- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко от тук СА ДОБРЕ запознати?
Е, аз от кое поколение съм според теб? Родителите ми сигурно са връстници на родителите на повечето от форума. А и аз не помня да съм питала. Мама каза, че веднъж съм задала въпроса за секса, като съм била на 4, но тя е преценила, че съм малка. Повече не съм си отворила устата. Но, когато е решила, че съм достатъчно голяма да го разбера, сама дойде при мен и ми обясни. Защото една малко дете не би трябвало да е особено любопитно що се отнася до секса. Задължение на родителя е да говори с отрочето си. Преди то да почне само да си търси информация в интернет.Първоначално написано от princesa_viki
Първоначално написано от Schneeflocke
Ух, на мен, Слава Богу, не са ми обяснявали нищо. Би било много стресиращо да ми говорят за секс на 9-10 годинки. Не че тогава си мислех, че щъркелите носят бебета, но все пак е конфузно да говориш с родител.
Лично мое мнение!
Зависи как са те отгледали. Ако от малък си свикнал, че с мама/тати можеш да говориш за всичко, не е конфузно. И аз съм имала неудобни моменти по темата, но се свиква.Първоначално написано от Caprice
Аз също мисля че не съм докрай запознат но имам познания и дори доста неща научих от тук.![]()
Чела съм една книга, в която има кажи речи всички основни неща - мама и тати ми я подариха, когато бях 4ти клас. От там из нета съм се ровила за допълнително инфо по-късно. А като бяхме 10ти 11ти клас може би...някъде там... в учебниците по биология имаше достатъчно инфо за всякакви болести, предавани по полов път
всеки си мисли че е запознат а всъшност малко разбират опасностите които могат да им се случат
Много малко сме запознати . "в учебниците по биология имаше достатъчно инфо за всякакви болести, предавани по полов път" - едва ли в някои учебник ще има пълна информация за "ВСЯКАКВИ БОЛЕСТИ - предавани по полов път" .
едва ли информацията , която ви дават Мама и тати е пълна и точна ,а те откъде знаят, откъде са научавали информация ???
All under heaven........
Откровено казано повечето неща ги научих във форума. Чета го малко от преди да се регистрирам. Когато бях още в началото на пубертетските си години, имаше доста потребители, които бяха по-големи или поне по-опитни и знаещи, и споделяха това във форума. А както виждате темите редовно се повтарят и от всяка нова, повторена тема, можеш да научиш все нещо ново, ако ли не, просто ти се набиват основни моменти. Всичко е толкова дъвкано, че малко или много се 'образоваш'. Отделно от приятелки, кой какво чул, какво разбрал, майка му какво му казала, в интернет каквато информация намеря иии от книжки естествено.
Стига да се интересуваш, винаги можеш да се научиш.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Всеки си мисли,че знае а всъщност си няма на идея за какво става дума,не че аз знам много много,но така е...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ПАК СИ ПОМИСЛИИИ!!!Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
+1Първоначално написано от ViolentSaint
Първоначално написано от xplay
Аз мисля , че съм много добре запозната . От 13 годишна чета книги , учебници и материали по темата . А в университета имах едната година и предмет сексология ( но не толкова обширно изучаване ) .
При условие, че има безброй книги и образователни предавания, статии в и-нет и навсякъде спокойно се говори за това си е срамно да не се запознаем с предпазните средства и като цяло със сексуалната култура.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Аз имам претенциите да съм добре запозната, макар със сигурност да имам някой пропуск. Не може всеки да знае всичко, но поне нещата, които наистина ТРЯБВА да знам, ги знам. Честно казано, нямам спомен от къде съм се информирала...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
мисля че съм добре запозната,но винаги може да се научи още нещо![]()
докато сме живи се учим