.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Sofia

ВИЖ !!! Отивам на психо след 1 мин.

Kazvam se Plamen4o na 17 ot Sofia iskam da 4uq kompetentnoto mnenie i na drugi hora ot foruma osven priqteli i poznati i tn.. 2 osnovni kusura koito si me gonqt bez da afektirat jivota mi koi znae kolko ili da mi vliqqt no vse pak iskam da spodelq ne se pritesnqvam ot ni6to i nikoi iskam prosto mnenie . 1-viq mi problem e 4e kogato primerno hodq s nqkoq macka zaduljitelno nai dobrata priqtelka na momi4eto s koeto hodq mi puska lustivi pogledi koito ne provokiram s ni6to O_O 2-riq mi problem da go nareka e 4e ne moga naistina da zadurja traina vruzka mesec 2 ili 3 ne davam zor za ni6to no prosto qvno prekaleno burzo iskam novosti v jivota O_O ... ne burzaite da hranite a prosto kajete kakfo mislite vie
    Life is too fast to listen to slow music.

Мега фен Аватара на Blab
    Мисля, че си малък, прекалено малък, за сериозна връзка. И още дълго ще си малък за такава.
    А за приятелката - явно приятелките са няк'ви все незадоволени, или просто бъркаш доброто им отношение с нещо повече.

Град
    Sofia
    Dotegva da si vadqt gre6ni izvodi za teb Za priqtelkata varqntite sa uber elementarni i sa 2 ediniq e 4e me testvat dali sum labilen i sum zle a drugiq e 4e i priqtelkata q surbi ne6to ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Мисля, че си малък, прекалено малък, за сериозна връзка. И още дълго ще си малък за такава.
    А за приятелката - явно приятелките са няк'ви все незадоволени, или просто бъркаш доброто им отношение с нещо повече.
    Точно!

Мега фен Аватара на Blab
    залагам на втория
    много ли е грозна
    вторият е
    сега отговори в моята тема, така е честно!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами проблема е в тебе..явно не си достатъчно пораснал за да разбереш съшноста на сериозната връзка.И явно все още не си намерил тва дет търсиш.Аа и пиши на бг ако немаш нищо против,защото на хората им омръзна да четат неща от неграмотн хора.Та постарай се да намериш нещо с което да си отвличаш времето от връзките за да намериш къде грешиш.
    Айде успех
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Blab
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220968
    МОЯТА ТЕМААА!!!
    Веднага!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Ами проблема е в тебе..явно не си достатъчно пораснал за да разбереш съшноста на сериозната връзка.И явно все още не си намерил тва дет търсиш.Аа и пиши на бг ако немаш нищо против,защото на хората им омръзна да четат неща от неграмотн хора.Та постарай се да намериш нещо с което да си отвличаш времето от връзките за да намериш къде грешиш.
    Айде успех
    Копирах го, това е причината да не е на бг и много се извинявам не знаех,че грамотните пишете "немаш" И на теб успех О_О

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    хаха тук от 2-седмици насам взех да си позволявам да пиша така ;]Хаха не се хващай за нещо толкова малко
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: ВИЖ !!! Отивам на психо след 1 мин.

Цитирай Първоначално написано от Omnious
    Kazvam se Plamen4o na 17 ot Sofia iskam da 4uq kompetentnoto mnenie i na drugi hora ot foruma osven priqteli i poznati i tn.. 2 osnovni kusura koito si me gonqt bez da afektirat jivota mi koi znae kolko ili da mi vliqqt no vse pak iskam da spodelq ne se pritesnqvam ot ni6to i nikoi iskam prosto mnenie . 1-viq mi problem e 4e kogato primerno hodq s nqkoq macka zaduljitelno nai dobrata priqtelka na momi4eto s koeto hodq mi puska lustivi pogledi koito ne provokiram s ni6to O_O 2-riq mi problem da go nareka e 4e ne moga naistina da zadurja traina vruzka mesec 2 ili 3 ne davam zor za ni6to no prosto qvno prekaleno burzo iskam novosti v jivota O_O ... ne burzaite da hranite a prosto kajete kakfo mislite vie
    Мисля,че от гаджето минааш
    на приятелката(ако е готина)
    и после шута и на 2-те
    Хитро,нали?
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от Blab
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220968
    МОЯТА ТЕМААА!!!
    Веднага!
    Ако спреш да заповядваш може и аз да пиша
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на SunSmile
    Май нещо не знаеш какво искаш?
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Не ти трябва връзка на ранни години.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Явно не си срещал момиче, което да задържи вниманието ти за по-дълго време
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

не си срещнал истинската си любов..... това ти е проблема
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

ne byrzai sys serioznite vrazki sega ti kvo iskash na stari godini da praish gluposti li???

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    +1
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си