Цитирай Първоначално написано от azz_azz
Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
Мойта история е мн заплетена и сложна...Нещата стоят по следния начин....Влюбен съм в 1 момиче...Тя също ме харесва доказвала ми го е....Но не ходим..Заради нея....Но нз нз какво точно чуствам УЖАСНО Е!!!Тя в момента ходи с 1 и точно заради това и казах да забрави за мене....че просто ме няма да не ми дава празни надежди и така...блокнах я в скайп,но тя не спря да ме търси накрая ми каза,че ще го скъса заради мене....Това беше около коледа....Още не е скъсала с него утре мисля да й предложа и да се разбереме...Искам просто да споделя,защото имам чуството че ме лъже,но продължава с това харесвам те,гушка ме ала бала... нз просто се чуствам адски тъпо

Не мога да разбера сладникавите съвети които другите ти дават...аз щи кажа само не разбивай връзката на хората щото ако на мен ми падне някой дет да задява приятелката ми ще има сериозни последствия за него...намери си нещо необвързано и приеми 1 съвет преди да се буташ в хорските отношения се замисли дали щеше да ти е приятно някой да обеждава приятелката ти да скъса с теб и да бъде с него.

Не знам какво да кажа като имаше един, който се набута и сега приятелката ми е с него, а преди ни беше толкова хубаво и все още се обичаме....