Аве хора я кажете нормално ли е след като имаш цистит целия кръст да те боли?? Чувал съм че чай от мечо грозде мноо помагало вие кво мислите ??
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Ами ако възпалението е отишло от пикочния мехур към бъбреците може да те боли.Аз лятото имах такъв проблем.Мечото грозде и царевичната коса помагат, но в повечето случаи трябва да се пие антибиотик, така че се консултирай с лекар.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
и аз преди имах цистит и пих хапчета от мечо грозде
много хора казват че помага и на мен даже е помагал
а за кръста незнам не помня после да ме е болял
по добре отиди на лекар той най-добре ше ти каже дали е нормално
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
pii ciprofloksacin i 6te se opravi6
защо просто не се консултираш с лекар?![]()
Най-добре е да се консултираш с лекар, защото с тези чайове само си подтискаш симптомите, а ако има нужда не лекуваш нищо и след време циститът ти може да стане хроничен..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
за облекчение на болките помага чай от лайка супер много,но въпреки това консултация с лекар е задължителна... лекува се само с антибиотици, иначе може да се разрастне и към бъбреците.... Освен чай от мечо грозде помага и супер много отвара от червени боровинки... освен това е нужна добра хигиена и да си пазиш кръста...
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
А защо не TMP/SMX?Първоначално написано от SIC
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
и аз съм имала и се оправих с някакви билкови хапчета се оправих ама трябва да ги пиеш поне 2-3 дена слез като спре проблема иначе се връща
Аэ пиех някакви немски хапчета,жълти и голями. ;]
Не помня как се каэваха.
И не ме е болял кръстът.
[size=7][b][u]fosse cos
не се чуди а направо тичай при лекар той ще ти помогне най-добре
А сега да не вземеш да пиеш тези лекарства,които всички са ти казали?!
Отиваш при лекаря си,преглежда те,може да те прати и при специалист
и тогава да ти изпишат антбиотик.
Нормално е да те боли целия кръст.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ако те боли лумбалната област може да е хронифицирало в пиелонефрит което е кофти.иди на доктор и си направи ПКК и посявка и той ще види ако има повишена СУЕ и левкоцитоза и ще изпише антибиотик,ама без лекарско предписание не
na poznat mu izpisaha tova pri cistitПървоначално написано от kalpazanka
Здражейте на всичкиИскам да ви попитам , при какъв лекар трябва да се отиде , ако имам съмнения за цистит (личен лекар , гинеколог или някакъв специалист) и задължително ли е да има родител с мен ?
ми отиваш при личния да ти направят изследване на урината... ако има нужда той ще те насочи към специалистиПървоначално написано от nanana14
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.