4nost i makar i minimalnoto koli4estvo na spermatozoidi v enq moje da se zabremenee !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
P.S. : y4ydvam se 4e hora ( potrebiteli ot foryma ) dosega davali vse interesni , kompetentni i iz4erpatelni otgovori sega se izd1niha :}
ti mai skoro ne si gledal novinite po telqviziqta za6toto ima momi4e na 13 koeto rodi predi okolo 2 meseca vtoroto si dete , ima i maiki na po 12-13 godini , vazrasta ne e 4ak tolkova ygrani4ena osobeno ako vaprosnite maiki sa ot romski proizhodПървоначално написано от Rofl4e
![]()
est, 4e moje!!!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
оооо боже колко сте щури и защо да не може да забременее ако момчето и момичето не са импотентниима ги 12-13 годишни маики
единствената възможност за която се сещам при положение да не импотентни е момчете да нема сперма ( напално невъзможно предвид годините ) или момичето цикъл (също напълно невъзможно )
Е какво може да им попречи щом го правят без![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Ти пък откаде си сигурна,от 13-14 годишни забременяват хората та какво остава от 16 год.И с тея големи букви все едно ни крещих заповеднически че не може.Първоначално написано от aka6a_vamp
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
е на това му казвам аз младо семействоПървоначално написано от Rofl4e
![]()
Абе без обиди ама се чудя нещо. Възможно ли е да си толкова проста ?Първоначално написано от mini_brutal_barbie
![]()
нека пробва, и да се чуди после как да го гледа това бебе, но щом не свършва в нея - няма страшно.
П.С. Само не ми стана ясно, какво общо има ваденето 5-6 минути по рано, време за реклама ли е това или какво ? Изчакайте поне пиленцето да мине и тогава рекламирайте.. Темата е глупава.
В суxа пyтка, KУP не влиза!
а така, надигай им още въшките, давайПървоначално написано от fashion4etyy
пък смятай ако забременее, къв сладък ще се родиПървоначално написано от huligankata
![]()
може да си го кръстят Захаринчо
Недей защото тук има много необразовани хлапета и някой може да ти повярва.Първоначално написано от aka6a_vamp
Бе как ше може бе, са.. ти ли знаеш по-добре или тия дето питат. те затова питат, те знаят отговора предварително. щом пита, значи не може...!!! пък тя питала от името на приятелка... не ми стига речника за да се изразя
^^Първоначално написано от Extremescream
обиди не са нужни...тях живота ги е наказал
Saglasna sam i az nqma.Първоначално написано от Extremescream
![]()
Първоначално написано от angellove