- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Досаден проблем.
дърпай ги все едно късаш цветя и тфа е бързо и убодряващо
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Майкооооо мноо сложно бе.. Дайте да си ходим рунтави![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- А какво става когато любовта свърши?
- Нищо - каза той.
- Защо?
- Защото тя не свършва - каза той.
какви невероятни цвета, цял букет за скъпата му приятелкаПървоначално написано от TeCHo0o0
![]()
NoU S1M BeSnA, MA Sum prostiTUTKA!
Това не боли и е доста полезно... пробвай го...Първоначално написано от 2beornot2be
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
abe da ste chuvali za kozmetici i kola maska i t.n.??????Първоначално написано от 2beornot2be
Ти пък ако си мислиш, че темата е реална са лъжиш.. на 13 и то момче секс ще ми прави.. не ми са вярваПървоначално написано от ViolentSaint
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
![]()
![]()
Момчета и момичета...няма да е лошо да направим една сбирка и да пишем вицове...смял съм се невероятно много докато четях постовете...
![]()
![]()
А относно темата --> Бензина,Клечката...и то само става
![]()
Той секс може и да прави, въпроса е със коя жена- лявата или дяснатаПървоначално написано от Adwokat
![]()
Не ли е най-правилно да подстригва...чул съм че повечето от момичетата обичат космите.."Зимаш едни остри ножици и постригваш - само космите , да не крацнеш месо" (не се шегувам..съгласен съм и с другите мнения къде не се шегуват)![]()
![]()
moga da ti prporu4am edin mn efektiven metod(raboti 100%)
Zna4i slagash si edna piratka (po vuzmojnostot tiq po qkite deto gurmat nqkolko puti) v gastite i kato grimne ve4e nqmash kosmi(moje i 4urka da nqmash sled tova - risk pe4eli risk gubi)
ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!
hahah абе дришлио ходи си учи уроците , та ти нямаш още косми по косата.. тръгнал да прави секс
BULGARIAN ---- ANIMALS
da naistina siguren sum 4e nqma kosmi po kosata - nqma sporПървоначално написано от bubblegum9210
ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!
toi po kosata nqma, ama po 4urkata e cela djungla![]()
NoU S1M BeSnA, MA Sum prostiTUTKA!
xaxaxa emi 6tom tolkova razli4ni metodi 6te izpolzva mom4eto za mahane na "intimnite" kosmi...predstavete si za6to nqma kosmi na kosatasigurno e igrala gorelkata tam
![]()
ПИНСЕТАТА !! =D> =D> =D>
Не ги слушай другите тресът ги хормоните и са ебават с теб.Със самобръсначка опитай но ако го правиш под течаща вода не боли много,по добре започни на 14-15 годишна възраст да се обезкосмяваш по интимните части,все пак си на 13 закаде си са разбързал.А за тея деца дето са ебават голям кеф ли ви прави.
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
Като за начало започни да се подържаш, поне на седмицата веднъж като влезеш да се къпел, се обръсни на сякаде, пък не виждам какво толкова ще ти пречат космите като са рунтави...
В суxа пyтка, KУP не влиза!
![]()
![]()
"на седмицата веднъж" ти го прати човека в тъча ве
![]()
naprawi si kola maska ili i s tikso moje![]()
![]()
![]()
наистина се шегува и то брутално
ами най безболезнено ще ти е със самобръснчка
внимавай обаче д ане се срежеш XD
Първоначално написано от savoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nedei,4e ako go napravi verno,6e te grize savestta posle xaxaaxax Abe,zna4i hva6ta6 samobrasna4ka i po4va6 da kalca6 tam dolu,ama si sloji mujki intimen gel predi tva i posle stava perfektno gladko i bez nikvi bolki ili sarbeji. Aide
Първоначално написано от angellove
Това с олиото е за да не ти пораснат повече. Ама и онази ти работа няма да порасне вече