.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    dobre az neshto ne razbrah na 13 M pravi seks chikii i mu prechat kosmite i ne iska da go boli kato si gi maha mi da si chuval za samobrasnachka ??
    I'm the one Love me ...

13 М което прави секс (най-вероятно с левислава и деснислава и вероятно не е на 13) което има косми и иска да ги махне с горещо олио и вие му се връзвате
    Не сте добре ве

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

hodi na kolo maska ili si napravi lazerno epilirane samo ne gi brusni za6toto efekta nqma da ti haresa

Цитирай Първоначално написано от 2beornot2be
    на 13 съм това какво значение има
    голямо

malelelelele maiko mila ti si na 13 i iska6 da kaje6 4e pravi6 seks a ? se1 az sled nqkolko meseca da pravq seks ..omg......ne si li malko "golqm" qko si zagorql -mnogo te trese puberteta...

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)

Re: Досаден проблем.

Цитирай Първоначално написано от 2beornot2be
    Здравейте. Имам следния проблем- космите около оная ми работа са много рунтави. Това страшно много ми пречи като си бия чекии, а като правя секс да не говорим. Та въпроса ми е как най-добре да ги махна. Един приятел ме посъветва да загрея олио до температура за пържене и да го излея върху космите. Имам чувството че се шегува така че моля помогнете.
    xaxaxa priqtelq ti ne6to iska da si opyrji6 myjkoto dostoinstvo

Град
    В думите на хората ;)
    бате земи си самобръсна4ка и даваи....толкова ли си зле с олио...пробваи с бензин....

имам един въпрос, който не е мн по темата. досега съм се обезкосмявал само с бръснач и въпросът ми е дали е болезнено с кола маска и дали мога да се почистя навсякъде с нея (момче съм)

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от CanyH
    Запалка и флакон с дезодорант. Предполагам знаеш какъв трябва да е ефекта.
    Ефекта е сигурно обезкосмяване... ЗАВИНАГИ...(Е, ако остане кожа, на която да се крепят космите ще имаш късмет, ама тва е др тема)
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Re: Досаден проблем.

Абе ти ебаваш ли се ? Олио ? аххахаха стига с тези простотии!

Повече от фен
    Имам един въпрос. На 13 какъв секс правиш?
    А иначе най-лесно, бързо и безполезнено става с бикчето.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    ТАКА
    Обяснявам
    Има няколко начина аз ще ги напиша сичките и ти си избирай
    Първо да кажа за идеята за самобръсначката на баща ти- много лоша идея
    Честно, може и да има нещо против да си бръсне лицето с нещото, с което ти си си бръснал оная работа
    Та така, начините
    1.)
    Този може и да не ти хареса. Нарича се микровълнизиране. Не ти го препоръчвам. Идеята е да си вкараш оная работа в микровълновата ви печка. Евентуално космите ти ще се изпекат в корените под влиянието на микровълните, но това може да доведе до това после да не ти става ерекцията
    2.)
    Препоръчва се само ако си на село. Идеята е да си намажеш космите (САМО КОСМИТЕ) с екстракт от ливадна трева. После влизаш при някое тревопасно едрокопитно (за предпочитане- крава). Тя ще погуши екстракта и ще ти опасе космите
    3.)
    С клечка за зъби. Опитай се да подпъхнеш клечката под косъмчетата и да ги вадиш като с лост
    4.)
    Методът DINGLEBERRY. Първо обяснявам- dingleberry са ония досадни екскременти, които остават заплетени и изсъхват на задника ти Може би разбираш накъде бия. Това е един добър начин да си обезкосмиш задника, но ако следващия път си събереш каквото си изср*л и си намажеш оная работа, почакаш да изсъхне и после процедираш по същия начин Това работи на принципа на кола маската
    5.)
    С лупа. Изчакваш някой слънчев ден, взимаш лупа и почваш да си гориш космите един по един
    6.)
    ГИПСИРАЙ ГИ!!! Нека страдат! Така ще си паднат сами
    7.)
    Методът на четката. Така хем ще помогнеш и на майка си Нали си виждал как четката след дълго използване почват да й падат космите? Е- почисти 2-3 пъти апартамента ти основно като се влачиш по корем като почистваш именно с космите си Така може и да паднат.
    8.)
    С лепило. От онова като на рекламата. Само че вместо да викнеш някой да те залепи за обувките на тавана викни някой да те залепи за космите на тавана и после да те пусне

Ей така се прави
    kak se ebavate s gorkoto dete

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    леелеееее
    абе ти да пламнеш ли искаш?
    вземи с бензин и 1 кибритена клечка
    а иначе най-добрият начин -козметик
    добрият-кола маска
    най-лесният и безболезнен начин-бръснач,но трябва редовно да се подържаш,иначе току виж си заприличал на сървайвър

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Хаха момчето ме почна ама Тони направо ме разби с онeзи 4-5 начина

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    С ъглошлайф.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

vzema6 edra 6kurka i po4va6 da juli6 s vsi4ka sila

Град
    Hate City Sofia.
    подстрижи ги с ножичка, вярно, че ше порснат по-бързо и по-дълги, но все пак не боли, а и ако го правиш редовно
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

бее напълни ги с въшки, после си купи маймуни, после дразни маймуните и не им давай храна, после се натикай гол с маймуните в чувал, после няма косми няма бълхи, то и друго няма да има, мааа то не е важно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си