Просто си се чудя. Не е нещо конкретно или нещо спешно, неотложно и голямо. Та...
На 15 съм, обикновено момиче. Уча в елитно училище, гимназия. Най-добрите ми приятелки и аз сме общо 6 момиче. Всяка от нас е различна, ако ни познаваш, но отсрани често ми се струва, че изглеждаме еднакви. Вярно, че имаме различен стил и държание, но всички ни наричат скейтърките. И там е проблема. Не в название, а в това, че ни приемат като едно цяло.
И аз в средата на тая компания, някой път се чувствам доста неоценена. Всяка една от приятелките ми до скоро си имаше гажде, а аз все си бях сама. Всички казват, че това е защото още не съм превъзмогнала бившия си, с който в продължение на 2 години си играхме на котка и мишка, но аз знам, че не е в тва проблема. Тях веднага след като ги забележе някое момче им търси скайп, зарибявки, смс-и и т.н. Моята история не ми е изписана на челото, за да не ме харесват момчетата, по дяволите.
Писнало ми е винаги аз да съм "забавната", дребничката, която винаги става приятелка с гаджетата на приятелките си. Искам и аз да разбера, да си спомня какво е да надничаш зад ъгъла на колоната в лавката, за да го гледаш, и да ти взимат телефона в час, защото си получала смс от него.
Лигла съм, да. И в момента мрънкам. Просто не исках за пореден път да затормозявам приятелките си с това, защото са го чували 136912 пъти. Искам просто да знам какво не ми е наред? И според вас като е такава голяма група момичета, защо винаги остава някой неоценен?

П.П. Не мисля, че ще ми отговорите на въпросите, защото просто не ме познавате, но все пак.