- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля за съвет
здравейте.
Идвам за помощ с не толкова проблем, колкото кофти ситуация![]()
значи от 1 месец с едно момиче си комуникираме, но на шега на майтап зех да се улисвам... тя също ми се кефи доста, НО ситуацията е следната, че тя не е от най-приличните, в смисъл че се напива до смърт и незнае какво прави... Логиката ми казва да и бия дуспата, но се чуда дали е правилно,.,
Може би ТИ ще си човека,който ще и помогне!![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Незнам ти какъв характер харесваш за момиче?Отговори си на тоя въпрос и може да ти излезне отговора
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
moje bi trqbva da i obqsni6 4e vob6te ne q pravi gotina da se napiva... i naistina da i pomogne6![]()
![]()
Ако си няма акъл в главата,едва ли да и го сложиш ти.
Едва ли да се промени, с такива като нея е пълно![]()
но ако я харесваш,пробвай
,може пък и да излезе нещо!
Напивай се и ти, ше си паснете![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Стария чичо Джак не ме е предавал досега-Опитай и тиПървоначално написано от tuzaro
![]()
Зимайте чашките и наздравеПървоначално написано от tuzaro
П.С.Това си е голям проблем пробвай до говориш с нея за това сериозно.![]()
Demons Are Waiting For You
Stahlgewitter 4ever *bow* *bow*
проблема е че не и давам шансове да се променинасрана работа
![]()
hubav variant.. i vse pak...Първоначално написано от tuzaro
Pogovori s neq,obqsni i,che nqma smisyl da se piva i che vyobshte ne priqtna gledka "jena-alkoholichka".Dai i shans da se promeni i i pomogni s kakvoto mojesh.Znae li chovek...moje i zaradi teb da uspee
ако говоря с нея и започна да и обяснявам някви неща, аз прекалено ще се забъркам... право ще скоча на дълбокото един вид...Първоначално написано от PoisoNGirL
мамка му дори аз не мога да се разбера..... много се радвам че има добри хорица на тоя свят, които дори в 11 вечерта помагатВие ме карате да се усмихвам
![]()
пий една ракия по тоя случай, и ние ше помогнемПървоначално написано от mitkom89
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
К*Р се променя ! Човек се променя АКО иска ... ако тя е искала да се промени, до сега да го е направила ! И не ми казвайте сега , че не можело така бля - бля . Имаш ли воля се успява (:Първоначално написано от beb4yy
Хората не се променят.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Питай сърцео сиПървоначално написано от mitkom89
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Напива се,за да се прави на интересна....това е до време.
Според мен трябва да останеш с нея.
Tazi opakovka znaq, preche tii stoi taka she q mahnem burzoooПървоначално написано от Joro123
![]()
![]()
Евалатаа на туризмааа да живей нудизмаа !![]()
Забрави всяка реплика , имам своя тактикааа ... Айде скъпиииПървоначално написано от Joro123
Малко го промених , ама е*еш ли му майката...
![]()
Tака ли ше си играем, а?! Ще го спирам , няма да го спирам , зима е умрях от студ! Ще го плащам , няма да го плащам , да не би да сум напълно ЛУД !Първоначално написано от Joro123
![]()
Първоначално написано от Joro123
![]()
Значи не съм единствената, която я харесва?!
Доообре вееее ...
![]()
Само че аз английската версия повече я слушам
![]()
Първоначално написано от PreciousDiamond
Ако те хвана миличкаа...ще те глътна като биричкаа![]()
добро утро...
на трезва глава реших да и бия шута .... не съм иисус да променям хората баси, мерси на всички![]()
Еми бравоПървоначално написано от mitkom89
![]()