.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Досаден проблем.

Здравейте. Имам следния проблем- космите около оная ми работа са много рунтави. Това страшно много ми пречи като си бия чекии, а като правя секс да не говорим. Та въпроса ми е как най-добре да ги махна. Един приятел ме посъветва да загрея олио до температура за пържене и да го излея върху космите. Имам чувството че се шегува така че моля помогнете.
    It's the question.

Голям фен
    Град
    Плевен дге!

Re: Досаден проблем.

Цитирай Първоначално написано от 2beornot2be
    Здравейте. Имам следния проблем- космите около оная ми работа са много рунтави. Това страшно много ми пречи като си бия чекии, а като правя секс да не говорим. Та въпроса ми е как най-добре да ги махна. Един приятел ме посъветва да загрея олио до температура за пържене и да го излея върху космите. Имам чувството че се шегува така че моля помогнете.
    Не се шегува. Давай!
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

еми с олио не е добра идея.. мн боли пробвай с катран... отново го нагорещи и изсипи в/у космите... а ако не искаш да рискуваш използвай пинсетката... малко е бавно но поне не боли

Цитирай Първоначално написано от savoy
    Не се шегува. Давай!
    Сериозно питам защото вече става непоносимо.
    It's the question.

Град
    Велико Търново
    леелеееее
    абе ти да пламнеш ли искаш?
    вземи с бензин и 1 кибритена клечка
    а иначе най-добрият начин -козметик
    добрият-кола маска
    най-лесният и безболезнен начин-бръснач,но трябва редовно да се подържаш,иначе току виж си заприличал на сървайвър
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    а иначе най-добрият начин -козметик
    не разбирам козметика какво точно ще ми прави. Не искам да боли
    It's the question.

Град
    Sofia
    Zna4i brat li4no az bih te posuvetval da mahne6 kosuma s korena napravo predlagam da splete6 vsi4ki kosmi na plitka i da q vurje6 s vuje za vratata posle nakrai nqkoi naistina mn blizuk tfoi 4ovek da otvori rqzko i da iztrugne vsi4kite runtavi kosum4eta ot tam O_O prosto vzemi krem za brusnene i samobrusna4ka i brusni po posoka na kosuma koeto 6te re4e ot gore nadolo 6toto ako go pravi6 na obratno ima 6ans da se oburne nqkoe kosum4e nqkoga i da ti izleze gnoina pup4ica a taka su6to stavat malki kisti koito se mahat po operativen put i suvet ot men ne brusni topkite 6toto dosta izsledvaniq pokazvat 4e se hva6tat nqkfi tupi zabolqvaniq ot tfa vupreki 4e az sum go pravil i sa nqma kak
    Life is too fast to listen to slow music.

Най - безболезнения начин е с крем-депилатор.Мажеш се и след 5 мин с гъба махаш космите.Няма никаква болка

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    давай с рендето направо

еми аз като го пробвах тоя крем и те космите почнаха да ми растат още повече.... казвам ти с врял катран е най-добре.. аз мойте само така ги махам...

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Запалка и флакон с дезодорант. Предполагам знаеш какъв трябва да е ефекта.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Цитирай Първоначално написано от CanyH
    Запалка и флакон с дезодорант. Предполагам знаеш какъв трябва да е ефекта.
    Имаш впредвид да ги пърля със запалката и после да напръскам с дезодоранта за да се махне миризмата на изгоряло ли?
    It's the question.

ахахаха точно тва има предвид да поне уточнявай на колко години си за да знаят как да ти обясняват...

на 13 съм това какво значение има
    It's the question.

означава че не зацепваш кво ти обясняват..

Еми обяснявайте по просто.Няма значение вече го нарпавих с ел. самобръсначка на баща ми. Много е хубаво и прохладно така дано само той няма нищо против.
    It's the question.

Еми обяснявайте по просто.Няма значение вече го нарпавих с ел. самобръсначка на баща ми. Много е хубаво и прохладно така дано само той няма нищо против.
    отрежи си оная работа, много по-лесно ще ти е

не ти ли писна с тъпите ти профили

Супер фен Аватара на nymphadora
    ей хора,поне се посмех
    особено онова с вратата беше..

ТАКА
    Обяснявам
    Има няколко начина аз ще ги напиша сичките и ти си избирай
    Първо да кажа за идеята за самобръсначката на баща ти- много лоша идея
    Честно, може и да има нещо против да си бръсне лицето с нещото, с което ти си си бръснал оная работа
    Та така, начините
    1.)
    Този може и да не ти хареса. Нарича се микровълнизиране. Не ти го препоръчвам. Идеята е да си вкараш оная работа в микровълновата ви печка. Евентуално космите ти ще се изпекат в корените под влиянието на микровълните, но това може да доведе до това после да не ти става ерекцията
    2.)
    Препоръчва се само ако си на село. Идеята е да си намажеш космите (САМО КОСМИТЕ) с екстракт от ливадна трева. После влизаш при някое тревопасно едрокопитно (за предпочитане- крава). Тя ще погуши екстракта и ще ти опасе космите
    3.)
    С клечка за зъби. Опитай се да подпъхнеш клечката под косъмчетата и да ги вадиш като с лост
    4.)
    Методът DINGLEBERRY. Първо обяснявам- dingleberry са ония досадни екскременти, които остават заплетени и изсъхват на задника ти Може би разбираш накъде бия. Това е един добър начин да си обезкосмиш задника, но ако следващия път си събереш каквото си изср*л и си намажеш оная работа, почакаш да изсъхне и после процедираш по същия начин Това работи на принципа на кола маската
    5.)
    С лупа. Изчакваш някой слънчев ден, взимаш лупа и почваш да си гориш космите един по един
    6.)
    ГИПСИРАЙ ГИ!!! Нека страдат! Така ще си паднат сами
    7.)
    Методът на четката. Така хем ще помогнеш и на майка си Нали си виждал как четката след дълго използване почват да й падат космите? Е- почисти 2-3 пъти апартамента ти основно като се влачиш по корем като почистваш именно с космите си Така може и да паднат.
    8.)
    С лепило. От онова като на рекламата. Само че вместо да викнеш някой да те залепи за обувките на тавана викни някой да те залепи за космите на тавана и после да те пусне

Ей така се прави

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    надявам се автора да зацепи ,че се ебавате с него и не пробва някой от гореспоменатите методи.....

Град
    Момини Цици
    ^
    Към автора: ти си тъпичък.. все пак си на 13... ам.. тва за самобрасначката на баща ти.. а тоя..човечец коркия може фане болест.. или ти.. добре ли си .. как ще правиш тва.. малко тъпо.. и как ще вярваш на простоти... уф Божеее...неам думи

Да не земе да ми повярва на моите че ако не се осакати поне ще изглежда като идиот

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    Да не земе да ми повярва на моите че ако не се осакати поне ще изглежда като идиот
    той и сега си е като идиот

Той не е КАТО идиот той Е идиот

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си