- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo da pravq :(
ZdraveiteS edno mom4e se zabivame ot dosta vreme ... az sum dosta hlutnala po nego... Vchera bqhme zaedno vsi4ko be6e ok,samo 4e toi propusna da mi kaje edna podrobnost,4e se zabival s o6te nqkva murla,koqto si zaminava sled 2 dni .. Toi pokazva,4e me haresva no neznam kvo da pravq
Pomognete mi molq vi
![]()
![]()
е как ще харесва теб,като се забивал с друга?
Руса кукличка
и каф е тос подписмай и ти кат него с по двама
![]()
Am I invisible because you ignore me?
Маняка са чуди коя първо да нае*е и за това обикаля между двете като заклан.
Е как .. с две винаги е по-сигурно ((:![]()
Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Това е.Първоначално написано от jambo_bs
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
^^ Еми може да харесва повече от едно момиче...нищо странноПървоначално написано от angelcheeee_93
Иначе по темата...ми поговори с него и разбери с теб ли иска да бъде или с другата.
![]()
то.. като си тръгне оная... ще си намери друга и пак ще сте две![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Доколкото разбрах конкуренцията си заминава.Какво те притеснява.![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Не бързай..чакай таа "марла" да си тръгне и поговорки на 4 очи с него по тоя вапрос.Дали сте заедно дали не сте.Успех!![]()
правилно... все пак всеки търси сигорнотоПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ми момчето е пред дилема :Ь![]()
Нали се сещаш, че щом се забива и с друга, значи не те харесва. Явно си се заблудила, защото си хлътнала. Няма никакво значение, че "някаквата мърла" си заминава след 2 дни. Утре може да се забива с някоя, която няма да си тръгне. Помисли си дали ще можеш да му имаш доверие АКО евентуално сте заедно (което не ми се вярва много)
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Щом забива и друга, значи не толкова захласнат по теб , колкото на теб ти се иска. Според мен просто се застрахова в случай , че едната не му върже, да му остане другата. Такова моче не ти трябва.
Не се занимавай с него.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."