.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Професия?

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Valhala
    Нямам какво да кажа повече,освен да се извиня за off topic-a
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Още ти е прекалено рано да мислиш за професия , след три години всичко може да е различно . Освен това колко си подготвена е друг въпрос и аз до преди година бях само с 6-ци , докато тази нещата се обарнаха надолу с главата . Почти съм сигурна особено за математиката , че половината от задачите ми няма да можеш да ги решиш , въпреки че съм 8 клас . Когато човек няма конкуренция и с по-малко знания изглежда , че е много добре . А ти се изкара по всичко добре , което аз не мога да си обясня . Освен това трябва да има един предмет , който те влече повече от другите , помисли за професия , която се върти около него . Чак на изпитите ще можеш да видиш колко добре си подготвена .

О Боже
    Като си в 9ти клас не си ли в някаква ГИМНАЗИЯ.И в тази гимназия нямаш ли по-засилено изучаване на НЕЩО СИ ?

Какво лошо има момичето да се интересува за бъдещето си ?? И на мен ми казваха "нещата ще се променят до седми клас, ще си подготвена вече и ще знаеш точно къде искаш да кандидатстваш..." Е да, ама НЕ! Още не знам къде да кандидаствам и не знам дали скоро ще си изясня.... Така че, колкото по-рано, толкова по-добре!

П.П. Нищо, че не знам къде искам да кандидаствам, знам каква искам да стана от ....както се помня.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    Велико Търново
    основните предмети ,които изучавам са
    математика,информатика,био логия и английски език

биология и английски да,но не бих кандидатствала с математика и Информатика
    Руса кукличка

някаква икономика или информатика не знам изборът е твой аз ще уча или туризъм или право но май ще е право но пък на тебе като не ти върви историята

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си