.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Фен Аватара на TeCHo0o0
    Град
    San Rafael, Ibiza :))
    дърпай ги все едно късаш цветя и тфа е бързо и убодряващо
    МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ

Майкооооо мноо сложно бе.. Дайте да си ходим рунтави
    - А какво става когато любовта свърши?
    - Нищо - каза той.
    - Защо?
    - Защото тя не свършва - каза той.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    кола маска

Цитирай Първоначално написано от TeCHo0o0
    дърпай ги все едно късаш цветя и тфа е бързо и убодряващо
    какви невероятни цвета, цял букет за скъпата му приятелка
    NoU S1M BeSnA, MA Sum prostiTUTKA!

Re: Досаден проблем.

Цитирай Първоначално написано от 2beornot2be
    Здравейте. Имам следния проблем- космите около оная ми работа са много рунтави. Това страшно много ми пречи като си бия чекии, а като правя секс да не говорим. Та въпроса ми е как най-добре да ги махна. Един приятел ме посъветва да загрея олио до температура за пържене и да го излея върху космите. Имам чувството че се шегува така че моля помогнете.
    Това не боли и е доста полезно... пробвай го...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Здравейте. Имам следния проблем- космите около оная ми работа са много рунтави. Това страшно много ми пречи като си бия чекии, а като правя секс да не говорим. Та въпроса ми е как най-добре да ги махна. Един приятел ме посъветва да загрея олио до температура за пържене и да го излея върху космите. Имам чувството че се шегува така че моля помогнете.
    abe da ste chuvali za kozmetici i kola maska i t.n.??????

Цитирай Първоначално написано от ViolentSaint
    надявам се автора да зацепи ,че се ебавате с него и не пробва някой от гореспоменатите методи.....
    Ти пък ако си мислиш, че темата е реална са лъжиш.. на 13 и то момче секс ще ми прави.. не ми са вярва
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Blizo do plovdiv
    Момчета и момичета...няма да е лошо да направим една сбирка и да пишем вицове...смял съм се невероятно много докато четях постовете... А относно темата --> Бензина,Клечката...и то само става

Град
    Дълбините на канала :D
    Пръсна ми се простатата от смях

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от ViolentSaint
    надявам се автора да зацепи ,че се ебавате с него и не пробва някой от гореспоменатите методи.....
    Ти пък ако си мислиш, че темата е реална са лъжиш.. на 13 и то момче секс ще ми прави.. не ми са вярва
    Той секс може и да прави, въпроса е със коя жена- лявата или дясната

Град
    В сърцата на хората.
    Не ли е най-правилно да подстригва...чул съм че повечето от момичетата обичат космите.."Зимаш едни остри ножици и постригваш - само космите , да не крацнеш месо" (не се шегувам..съгласен съм и с другите мнения къде не се шегуват)

moga da ti prporu4am edin mn efektiven metod(raboti 100%)
    Zna4i slagash si edna piratka (po vuzmojnostot tiq po qkite deto gurmat nqkolko puti) v gastite i kato grimne ve4e nqmash kosmi(moje i 4urka da nqmash sled tova - risk pe4eli risk gubi)
    ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
    МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!

hahah абе дришлио ходи си учи уроците , та ти нямаш още косми по косата.. тръгнал да прави секс

BULGARIAN ---- ANIMALS

Цитирай Първоначално написано от bubblegum9210
    ти нямаш още косми по косата..
    da naistina siguren sum 4e nqma kosmi po kosata - nqma spor
    ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
    МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!

toi po kosata nqma, ama po 4urkata e cela djungla
    NoU S1M BeSnA, MA Sum prostiTUTKA!

xaxaxa emi 6tom tolkova razli4ni metodi 6te izpolzva mom4eto za mahane na "intimnite" kosmi...predstavete si za6to nqma kosmi na kosata sigurno e igrala gorelkata tam

ПИНСЕТАТА !! =D> =D> =D>

Пробвай с ножа от кухнята

Скайп - dark_elf2

Не ги слушай другите тресът ги хормоните и са ебават с теб.Със самобръсначка опитай но ако го правиш под течаща вода не боли много,по добре започни на 14-15 годишна възраст да се обезкосмяваш по интимните части,все пак си на 13 закаде си са разбързал.А за тея деца дето са ебават голям кеф ли ви прави.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

Град
    Търговище
    Като за начало започни да се подържаш, поне на седмицата веднъж като влезеш да се къпел, се обръсни на сякаде, пък не виждам какво толкова ще ти пречат космите като са рунтави...
    В суxа пyтка, KУP не влиза!

"на седмицата веднъж" ти го прати човека в тъча ве

naprawi si kola maska ili i s tikso moje

наистина се шегува и то брутално ами най безболезнено ще ти е със самобръснчка внимавай обаче д ане се срежеш XD

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia

Цитирай Първоначално написано от savoy
    Не се шегува. Давай!
    Nedei,4e ako go napravi verno,6e te grize savestta posle xaxaaxax Abe,zna4i hva6ta6 samobrasna4ka i po4va6 da kalca6 tam dolu,ama si sloji mujki intimen gel predi tva i posle stava perfektno gladko i bez nikvi bolki ili sarbeji. Aide
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Това с олиото е за да не ти пораснат повече. Ама и онази ти работа няма да порасне вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си